DolceGabbana Light Blue kullanan?

bence limon ağırlıkta değil
evt limonumsu kokusu var oda bence freslik ve serinlik veriyor benki fres kokuları hiç sevmem buna bayıldım ve aşırı kalıcı peşinden dolaşan bi koku dolumuna hiç bakmadım yalnız orjinalini söylüyorum ama genelde benziyor dolumlarda zaten hatta bazen daha güzel ve kalıcı oluyorlar..

ben orjinalını kullanıyorum ve çok beğeniyorum çok hafif geliyor bana...denemenizi tavsiye ederim

sağol cnm, akşama bi daha bakıyım ben.. bayanssulusmile

bende yeni aldım orjinalini çok hoş sıktıktan sonra çabuk uçuyo gibi geldi ama eşim sürekli güzel kokoyosun diyodu dün akşam ...genede buram buram kokmuyo hafif temiz bi parfüm:)

ben kullanıorum kokusunu cok seviorum hatta yeni aldım 176tl boynerden ama hemen kokusu gidio yaaa

en sevdiğim yaz kokusu ama pek kalıcı değil bide benim tenimde limon kolonyası gibi durmasına rağmen bayılıyorumopuyorumnanaktan

pazar günü bende d&p den aldım..
çok hoş kokusu fakat karşımda kine parfümün ismini sordurtcak kadar değil...
Kalıcıda ayrıca...

1 yıldır orjinalini kullanıyorum. Çok uçucu olduğu için sürekli yenilemem gerekiyor ama çok seviyorumbayanssulusmile:kedi:
Sıktıktan biraz sonra beyaz gül kokusu da hissediliyorboshayallersmile

light blue güzel kokar...aldigimda ilk basta beni pek tatmin etmemisti..2 gün sonra cok hosuma gitmeye basladi...cok sade bir koku...erkeklerin gercekten begendigi bir koku arkadaslar...bayanssulusmile

bana cok bi ozelligi var gibi gelmedi. erkekler nası bu kadar begeniyo anlamadım. simdi o kadar para verip alıcam ama hem edt hem de cok hafif maximum 1 saat dayanıcak ustumde ucup gidicek diye almıyorum. belki yazın falan alabilirim

forumda en cok tavsiye edilenler arasındaydı bugun bi bakayım dedim ilk sıktığımda hiç beğenmedim hatta bunun neyini beğenip yazmışlar yaa dedim.ama eve geldiğimde bileğimi burnuma sokcaktım nerdeyse.kaç kere elimi yıkadım hatrlamıyorum yemek yaptım soğan doala doğradım ama hala daha buram buram kokuyo.kalıcı değil yorumlarına cok sasırdım doğrusu.biraz pahalı ama paraya kıyıp alıcam çok temiz bi koku.favori kokum başka ama onu soylemem o benim

Eşime koklattığımda iğrenç dediği nadir parfümlerden,diğeri de lolita liftti.

bana da eşimin sevgiliyken aldığı bir hediyeydi bu koku.ben çok sevemedim,bazen ağır gibi geliyor,kalıcı bir koku ,kazaklarımın üstünde kalınca kokladığımda da erkeksi geliyor.şişemin yarısı hala duruyor 4 yıl oldu alalı,parfüm bozulacak ben daha bitiremiyorum.hep kendime başka seçenekler ürettim :) ama beğenip soranlar da olmuyor değil.

ben buradaki yorumlardan etkilenerek almıştım deneyerek.limon kokusu geldi bana pek beğenmedim sonradan herkes sordukça hoşuma gitti kullanıyorum ama hala çok baskın limon kokusu alıyorum ve hiçte etkileyici değil herhalde bende bir sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…