DolceGabbana Light Blue kullanan?

yaz için en güzel koku işte bu ferahhhhh misler gibi

yazın parfüm kullanmayı hiç sevmiyorum fenalık gelıyor bana ama bu koku başka nefisss:)

bende bu parfümü aldım orjinalini 180 ne aldım çok güzel kokuyor limon kokuyo sanki bayıldım

2 gün önce aldım. dp'den aldım. kalıcı ve güzel kokuyor. en azından baharatlı kokular gibi ağır bir koku değil. gerçi parfüm hem burnunuza hitap etmeli hem teninize uymalı. aynı gün tavsiye üzerine denemeden diesel fuel for life da aldım. maalesef pişmanım ondan. değiştireceğim. o da bana ağır geldi :)

light blue böyle limon gibi değil, limon bahçesi gibi kokuyo. sanki ağaçların arasındaymışsınız gibi.

evde sıkacakla suyunu çıkarttığımız limon gibi değil yani :))

parfüm bıraz sonra beyaz gül gibi kokuyor işte buna bayılıyorum.ilk sıkıldığında evet limon ama sonrası çok şahane

benimde çok sevdiğim bir parfümdür. ama alacaksanız orijinalini alın.D&P eskiden çok güzel yapardı bunu sürekli alırdım,artık bir süre sonra kokusu değişiyor ve alkol kokusunu bariz duyuyorsunuz.bir değil son ikidir böyle oldu. Diğer açık parfümcülerden denemedim gerçi,bir denemek lazım.
Bargellodan loverdose almıştım gayet memnunum.

şişesinden koklayıp bayıldığım ama koluma sıkınca nefret ettiğim parfümlerden biri bu biri de ralph lauren ralph. normalde narenciyeli parfümlere bayılırım. o ekişilik bana ferahlık verir. burberry classic, versace versus ve ange ou demon le secret vazgeçilmez parfümlerimdir ama bu parfümü sıktıktan sonra burnuma gelen limon kokusu burnumu yordu ve baş ağrısı yaptı. sevmediğim nadir narenciyeli parfümlerden biri işte

ßüyük ßir heves ile gittim aldım ama Sonuc hüsran.Cok yogun limon kokusu Sonrada ucup gidiyor.Hic kalıcı degil.

bu parfümü çoook eskiden bi arkadaşım kullanıyodu.o geçtikçe ben bile içine çekiyodum kokusunu düşünün yani
ama kendime sıktığımda buram buram limon kokmuştu.ferah kokulardan hoşlanırım bi ferahlığı var ama
limon kolonyası gibi de kokmak istemiyorum doğrusu.
yılarca pur blanca kullanmış birisi olarak onun çook ferah bi parfüm olduğunu söyleyebilirim ama
burna geldikçe hafif bi kadınsılığıda var iki kokuyu bilen birisi yada uzun yıllardır light blue kullanmış birinin
de yorumunu almam mümkün mü kararsız kaldım
şöyle erkeklerin de içine çekip hmmm güzelmiş dedirtebilcek bir şey midir kendisi acaba?

ben kalabalik icersinde calisiyorum gecen gunlerde gelen bir bayanin odaya girmesi ile oda bu kokuya bulandi boyle bram buram yaydigi koku unutulcak cinsten degildi bayan odadan cikti arkasindan cikip sordum hemen nadir yaparim ama cok begendim ne yapayim :) ilk soran siz degilsiniz merak etmeyin dedi hep ayni tepkiyle karsilasiyorum dedi guldu :)
sonra hatirladimda ben bu parfumu 5tl liklerden almistim 3 4gun kullanip birakmistim yogun limon kokusu beynimi deliyodu sanki. Bayan dp den aliyormus orjinalinide kullanmis dp nin kaliciligi daha iyi dedi. Ama ne var ki koku baskasinda daha guzel geliyor sanirim bende kullanmak istiyorum ama ilk sıkınca limon kokusu baysin istemiyorum hafifleyince gul kokusu gibi verdigi ferah koku hosuma gidiyor sadece yoksa cok ozellikli bir parfum degil hani.

moschino i love love ile kokusu çok benziyor.. bu yaz bende almak istiyorum light blue'yu.

moschino i love love ile kokusu çok benziyor.. bu yaz bende almak istiyorum light blue'yu.
kuzum bu parfümü ben orijinal denedim.. sonra gittim dp de denedim orjinaliyle çok alakasız bir koku kesinlikle benzemiyor.. bana öyle geldi yada bilemiyorum ama orjinali bildiğin limon kolonyası ya bana pek bir özellikli gelmedi yani.. sanki limon kolonyası sürmüşüm gibi hissettirdi bana.. yine her parfüm her tende aynı durmuyor bunun örneği de bu.. beyaz tenli kokusu kesinlikle bende açık buğday tenliyim ondan gitmedi benim tenime

hangisi canım light blue mu yoksa moschino i love love mu? gerçi bende açık buğdayım ama ikisi de bende böyle turunçgilli meyveli koktu.. ama koku olarak moschino i love love daha güzel

hangisi canım light blue mu yoksa moschino i love love mu? gerçi bende açık buğdayım ama ikisi de bende böyle turunçgilli meyveli koktu.. ama koku olarak moschino i love love daha güzel
Light blue canim ya limonumsu kolonya gibi koktu bende i love love bakiyim ben ozaman merak ettim ikisi benziyomu fistigim.. Light blue icin beyaz gul kokusu dediler ama bildigin limon koktu bende.. Beyaz cicek kokusu diye bakmistim.. İ love love belki farkli kokar bnde bi bakiyim bunun kokusuna

yok canım ya light blue bana turunçgil kokusu gibi geliyo.. i love love'da turunçgil kokusu böyle mis gibi greyfurt,portakal falan kokuyo ama kesinlikle acı değil tatlı kokusu böyle kokulu silgiler gibi

yok canım ya light blue bana turunçgil kokusu gibi geliyo.. i love love'da turunçgil kokusu böyle mis gibi greyfurt,portakal falan kokuyo ama kesinlikle acı değil tatlı kokusu böyle kokulu silgiler gibi
Light blue yu sevemedim ben ama.. İ love love a bakiyim fistigim

lıght blue cok kalıcı ya seversenız sureklı kullanılası bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…