Siz hiç bir şey yapmayın iade sürecini bekleyin ve yazışmalarınızı dolap uygulamasına gönderin yeterli, paranızı her şekilde geri alırsınız.Şimdi bu adam iadeye itiraz etti. Daha sonuçlanmadı iade. Acaba ibanını istesem mesaj yoluyla. Alsın iadeyi parası neyse 127 lirayı atsam mı ona? Kusurlu ürün başıma kalacak yoksa bu gidişle. Ama iade talebi 1 sefer yapılıyormuş. Nasıl tekrar iade talebi oluşturacağım ki adam alsın diye. Valla başım ağrıdı. Tekrar ilan açıp o kişiye mi satmam lazım o halde. Aklımdan hiç çıkmıyor. Parası neyse vereyim kurtulayım diyorum ama nasıl iade oluşturacağım ki tekrar?
Tamam sürecin sonuçlanmasını bekliyorum hala. Yazışmaları dün gönderdim siz dedikten sonra. Videoyu işte küçültemedim. Video gönderemedim. Umarım haklı bulurlar beni. Çok üzgünümSiz hiç bir şey yapmayın iade sürecini bekleyin ve yazışmalarınızı dolap uygulamasına gönderin yeterli, paranızı her şekilde geri alırsınız.
Bir şey yazmayın ve uygulamadan gelecek sonucu bekleyin.'' bana bir şey yazmayın benden size hediye olsun süpürge '' yazmış. Acaba şikayetle ilgili bir şey mi dediler bilmiyorum ama sonuçlanmadı henüz.gozyasi
Video küçültme işlemini başardım. Videoyu küçülttüm. Az önce bana bir şey yazmayın demişti bir de tamirciye gidin yaptırın yazmış. Bu üç mesajın da ekran görüntülerini aldım. Videoyu ve 3 ss i şikayet olarak dolap asistana yazdım. Lütfen bu dosyalarımı da dünkü şikayete ekleyin dedim. Benden hem 127 lira istiyor hem kargoyu almayacağım diyor dedim. Endişelenmeyin ekledim şikayete, karşı tarafın kargoyu teslim almaması iade sürecini etkilemez dedi. Bugün sonuçlandırılır büyük olasılıkla ve size haber edilir dedi.Bir şey yazmayın ve uygulamadan gelecek sonucu bekleyin.
Zaten üründe satarken belirtmediği en ufak sorunda alıcı hakkı korunuyor.
Bu konuda uygulamanın tavrı net, yüz göz olmayın daha fazla.
iade onaylanınca ve iade kodu gelince gönderin, ürün size geri dönerse de kabul etmeyin zira ürünü kabul etmezse kendi kaybeder.
Şimdi elinizdeki telefonu sakince yere bırakma zamanıVideo küçültme işlemini başardım. Videoyu küçülttüm. Az önce bana bir şey yazmayın demişti bir de tamirciye gidin yaptırın yazmış. Bu üç mesajın da ekran görüntülerini aldım. Videoyu ve 3 ss i şikayet olarak dolap asistana yazdım. Lütfen bu dosyalarımı da dünkü şikayete ekleyin dedim. Benden hem 127 lira istiyor hem kargoyu almayacağım diyor dedim. Endişelenmeyin ekledim şikayete, karşı tarafın kargoyu teslim almaması iade sürecini etkilemez dedi. Bugün sonuçlandırılır büyük olasılıkla ve size haber edilir dedi.
Hayır, satıcıyla da muhatap olmayı bırakın artık. Yazıp durmayın o da yazarsa cevap vermeyin. Geri gönderirse benim değil deyip kargoyu geri çevirirsiniz eninde sonunda alacakKızlar dolap destekten geldi. İade talebin kabul edildi. Ürünü iade etmek için kargo bilgilerini girmelisin yazıyor. Çok mutlu oldum beni haklı buldular. Umarım karşı taraf kargoyu geri bana göndermez. PTT kargo koduyla kargolamalısın diyor. Kargo ücretini satıcı ödeyecekmiş. Gelirse de almayım değil mi tekrar
Evet almayacağım kargoyu geri gönderirse . Ortada kaybolsun gitsin kusurlu ürünü.Hayır, satıcıyla da muhatap olmayı bırakın artık. Yazıp durmayın o da yazarsa cevap vermeyin. Geri gönderirse benim değil deyip kargoyu geri çevirirsiniz eninde sonunda alacak
Dediği şekilde yapma. Site politikası nasıl ise öyle yap. Satıcıyı dinlemek zorunda değilsinKızlar adam bir de diyor ki başka bir firmayla gönderdi bana. PTT ile gönderin 127 TL kargo ücreti çıkacak ödeyeceksin onu. Ücretsiz iade edemez miyim? Mağdur olan benim yahu.
Yazma. O teslim almasa da paranı alacaksın sen artık mevzu senden çıktı. Engelle istersen onu. Kargo geri gelse parayı ödeyip alsan bile sistem sana ürünün ücretini iade edecek. Bunu değiştiremez. Yalan ifade ile sattığı üründen ettiği kargo zararını sana yıkmak istiyor. Yalan söylemeden önce düşünse idi. Engelle onu. Paran yatınca da hesabını sil derim.Ben almayacağım o kargo size geri dönecek bilginiz olsun yazmış. Ben de hiçbir şey yazmıyorum.
Aynen zaten param yatınca engelleyip hesabımı sileceğim.Yazma. O teslim almasa da paranı alacaksın sen artık mevzu senden çıktı. Engelle istersen onu. Kargo geri gelse parayı ödeyip alsan bile sistem sana ürünün ücretini iade edecek. Bunu değiştiremez. Yalan ifade ile sattığı üründen ettiği kargo zararını sana yıkmak istiyor. Yalan söylemeden önce düşünse idi. Engelle onu. Paran yatınca da hesabını sil derim.
Satıcıyı Engellemeniz paranın gelip gelmemesini etkilemezAynen zaten param yatınca engelleyip hesabımı sileceğim.