Dolap uygulaması derdim

Dolaptan süpürge aldım. Bugün teslim edildi. Sesi aşırı fazla. Güç ayar düğmesi dönmüyor. Sesi kısılmıyor. Aşırı güçlü olduğu için halıyı kaldırıyor süpüremedik resmen. Gücü düşmüyor. Kablo makarası sarıyor dedi sarmıyor. Moralim bozuldu iade şansım var mı? İade edebiliyor muyuz dolapta kızlar? Konuyu tam yazamamışım.

Kargo parası neyse verip kurtulmak istiyoruz. Lütfen cevaplayabilir misiniz?

evet iade edebilirsiniz hemen iade talebi oluşturun satışı onaylamadınız değil mi? onayladı iseniz iade edemezsiniz.
Müşteri hizmetleri telefon olarak yok ama maile hızlı dönüyorlar hemen iade talebi oluşturun sebebi ile beraber.

Kızlar adam bir de diyor ki başka bir firmayla gönderdi bana. PTT ile gönderin 127 TL kargo ücreti çıkacak ödeyeceksin onu. Ücretsiz iade edemez miyim? Mağdur olan benim yahu.

Siparişi onayladınız mı?
Onayladıysanız iade olmuyor bildiğim kadarıyla.
Yine de dolap destek ekibine yazın.
Onaylamadım. Siparişi teslim aldım. Ama dolapta teslim edildi yazmıyor henüz teslimatta yazıyor. Kargocuda sanılıyor. O nedenle bir şey yazamadım dolap sitesine de.

Bir de yalan söylüyor güç düğmesi dönüyor sesi kısılıyor diye. Moralim bozuldu. Teslim edildi olarak görünseydi hele.

Mail atayım hemen. Kargoyu teslim aldım ama teslim edildi görünmüyor işte. Kargocuda sanılıyor.

Müşteri hizmetleri numarası açmıyor aradım da. Yazılı iletin diyorlar. Yazayım hemen o halde.
Dolap, hesabım, dolap destek üzerinden yazın. Satıcıya da yazın ürün bahsettiğiniz gibi değil diye. İade kabul edenler var etmeyenler var. Dolap üzerinden biraz kurcalamak lazım seçenekler çıkar. Aldığınız ürün çok riskliymiş ama tercih etmezdim. En azından videosunu çekip göndermesini isterdim bahsettiği şeyler var mu diye.

Kızlar adam bir de diyor ki başka bir firmayla gönderdi bana. PTT ile gönderin 127 TL kargo ücreti çıkacak ödeyeceksin onu. Ücretsiz iade edemez miyim? Mağdur olan benim yahu.
İadeler yalnızca ptt kargoyla oluyor. Alırken ödediğiniz kargo ücreti iade edilmez ancak iade talebi kabul edildikten sonraki kargo ücretini satıcı ödüyor. Ptt kargo ile gönderiyorsunuz, satıcıya iadesi ulaşınca kapıda kargo ücretini ödeyerek teslim almak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…