• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DolceGabbana Light Blue kullanan?

Ben 3-4 yıl önce bir arkadaşımla buluştuğumuzda tanıştım bu kokuyla.Konuşmanın orta yerinde "ay ne güzel kokuyorsun" diye bölüp durdum kızın lafını.Limon kokusu değil bence,sanki narenciye bahçesi gibi,öyle hoş ve başdöndürücü.Eve gidince dayanamayıp aradım sordum adı neydi diye.Light Blue dedi,ismi bile güzel :KK70: Ama ilk başta hemen orijinalini alma dedi çünkü açık parfümü daha kalıcıymış.Hatta ben de o gün DP den adığımı sıkmıştım dedi.Sonra arkadaşımın sözünü dinleyerek gidip DP'de,Bargello'da David Walker'da,gördüğüm her açık parfüm satan mağazada kokladım ancak bence yanından bile geçmiyordu.Hele ki David Walker'ınkinin alakası bile yoktu. Ben de gidip orijinalini aldım. Allah'ım bir parfüm o kadar mı güzel,o kadar mı ferah kokar ya.Yıllardır kullanıyorum,çabuk da sıkılan biriyim ama bıkamadım bu kokudan.Ancak tek kötü yanı kalıcı olmaması.Hatta şöyle diyeyim,aslında koku kalıcı ama ilk ve orta notalar kısa sürede uçup gidiyor.Son notalar ise dolabınızda öteki kıyafetlerinize bile geçiyor ancak sanırım o ilk notalar insanı daha çok cezbettiği için onu duymak istiyoruz sürekli. Bu arada ismi sorulan nadir parfümlerinden biridir kendisi. Uzun aramalarımdan sonra nerdeyse birebir taklidini yapan bir site de buldum.Merak eden arkadaşlara yazarım.
Benim çok sevdiğim ve bargello nun açığını orjinalinden daha farklı ama daha güzel ve kalıcı bulduğum edt dir kendisi :) bana da yazarsanız birebir taklidi çok sevinirim

Back