Böyle bir ürünü başınıza bela edeceğinize verin 127₺yi de kurtulun.Kızlar adam bir de diyor ki başka bir firmayla gönderdi bana. PTT ile gönderin 127 TL kargo ücreti çıkacak ödeyeceksin onu. Ücretsiz iade edemez miyim? Mağdur olan benim yahu.
Kolunda hava alma yeri var ya onu hafif aralayin.Dolaptan süpürge aldım. Bugün teslim edildi. Sesi aşırı fazla. Güç ayar düğmesi dönmüyor. Sesi kısılmıyor. Aşırı güçlü olduğu için halıyı kaldırıyor süpüremedik resmen. Gücü düşmüyor. Kablo makarası sarıyor dedi sarmıyor. Moralim bozuldu iade şansım var mı? İade edebiliyor muyuz dolapta kızlar? Konuyu tam yazamamışım.
Ya 127 tl verip iade edeceksin yada sen de sağını solunu düzeltip 2.el olarak zararını ekleyip geri satacaksın.İade almıyorum diyor işte. Bana aras kargo ile gönderdi. PTT kargo ile iade yapın 127 lirayı ödeyin diyor. Dolap destek mail yazdım. İyi de güç düğmesi dönmüyor. Kablo sarma makarası sarmıyor. Defolu ürünü bana satmış bir de kargo parası mı ödeyeceğim. Çok üzgünüm.
Hanımefendi maille uğraşmanıza gerek yok adım adım anlatayım ne yapacağınızı hızlıca halledin işlemi. Dolap desteğe girin aldığım siparişler içinden süpürge siparişini seçin oradan dolap destek ekibine bağlanın sipariş numarasını kopyalayıp gönderin. Bu siparişim teslim edilmedi görünüyor ancak teslim aldım, ürün kusurlu olduğu için iade talebi oluşturmak istiyorum deyin. Müşteri hizmetleri anında teslim edildi durumuna getiriyor siparişi. Sonra iade talebi oluşturun ve açıklama kısmına kusurlarını yazıp resimlerini çekip ekleyin. 2 iş günü içinde satıcı dönüş yapmazsa dolap destek ekibi iadeyi değerlendirip size dönüş yapıyorEvet daha önce hiç başıma gelmedi. Adam bir de sıfır diyor yalancı. Yazdım mail olarak. Teslim edildi olduğu zaman iade talebi oluşturacağım
Yuh dolandırıcılığa bak. Allahtan salatalık göndermemişlerDolaptan süpürge aldım. Bugün teslim edildi. Sesi aşırı fazla. Güç ayar düğmesi dönmüyor. Sesi kısılmıyor. Aşırı güçlü olduğu için halıyı kaldırıyor süpüremedik resmen. Gücü düşmüyor. Kablo makarası sarıyor dedi sarmıyor. Moralim bozuldu iade şansım var mı? İade edebiliyor muyuz dolapta kızlar? Konuyu tam yazamamışım.
Az önce yapmaya çalıştım dediğinizi dolap destek ekibine bağlanamadım. Tekrar deniyorum hemen.Hanımefendi maille uğraşmanıza gerek yok adım adım anlatayım ne yapacağınızı hızlıca halledin işlemi. Dolap desteğe girin aldığım siparişler içinden süpürge siparini seçin oradan dolap destek ekibine bağlanın sipariş numarasını kopyalayıp gönderin. Bu siparişim teslim edilmedi görünüyor ancak teslim aldım, ürün kusurlu olduğu için iade talebi oluşturmak istiyorum deyin. Müşteri hizmetleri anında teslim edildi durumuna getiriyor siparişi. Sonra iade talebi oluşturun ve açıklama kısmına kusurlarını yazıp resimlerini çekip ekleyin. 2 iş günü içinde satıcı dönüş yapmazsa dolap destek ekibi iadeyi değerlendirip size dönüş yapıyor
Bakalım dolap beni mağdur etmez umarım.Kargo ücretini siz ödemiyorsunuz ki ben de bir ürün sattım bir söküğü varmış farkında değildim alıcı iade talep etti kabul ettim sonra bana gönderdi, ptt kargo bana getirdiğinde kapıda benden 30 tl istedi. Kargo karşı ödemeli gidiyor ptt kargo sizden kargolarken ücret istemez dolap size bir iade kodu verecek onu söylemeniz yeterli
Sen saticiya bakma ne iade kabul etmiyorum diyenlere iadeler ettik konusmasin bos bos.İade almıyorum diyor işte. Bana aras kargo ile gönderdi. PTT kargo ile iade yapın 127 lirayı ödeyin diyor. Dolap destek mail yazdım. İyi de güç düğmesi dönmüyor. Kablo sarma makarası sarmıyor. Defolu ürünü bana satmış bir de kargo parası mı ödeyeceğim. Çok üzgünüm.
Arçelik torbalı bir süpürge 4240 cKargo ücretini de paşa paşa kendisi ödeyecek. Adamın söylediklerine bakmayın siz. Ürün teslim olduktan sonra iade talep edin. Orada zaten açıklama ister sizden. Yazın ne varsa. Fotoğrafla da kanıtlayın. Satıcıya sorarlar önce. Üç gün süresi var iadeyi onaylaması için. O onaylamazsa Dolap’ın kendisi onaylayacak o üç günün sonunda zaten. Çünkü siz haklısınız. Kargo kodu verilecek size. Onunla ücretsiz bir şekilde geri yollayacaksınız satıcıya. Gerisini o halledecek. Sizin yapacağınız şey bu kadar. Bir iki güne de paranız hesabınıza yatıyor. Merak ettim hangi marka model süpürge aldınız?