Dolap uygulaması derdim

Satıcıyı Engellemeniz paranın gelip gelmemesini etkilemez
Aynen etkilemez dediler. Kargocuya da söyledim. Almam 127 lirayı ödemem geri gönderirim diyor dedim. Kargocu da almasın geri göndersin sen de kapıyı açma o geri gider. Ürün PTT deposunda bekletilir. Keyfi bilir ister gider alır kargosunu ister almaz. Depoda imha olur kaybolur gider dedi. Şimdi götürdüm teslim ettim PTT kargoya.

Satıcıya de ki her halukarda paramı geri alıyorum. Sen ister geri yolla ister yollama malından olursun beni ilgilendirmez. Keyfin bilir de. Eşşek gibi teslim alır o zaman merak etme

Satıcıya de ki her halukarda paramı geri alıyorum. Sen ister geri yolla ister yollama malından olursun beni ilgilendirmez. Keyfin bilir de. Eşşek gibi teslim alır o zaman merak etme
Az önce yine yazmış adam. 127 lirayı ödemediğiniz için almayacağım diyor. Ben de hiçbir şey yazmadım görüntü alıp asistana attım. Açıklama gönderdim. Onlar da satıcının kargodan alıp almaması onun sorumluluğundadır. İade ürün kargolandıktan 4 iş günü sonrasında otomatik onaylanır. İade 8 Ağustos tarihinde otomatik onaylanacak dedi. Satıcı ürünü teslim aldığını belirttiğinde iade işlemi tamamlanır. Satıcı teslim aldığını belirtmezse, iade ürün kargoya verildikten 4 iş günü sonra sistem iade talebini otomatik olarak onaylar ve para iade işlemin başlar.

Kızlar dün görevli fotoğrafını çekin dedi. Çektim hem onun adresi hem benim adresim yazıyordu. Korkutuyordu almayacağım etmeyeceğim diye. Şu anda bildirim geldi. İaden teslim edildi. Para iadesi de yapılacakmış bana. Ne oldu da aldı adam adres bilgilerim var acaba bana bir sıkıntı çıkarır mı? Adresimi değiştireyim mi sistemden hemen?

Ürünü onaylamadın ins.kusurlu ürünse iade alıyor dolap.Sadece beden olmadı vs iadeleerini kabul etmiyor.

Alıcıya adres cıkmaz merak etme.

son durum nedir?

kargoya vermiş olsa size takip kodu gelirdi
Her gün mesaj atıyor bugün yine atmış. Kargo geldi mi süpürge hediyem olsun size diyor. Ben de dolap asistana şikayet kaydı açtırdım uyarı aldı. Bana yazdığı mesajları sildiler. Siz de engelleyin satıcıyı bir daha size yazamasın dediler. Gelen giden kargosu yok belki de beni kandırıyor adam. Bu arada para iadesini de yaptı dolap.

Lütfen engelleyin. Psikolojik baskı yapıyor size. Böyle kötü satıcılar var malesef insanı alışverişten soğutuyorlar. Umarım bir daha böyle olumsuz bir deneyim yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…