Klasik Karın Germe Heyecanı

Ben hastanede 2 gece kaldım. 3. Gün direnim çıkarıldı. Eve geçtim. İlk kontrole gittiğimde banyo serbest dedi dr. Diren yerimden hala ara ara kan geliyor. Tampon yapıyoruz. Korse çok rahatsız. Bacaklarımın üzeri kalçam vs mosmor. Bir de dr fazla dik durduğumu eğik yürümem gerektiğini söyledi. Ben dikleşebiliyorsam sorun yok diye düşünmüştüm 🙃
Bugün benimde direnim çıktı canım doktor ameliyat cizgisine bir masaj tekniği söyledi onu yap dedi sertleşme kırılsın alt ve üst bölgeler eşit olsun dedi göbek deliğime merhem verdi ben şimdilik çok memnunum an be an yazarım durumumu canım yürüyüş ve suyu ihmal etmemek lazım 😘 seni canım

Bugün benimde direnim çıktı canım doktor ameliyat cizgisine bir masaj tekniği söyledi onu yap dedi sertleşme kırılsın alt ve üst bölgeler eşit olsun dedi göbek deliğime merhem verdi ben şimdilik çok memnunum an be an yazarım durumumu canım yürüyüş ve suyu ihmal etmemek lazım 😘 seni canım
Nasıl bir masaj

Sevindim iyi olmana canım. Benim tek derdim korsenin otururken vajina üstüne ve bacaklarıma aşırı batması. Her yerim mosmor. Ağrı değil çok acı çekiyorum. Diren yerleri mi oraya lipo yapıldığı için mi vajina üstünden bu kadar acı çekiyorum bilmiyorum. Göbek deliğim doktorun kapattığı şekliyle duruyor henüz. Merhem vs söylenmedi. Pazartesi kontrolüm olacak.

Sevindim iyi olmana canım. Benim tek derdim korsenin otururken vajina üstüne ve bacaklarıma aşırı batması. Her yerim mosmor. Ağrı değil çok acı çekiyorum. Diren yerleri mi oraya lipo yapıldığı için mi vajina üstünden bu kadar acı çekiyorum bilmiyorum. Göbek deliğim doktorun kapattığı şekliyle duruyor henüz. Merhem vs söylenmedi. Pazartesi kontrolüm olacak.
Senin korsen nasıl?

Tam karın germe oldum canım 7 Kasım'da ben ilk gün ameliyattan çıkınca 3 defa istifra ettim rahatladım canım karın kasları da dikildiği için çok acı çektim fitikta vardı hiç sorma bugün itibari ile yürüyüşe başladım 3. Gün de eğik yürüyorum ama ilk güne göre iyiyim bulantı falan yok baş dönmesi gibi ... Ama yatarken ayaklarımı büküyorum karnım acayip ağrıyor sonda bendede ilk gün akşam çıkardılar 5 saat uzandım yürümeye kaldirdiklarinda çıkardılar bir iki tur attık hemsireler cikardi diren var onu takip ediyorlar diren çikincada masaj yapılacak dedi doktor yapıştırma ile yaptığı için ödem toplamasin düzgün olsun diye
merhabalar koc unv hastanesinde gogus kucultme oldum simdide karnim gozume carpiyor meme icin 140 bin ödedim karin germe fiyatlari nedir birde masaj hemsire ne kadat odediniz

Merhaba sanırım yarın ameliyatınız. Simdiden geçmiş olsun. Umarım kolay atlatırsınız. Ben de 7 kasım Perşembe kol, karın germe ve lipo olacağım. İlerleyen günlerde birbirimize destek oluruz umarım 🙏 Görüşmek üzere..
simdiden gecmis olsun nasil gecti hangi hastanede oldunuz bende kol ve karin istiyorum ama korkuyorum acikcasi

merhabalar koc unv hastanesinde gogus kucultme oldum simdide karnim gozume carpiyor meme icin 140 bin ödedim karin germe fiyatlari nedir birde masaj hemsire ne kadat odediniz
Tatlım ben Özelde oldum cokda memnunum ben direk karın germe yaptırmadım önceliğim göbek fıtığı idi hepsine toplam 75 verdim ama çok memnun kaldım doktorumdan ve hastaneden göbek fıtığı karın kası dikimi ve germe üç işlem yapıldı

Tatlım ben Özelde oldum cokda memnunum ben direk karın germe yaptırmadım önceliğim göbek fıtığı idi hepsine toplam 75 verdim ama çok memnun kaldım doktorumdan ve hastaneden göbek fıtığı karın kası dikimi ve germe üç işlem yapıldı
hangi hastanrde oldunuz hastanede dr cok önemli insanin kendine yaptigi en iyi yatirim ben 3 hamilelik gecirdim 4.5 kilo ustu dogumlar kesin olmam gerek ama cok korkuyorum su direnlerden

hangi hastanrde oldunuz hastanede dr cok önemli insanin kendine yaptigi en iyi yatirim ben 3 hamilelik gecirdim 4.5 kilo ustu dogumlar kesin olmam gerek ama cok korkuyorum su direnlerden
Aynı ben canım bende iki doğum yaptım sizin gibi kilolu bebeler dogğumlardan oldum bende zaten canım Kırıkkale'de Özel Yaşam hastanesi canım Ahmet Yıldiz doktorum çok iyi bir doktordur eşim bile diyor yeryüzündeki son melek diyor çok ilgili kibar ve işinin ehli bir doktor on numara beş yıldız derler aynen öyle canım

Hastaneden ve hemşirelerden çok memnun kaldım canım inan çok iyiler sürekli ilgilendiler doktorumda çok iyiydi ve çok pratik

simdiden gecmis olsun nasil gecti hangi hastanede oldunuz bende kol ve karin istiyorum ama korkuyorum acikcasi
Merhaba teşekkür ederim. Bugün 25.gün bitti. İlk haftaya göre çok iyiyim. 3 gün önce kol korselerim çıktı. (Sağ koltuk altı dikişimde küçük açılma olmuştu,tekrar dikildi)9 Aralık 1. Ay kontrolüm olacak ve karın korsemle de vedalaşacağım büyük ihtimal. Bütün dikiş üzeri bantlar da çıkacak.Ben İzmirliyim ve burada Medical Park hastanesinde oldum. Doktorum'un anlaşmalı olduğu hastane. Aynı şehirde olmasak da istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz 😊

Merhaba arkadaşlar 2 gün sonra karın germe olacam daha önce olan arkadaşların yorumlarını ve neler yapmam konusunda önerilerini alabilirim. Dr. Ahmet Yıldıza olacam varis çorabı mı ve Medical ürün satan yerden abdominal cırt cırtlı korse mi aldım şimdiden geçmiş olsun diyeyim kendime
Merhaba karın germe oldunuz mu nasıl geçti bende düşünüyorum ama çok korkuyorum

Merhaba karın germe oldunuz mu nasıl geçti bende düşünüyorum ama çok korkuyorum
Oldum bir ay olacak 2 gün sonra güzel geçti canım çok da memnunum iyiki olmuşum diyorum ilk halı e göre mükemmel canım korkulacak bişey yok canım sen ne yaptırmak istiyorsun yağ aldirma falanda düşünüyor musun

X