DolceGabbana Light Blue kullanan?

sweety_eva

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2006
363
465
323
dolce&gabbana light blue kullanan var mı? kullanmasanız bile kokusu hakkında herqangi bir yorum yapabilirmisiniz? elimde orjinal bi şişe var doğru dürüst kullanmadım..bi kaç fıs anca..abim çok güzel koktuğunu söylüyor ama ben emin olamıyorum :bbo:

Ben dolumunu kullanıyorum.Tavsiye üzerine almıştım.Ne kadar memnunum bilsen.Ama zevkler görecelidir canım.Uzun süre kullanabileceğim bir parfüm.o temiz kokusu bile yeter.

slm ben 4 senedir hic degistirmeden kullaniyorum cok güzel kokudur kullan bence cok hafif ve limonsu kokudur...şutarafagitti

merhaba arkadaşım.bende yıllarca kullandım bu parfümü.açığını kullanıyorum.ve inan herkes çok güzel kokuyorsun deyip hangi parfümü kllandığımı soruyorlardı

ben kullanıyorum kullandığım tek parfüm kaydirigubbakcemile
yazın daha çok kullanırım hafif çünkü
kışın kullanamıyorum

bende yillardir dolcegabbana light blue kullaniyorum ve cok seviyorum ayrica her seferinde cok güzel kokuyorsun hangi parfüm bu diye sorarlar....

Harika bir koku.İnsanı ferahlatıyor gibi.Özellikle yaz için ideal.Ben yazın kullanıyorum.Kışın lancome hpynose

bende yazın light blue kışın bvlgari omnia kullanıorum..ben light blue yu ilk kokladığımda kayısı kokusu almıştım şimdi kokluorumda ne alaka diorumfisfisfisama bence çok güzel bi kokuu..

ben de bugünler de bu parfümü kullaniyorum evet cok güzel ve temiz bir kokusu var ama hic kalici deil, herkeste böylemi bilemiyorum

benim kokummm
hatta şuan üstümde var ara ara alıorum kokuyu :)
ben memnunum hafif bi koku

çok hafif bi parfüm, cool water, be delicious sevenlerin hoşlanacağını düşünüyorum ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var. d&g nin en hafif parfümü bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…