Dolap uygulaması derdim

Gönderemez merak etmeyin adresiniz yazmıyor ki
Dolap asistana yazdım tekrar. Şikayet kaydı oluşturdu çalışan. O da dedi siz muhatap olmayın satıcıyla şimdilik biz inceliyoruz. Bilmiyorum manyak mı adresimi mi öğrenmiş de geri göndereceğim onu size 127 lirayı ödeyeceksiniz diye yazıyor. Ben de ekran görüntüsünü aldım attım mailden.

Dolap asistana yazdım tekrar. Şikayet kaydı oluşturdu çalışan. O da dedi siz muhatap olmayın satıcıyla şimdilik biz inceliyoruz. Bilmiyorum manyak mı adresimi mi öğrenmiş de geri göndereceğim onu size 127 lirayı ödeyeceksiniz diye yazıyor. Ben de ekran görüntüsünü aldım attım mailden.
Öğrenemez ki satıcıya adres bilgisi verilmiyor

gozyasi gozyasi kızlar adam kusurlu ürünü bana tekrar gönderecekmiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kusurlu olduğunu neden söylemediniz yazdım ben de yoruma.
Siz iade ettikten sonra ürünü almak zorunda. Tekrar size gönderemez. Oradaki yazışmaların ekran görüntüsünü alıp dolap destek ekibine yazın. Onlar çözüm üretirler. Sonuçta ödediğiniz para hala dolap uygulamasında satıcı hesabına geçmedi. Hiç bir şey yapamaz.

Dolap koşulsuz iade kabul ediyor ben urunumu çaldırdım ve kesinlikle arkasında durmadılar muhtemelen sizinde kabul olur video yada fotoğraf yukleseydiniz iyiydi. Tek ihtimal onun sağlam supurge ile itiraz etmesi video vs ile. Onun dışında iradeniz kabul olur.
Tam tersi alıcıların sağlam ürünü alıp bozugu yollamasi ( farklı barkod numaralı urun geri gitmiş) eskiyi geri yollamasi gibi vukuatlar mevcut asla satis yapmayacağım bir yer.

Dolap koşulsuz iade kabul ediyor ben urunumu çaldırdım ve kesinlikle arkasında durmadılar muhtemelen sizinde kabul olur video yada fotoğraf yukleseydiniz iyiydi. Tek ihtimal onun sağlam supurge ile itiraz etmesi video vs ile. Onun dışında iradeniz kabul olur.
Tam tersi alıcıların sağlam ürünü alıp bozugu yollamasi ( farklı barkod numaralı urun geri gitmiş) eskiyi geri yollamasi gibi vukuatlar mevcut asla satis yapmayacağım bir yer.
Fotoğraf attım. Video boyutu yüksek olduğundan video yüklenemedi malesef. Onu yükleyemedim boyutu büyük uyarısı verdi hep. Bir de ekran görüntüsü attım bana attığı mesajların. Ben de asla bir daha alış veriş yapmayacağım. İlk defa başıma böyle bir olay geldi. İtirazınıza ekran görüntüsü ekledim dedi çağrı merkezindeki.

Siz iade ettikten sonra ürünü almak zorunda. Tekrar size gönderemez. Oradaki yazışmaların ekran görüntüsünü alıp dolap destek ekibine yazın. Onlar çözüm üretirler. Sonuçta ödediğiniz para hala dolap uygulamasında satıcı hesabına geçmedi. Hiç bir şey yapamaz.
Urunu kargodan teslim almiyor ve kargo size geri donuyor bu sebeple
Boyle bisi basima geldi.
Ptt iade ettigim dolap kargomu bana geri getirdi satici almamış kargoyu, kargo ödemesi istedi almadim dedim bnm iadem onaylanmis iade etmisim gerisi onun problemi almiyorum.
Urun noldu bilmiyorum ama param saticiya gecmedi iadem onaylanmisti çünkü
O kargo iade onaylansada geri gelebilir yani almamasi lazım alirsa kargo öder

Fotoğraf attım. Video boyutu yüksek olduğundan video yüklenemedi malesef. Onu yükleyemedim boyutu büyük uyarısı verdi hep. Bir de ekran görüntüsü attım bana attığı mesajların. Ben de asla bir daha alış veriş yapmayacağım. İlk defa başıma böyle bir olay geldi. İtirazınıza ekran görüntüsü ekledim dedi çağrı merkezindeki.
Galeriden secip atma direk resmini cekip at asistana

Urunu kargodan teslim almiyor ve kargo size geri donuyor bu sebeple
Boyle bisi basima geldi.
Ptt iade ettigim dolap kargomu bana geri getirdi satici almamış kargoyu, kargo ödemesi istedi almadim dedim bnm iadem onaylanmis iade etmisim gerisi onun problemi almiyorum.
Urun noldu bilmiyorum ama param saticiya gecmedi iadem onaylanmisti çünkü
O kargo iade onaylansada geri gelebilir yani almamasi lazım alirsa kargo öder
Allahım daha neler duyacağız. Ben tövbe ettim bir daha alış satış yapmayacağım dolaptan. 1 iş günü içerisinde cevap vereceklermiş. Bakalım mağduriyetim giderilsin ben de almam o zaman kargoyu dediğin gibi. Hesabımı kapatırım

Allahım daha neler duyacağız. Ben tövbe ettim bir daha alış satış yapmayacağım dolaptan. 1 iş günü içerisinde cevap vereceklermiş. Bakalım mağduriyetim giderilsin ben de almam o zaman kargoyu dediğin gibi. Hesabımı kapatırım
Evet malesef dolap iyide bazi saticilar cins diyelim.
Bende 1-2 sikinti yasadim bak sistem guzel işliyor sen kurallara uyarsan
Birde haklı oldugun zaman saticiyi engellicen hic muhattap almıcan.
Sistem seni haklı buluyorsa o istedigi kadar konuşsun

Şimdi bu adam iadeye itiraz etti. Daha sonuçlanmadı iade. Acaba ibanını istesem mesaj yoluyla. Alsın iadeyi parası neyse 127 lirayı atsam mı ona? Kusurlu ürün başıma kalacak yoksa bu gidişle. Ama iade talebi 1 sefer yapılıyormuş. Nasıl tekrar iade talebi oluşturacağım ki adam alsın diye. Valla başım ağrıdı. Tekrar ilan açıp o kişiye mi satmam lazım o halde. Aklımdan hiç çıkmıyor. Parası neyse vereyim kurtulayım diyorum ama nasıl iade oluşturacağım ki tekrar?

video boyutu büyük diye eklenmedi demişsiniz eğer itirazınız kabul edilmezse video boyutunu küçültüp dolap'a yüklemeniz için destek veririz bizler de. video boyut küçülten siteler var çünkü
küçültüp tekrar yükler tekrar itiraz ederiz
şerefsize bak tam dolandırıcıymış

video boyutu büyük diye eklenmedi demişsiniz eğer itirazınız kabul edilmezse video boyutunu küçültüp dolap'a yüklemeniz için destek veririz bizler de. video boyut küçülten siteler var çünkü
küçültüp tekrar yükler tekrar itiraz ederiz
şerefsize bak tam dolandırıcıymış
Çok teşekkür ederim. Bakalım 1 iş günü içerisinde ses çıkarırlar. Video küçültmeyi sorarım size o zaman. İade talebi işte 1 defa oluşturuluyormuş. Tekrar itiraz etmeme izin verirler mi bilmiyorum. Aynen kusurlu olduğunu söylemiyor bir de. Profesyonel dolandırıcı. Ben de diyorum adama yazıp 127 lirayı vereyim kurtulayım. Onda da 1 defa kuralı var işte. Saçma bir durumun içine düşürdüm kendimi

İade ediliyor hemen iade talebi oluşturun,sizden sadece işlem ücreti ile ilk odediginiz kargo bedeli kesilir toplam odediginiz rakamdan .gerisi size iade edilecek.iade kabul etmiyorum vs diye bir şey yok onlar öyle yazıyor kendilerince ama öle.bir şey yok,iade hakkınız yasal olarak var.yalan beyan var sonuçta.

Çok teşekkür ederim. Bakalım 1 iş günü içerisinde ses çıkarırlar. Video küçültmeyi sorarım size o zaman. İade talebi işte 1 defa oluşturuluyormuş. Tekrar itiraz etmeme izin verirler mi bilmiyorum. Aynen kusurlu olduğunu söylemiyor bir de. Profesyonel dolandırıcı. Ben de diyorum adama yazıp 127 lirayı vereyim kurtulayım. Onda da 1 defa kuralı var işte. Saçma bir durumun içine düşürdüm kendimi
sizin iadeniz onaylanacak dolap tarafından, haklı olan sizsiniz. o salak da süpürgeyi size tekrar yollarsa 127 lira falan ödeyip almayın. hatta kargo geldiğinde kapıyı falan açmayın yani. siz sistemden o adamla olan yazışmaları da yolladınız sonuçta, kim ak kim kara belli.

Aynen öyle. İnşallah dolap inceleme sonucunda beni haklı görür. Hala üste çıkmaya çalışması sinir bozucu. Geri göndereceğim 127 lirayı ödeyeceksin bilmem ne. Bir daha tövbe asla dolaptan bir şey alıp satmam.

X