Dolap uygulaması derdim

Dolap asistana girdim. Satıcı itiraz etti yazıyor kızlar. 1 gün içerisinde haber vereceğiz yazıyor. Adam habire yazdı ben de bir şeyler ekleyecektim yoruma. Engellenmiş olduğundan mesaj yazamazsınız gibi bir uyarı verdi dolap. İlk defa başıma geldiği için her aşamasını buraya da yazıyorum. Bir daha asla alışveriş yapmam.

Ürün size geri iade edilecek almayacağım kargodan 127 lira çıkıyor diyor. Kafayı yiyeceğim kızlar. Lütfen bir şey yazın. Tekrar kusurlu ürünü bana gönderecek
Tekrar size gönderse bile sistem parasını iade etmeyecek. Size dolap üzerinden ödediğiniz para iade edilir. Gönderirse de 127₺yi ödeyip süpürgeyi alırsınız. 127₺ye süpürgeniz olmuş olur. Asıl mağduriyeti kendisi yaşar yani. Ayrıca hemen telaşlanmayın bir durun dolap iadeyi incelesin kabul ediliyor mu edilmiyor mu ona göre aksiyon alırsınız

Ürün size geri iade edilecek almayacağım kargodan 127 lira çıkıyor diyor. Kafayı yiyeceğim kızlar. Lütfen bir şey yazın. Tekrar kusurlu ürünü bana gönderecek
Almazsa o kendi problemi yav. Sizi bağlamaz artık. Dolap kabul etmişse size paranız iade edilir mutlaka. Bankaya göre değişiyor ama hesaba yatar birkaç gün içinde. O da 127 lira için süpürgeden vazgeçsin artık. Zaten bozukmuş.

Süpürge gibi bir elektronik eşyayı en son alacağım yer Dolap.

Habire yazıyor 127 lirayı vereceksiniz bilmem ne diye. Ben de dedim kusurlu olduğunu neden söylemediniz? Sizin yüzünüzden paramızdan olduk. Biz nereden bilebilirdik güç düğmesi dönmüyor deseydiniz dedim.

127 lirayı neden biz ödeyelim işte onu anlamadım kusurlu olduğunu söylemeyen kendisi. Başta deseydi güç düğmesi dönmüyor diye. Telaşlandım evet o nedenle mesaj yazan kızları etiketledim. Daha inceleme bitmedi. Bakalım dolap ne diyecek.

Süpürge gibi bir elektronik eşyayı en son alacağım yer Dolap.
Bir daha asla zaten. Elektronik eşya alınmazmış bunu öğrendim acı bir şekilde. Şu mağduriyetimi giderirlerse inşallah dolap hesabımı bile kapatmak istiyorum o derece üzgünüm. Bir daha bir şey alıp satmam. Adam başıma bela olacak çünkü böyle giderse.

Karşı ödemeli bir kargo gönderiliyor ve kargo ücretinin bir şekilde ödenmesi gerekiyor. Kendisi kabul etmez tekrar gönderirse sizde yapabiliyorsanız öyle yaparsınız. O süreci hiç yaşamadığım için bilgim yok gerekirse tekrar desteğe ulaşıp bilgi alırsınız. Satıcı şuan siz iadeden vazgeçin diye yıldırmaya çalışıyor

Aynen hala kargo ücretini verin yazıyor ısrarla.

Habire yazıyor 127 lirayı vereceksiniz bilmem ne diye. Ben de dedim kusurlu olduğunu neden söylemediniz? Sizin yüzünüzden paramızdan olduk. Biz nereden bilebilirdik güç düğmesi dönmüyor deseydiniz dedim.
Yav he he deyin geçin. Dolap’la ilgili benim de çok iyi deneyimlerim yok açıkçası. Ama mağdur etmiyor kesinlikle, ona eminim. Ben de sıfır ürün diye aldığım şeyin kullanılmış olduğunu belirtip iade etmiştim, süreç aynen böyle işliyor. Bozuk malı kakalamaya çalışırken düşünecekti 127 lirayı. Bundan sonra ona da ders olur.

Nereden bilebilirdim çalıştırdım gönderdim diyor. Ben de neden kontrol etmediniz dönüyor mu diye dedim. Param yattığında hemen hesabımı adresimi falan kapatsam.

Yazmayın artık ya parayı gönderin yazmış. Ben de dedim ki aldığınız para da helal olmasın size. Güç ayar düğmesi dönmediğini kontrol etmeden utanmadan göndermişsiniz dedim. Parayı yerden mi süpürüyoruz biz dedim.

Satıcıyla neden muhatap oluyorsunuz ki, üçkağıtçının teki olduğu ortada insafa gelip size ılımlı yaklaşmayacak. Bundan sonraki sürecinizi dolap destekle ilerletin. Muhtemelen iade talebinizi kabul edecekler zaten sonrası da sizi ilgilendirmez istediği kadar afkursun

Ürün bana gelir ptt kargo ile ben ödeme yapam ürün size geri gelir bilginiz olsun 127 lirayı gönderin diyor

Tamam bundan sonra bir şey yazmayayım. Zaten yazıyor 127 lirayı çöpten bulmadım ben de falan diyor.

ya adamla yazisma birak onu
Sistem ne derse o
Iaden kabul olacak ve sen kargonu iade kodunla vercen kargoya.
O adam almazsa o kargo sana geri gelir evet ama sende alma geri.
Kargo parasi odemen lazim cunku alirsan geri.
Sen geri almazsan o kargo sirketinde bekler kimse almazsa olur çöp.
Senin iaden onaylandığı için paran sana her türlü geri yatar o konuda rahat ol bos konusuyor satıcı.
Gerisini satıcı düşünsün

@gozyasi kızlar adam kusurlu ürünü bana tekrar gönderecekmiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kusurlu olduğunu neden söylemediniz yazdım ben de yoruma.
Kusurlu urunde iaden onaylandigi icin sana geri yollayamaz yukarida yazdigim gibi bi rahat ol.
Iadeyi kabul etmez yani kargodan almaz oyle geri gelir sana o geri kargolayamaz yani.
Sana geri gelirse alirsan kargoyu sen odersin almicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…