- Konu Sahibi sweety_eva
-
kuzum bu parfümü ben orijinal denedim.. sonra gittim dp de denedim orjinaliyle çok alakasız bir koku kesinlikle benzemiyor.. bana öyle geldi yada bilemiyorum ama orjinali bildiğin limon kolonyası ya bana pek bir özellikli gelmedi yani.. sanki limon kolonyası sürmüşüm gibi hissettirdi bana.. yine her parfüm her tende aynı durmuyor bunun örneği de bu.. beyaz tenli kokusu kesinlikle bende açık buğday tenliyim ondan gitmedi benim tenimemoschino i love love ile kokusu çok benziyor.. bu yaz bende almak istiyorum light blue'yu.
hangisi canım light blue mu yoksa moschino i love love mu? gerçi bende açık buğdayım ama ikisi de bende böyle turunçgilli meyveli koktu.. ama koku olarak moschino i love love daha güzelkuzum bu parfümü ben orijinal denedim.. sonra gittim dp de denedim orjinaliyle çok alakasız bir koku kesinlikle benzemiyor.. bana öyle geldi yada bilemiyorum ama orjinali bildiğin limon kolonyası ya bana pek bir özellikli gelmedi yani.. sanki limon kolonyası sürmüşüm gibi hissettirdi bana.. yine her parfüm her tende aynı durmuyor bunun örneği de bu.. beyaz tenli kokusu kesinlikle bende açık buğday tenliyim ondan gitmedi benim tenime
Light blue canim ya limonumsu kolonya gibi koktu bende i love love bakiyim ben ozaman merak ettim ikisi benziyomu fistigim.. Light blue icin beyaz gul kokusu dediler ama bildigin limon koktu bende.. Beyaz cicek kokusu diye bakmistim.. İ love love belki farkli kokar bnde bi bakiyim bunun kokusunahangisi canım light blue mu yoksa moschino i love love mu? gerçi bende açık buğdayım ama ikisi de bende böyle turunçgilli meyveli koktu.. ama koku olarak moschino i love love daha güzel
yok canım ya light blue bana turunçgil kokusu gibi geliyo.. i love love'da turunçgil kokusu böyle mis gibi greyfurt,portakal falan kokuyo ama kesinlikle acı değil tatlı kokusu böyle kokulu silgiler gibiLight blue canim ya limonumsu kolonya gibi koktu bende i love love bakiyim ben ozaman merak ettim ikisi benziyomu fistigim.. Light blue icin beyaz gul kokusu dediler ama bildigin limon koktu bende.. Beyaz cicek kokusu diye bakmistim.. İ love love belki farkli kokar bnde bi bakiyim bunun kokusuna
Light blue yu sevemedim ben ama.. İ love love a bakiyim fistigimyok canım ya light blue bana turunçgil kokusu gibi geliyo.. i love love'da turunçgil kokusu böyle mis gibi greyfurt,portakal falan kokuyo ama kesinlikle acı değil tatlı kokusu böyle kokulu silgiler gibi
bak kuzucumLight blue yu sevemedim ben ama.. İ love love a bakiyim fistigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?