• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DolceGabbana Light Blue kullanan?

limon gıbı bısey..pek ozellıgı yok..erkekler nesını begenıo bu parfumun:kızgın:

mükemmel bi koku arkadaşımda vardı günüdüz beraberdik gece yastga yattm hala o koku vardı saçlarıma sinmiş resmen ve çok klaıcı orjınali tabi bnde aldım yeni kullanıcam :)

Ben de bugun light blue aldim ama etkisini bu kadar kisa gosterecegini ummuyordum :) Gerçekten erkeklerin ilgisini çekiyor sanirim bu koku, hem de oldukça hafif

bende kullanıyorum,ama kışın daha çok seviyorum,soğuklarda daha güzel oluyor gibi,atkıya falan sinince,rüzgar esince bayılıyorum

merak ettim bu kokuyyu ben yılarrdır chanel change kulanıyorum dp den bide bunu deniyeyim parfümümde bitmiştiii:)begenirsem alayımm bukdr övüldügüne göre kk nın hatunlaırnın bi bildigi vardır:)

bildiğimiz limon kokusu dpde kokladım testarınıda sürdüm benlik bir koku deil baharatlı ve şekerli kokulara alışkın olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek bu daha fresh bir koku ama güzel beyendim yakışana yakışır yani

yani nasıl sizce? limon kokusu cok mu baskın? kaldıkça açılıyor mu, dönüşüyor mu teninizde? yoksa dümdüz devam mı ediyor?

bana limon kokusu cok geldi, fazla freş gibi.. yazın hafif kokuları severim, ama fresh sevmiyom..

yani millet o kadar begenmiş ki aklım karıştı.. denediğim gün hava cok sıcaktı.. bi daha denesem mi? bilmiyorumkismile

Back