Dolap uygulaması derdim

Kızlar adam bir de diyor ki başka bir firmayla gönderdi bana. PTT ile gönderin 127 TL kargo ücreti çıkacak ödeyeceksin onu. Ücretsiz iade edemez miyim? Mağdur olan benim yahu.
Böyle bir ürünü başınıza bela edeceğinize verin 127₺yi de kurtulun.

Kolunda hava alma yeri var ya onu hafif aralayin.

Ya 127 tl verip iade edeceksin yada sen de sağını solunu düzeltip 2.el olarak zararını ekleyip geri satacaksın.

Evet daha önce hiç başıma gelmedi. Adam bir de sıfır diyor yalancı. Yazdım mail olarak. Teslim edildi olduğu zaman iade talebi oluşturacağım
Hanımefendi maille uğraşmanıza gerek yok adım adım anlatayım ne yapacağınızı hızlıca halledin işlemi. Dolap desteğe girin aldığım siparişler içinden süpürge siparişini seçin oradan dolap destek ekibine bağlanın sipariş numarasını kopyalayıp gönderin. Bu siparişim teslim edilmedi görünüyor ancak teslim aldım, ürün kusurlu olduğu için iade talebi oluşturmak istiyorum deyin. Müşteri hizmetleri anında teslim edildi durumuna getiriyor siparişi. Sonra iade talebi oluşturun ve açıklama kısmına kusurlarını yazıp resimlerini çekip ekleyin. 2 iş günü içinde satıcı dönüş yapmazsa dolap destek ekibi iadeyi değerlendirip size dönüş yapıyor

Yuh dolandırıcılığa bak. Allahtan salatalık göndermemişler

Az önce yapmaya çalıştım dediğinizi dolap destek ekibine bağlanamadım. Tekrar deniyorum hemen.

Kargo ücretini siz ödemiyorsunuz ki ben de bir ürün sattım bir söküğü varmış farkında değildim alıcı iade talep etti kabul ettim sonra bana gönderdi, ptt kargo bana getirdiğinde kapıda benden 30 tl istedi. Kargo karşı ödemeli gidiyor ptt kargo sizden kargolarken ücret istemez dolap size bir iade kodu verecek onu söylemeniz yeterli

Bakalım dolap beni mağdur etmez umarım.

Kargo ücretini de paşa paşa kendisi ödeyecek. Adamın söylediklerine bakmayın siz. Ürün teslim olduktan sonra iade talep edin. Orada zaten açıklama ister sizden. Yazın ne varsa. Fotoğrafla da kanıtlayın. Satıcıya sorarlar önce. Üç gün süresi var iadeyi onaylaması için. O onaylamazsa Dolap’ın kendisi onaylayacak o üç günün sonunda zaten. Çünkü siz haklısınız. Kargo kodu verilecek size. Onunla ücretsiz bir şekilde geri yollayacaksınız satıcıya. Gerisini o halledecek. Sizin yapacağınız şey bu kadar. Bir iki güne de paranız hesabınıza yatıyor. Merak ettim hangi marka model süpürge aldınız?

Bunların hepsini( düğme ve kablonun sarilmiyor olusu yazilari duruyorsa bunlarin ekran resmini alıp iade bolumune eklicen fotolara dahi koyabilirsin) iade talebinde belirt iaden kabul olur bence

Sen saticiya bakma ne iade kabul etmiyorum diyenlere iadeler ettik konusmasin bos bos.
Sattigi urunun arkasinda duracak
Dedikleriyle urun ayni degilse paşa paşa alır kargo ucretinide öder
Akli basina gelir

Arçelik torbalı bir süpürge 4240 c

Yazdım kızlar. İade satıcıya iletildi diyor. İtiraz halinde dolap ekibi inceleyecekmiş. Umarım beni haklı bulurlar. Kusurlu olduğunu kabul etmez bu adam ya

Son düzenleme:
Ben geri almak istemiyorum ürün kusurlu. Tekrar göndereceğini yazmış

Ürün size geri iade edilecek almayacağım kargodan 127 lira çıkıyor diyor. Kafayı yiyeceğim kızlar. Lütfen bir şey yazın. Tekrar kusurlu ürünü bana gönderecek

gozyasi kızlar adam kusurlu ürünü bana tekrar gönderecekmiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kusurlu olduğunu neden söylemediniz yazdım ben de yoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…