Dokuz Doğuranlar

dişimi çektirdim çok rahattı hiçkorkulcak bişideğlmiş hatta dolgudan normal muaneden bile kolay hiçbişi anlamadım :))

1gün öncesinde zehirlendik zeyneple corbadan ödümüz koptu çok şükür bişeyimiz yok iyiyiz

biraz öcede bi cinnet geçirdim hava almaya cıakrdım sıkarken böğürmeye başladı büütn mahalle dinledi gelene kadar iki göz iki çeşme katılarak agladı boğuvercektim sokak ortasında iyilik yap denize at geldim kan ter içinde sanki taş taşıdım içeri zor attım kendimi delirtcek bigün beni dişlerim şuan agrıyo zaten diş doktorusıka sıka dişlerini bitirmişsin dedi resmen düşücekler bigün sıkarken eve girdim bardım bardım sonrad auyuttum şimdi de bakıyorum masumcuk öpüp kokluyorum ama yok ya psikolojimi bozdu resmen bazen kendimi çok ama çok zor tutuyorum ((

cnm Allah sabır versin..kanser hastalarının son zamanlarında çok acı çektiğini morfinlerle uyuşturduklarını duymuştum
umarım anneannen çok acı çekmiyordur
annenede sabırlar diliyorum
kabullenemesekte zorda gelse ölüm hayatın gerçeği...dua edecem anneannen için inşallah daha fazla acı çekmez:-(

Diviş göbeğimin resmini istemişsin aslında var ama buraya nasıl ekleyeceğim bilmiyorummm..
canım site çok karışık ama biraz kurcalarsan bulabilirsin
bende çok uğraştım tesadüf ekeyebilmiştim resim
bebişinede maşallah..takvime göre çok önde gidiyor
38. haftayı doldurur inşallah..her ne kadar yaşasada anne karnındaki geçirdiği süre daha önemli
38. haftada ciğerleri gelişmiş oluyor kuvöze gerek kalmıyor
eşyalarınıda sağlıkla iyi günlerde kullansın

bak gördünmü anlattığım gibi demi :-D
geçmiş olsun kurtardın çok şükür...

annesi zeynepe niye kızıyon sen...yani kızabilirsin..bugün pelinde beni çileden çıkardı bende sinirlendim ama sonra geçti gitti sinirim
yaz bi gelse atsak kendimizi parklara çimenlerin üstüne
daha kış başlamadı yazı özledim
komşularımla piknik hayali kuruyoruz
evden çıkmadık 1 hafta bunaldım sıkıldım...çıksak hava soğuk burnumuzu camdan uzatsak donuyoruz
komşularda her dakka gidilmiyor
bilgisayarda ne kadar pepe varsa hepsini bitirdik..izleye izleye usandık
oyun hamuru, deftere hayvanların resimleri, meyvelerin resimleri ,oyuncaklar hepsi bitti tükettik
başka etkinlik varmıki

[QUOT can 38012447, member: 105611"]bak gördünmü anlattığım gibi demi :-D
geçmiş olsun kurtardın çok şükür...

annesi zeynepe niye kızıyon sen...yani kızabilirsin..bugün pelinde beni çileden çıkardı bende sinirlendim ama sonra geçti gitti sinirim
yaz bi gelse atsak kendimizi parklara çimenlerin üstüne
daha kış başlamadı yazı özledim
komşularımla piknik hayali kuruyoruz
evden çıkmadık 1 hafta bunaldım sıkıldım...çıksak hava soğuk burnumuzu camdan uzatsak donuyoruz
komşularda her dakka gidilmiyor
bilgisayarda ne kadar pepe varsa hepsini bitirdik..izleye izleye usandık
oyun hamuru, deftere hayvanların resimleri, meyvelerin resimleri ,oyuncaklar hepsi bitti tükettik
başka etkinlik varmıki [/QUOTE]
O an kizdim gecti canim aynen bebekarabasini istemiyo kucama gelcek nasi alayim kicini yirtti aglarken yaz gelsin salcam parkta ne halt ederse etsin eve gidince citilerim ;D

Divinciğim çok sağol allah razı olsun...Anneannem suanda bi ölüden farksız..böbrekleri de iflas etti diyalizde,nefes darlığı çok şiddetli..sadece bekliyoruz..hepimiz kör kuyulardayiz sanki 8 evlat 18 torun damatlar herkes hepimiz perisaniz..anneannem hepimizin kiymetlisi kızlar gülden ağır laf bilmez kalp kirmaz,canımız o bizim..herşey bi anda gelisince soktayiz kanserdi evet ama hiçbir şeyi yoktu gogusu alınmıştı taa 98 yılında..ne gözlük,ne kulaklik ne baston bilmezdi...allahım yardımcısı olsun..bu saatten sonra tek dileğimiz rabbim cennetinin en güzel kosesinde bir yer nasip eylesin...çok üzgünüm,çok perisanim elim ayağım yetmiyor..gitmeme izin vermiyor teyzelerim,dayım..çocukların ufak gelme diyorlar,nasıl gitmem nasıl...biz 90 yılında dedemin kaybından baska bi kayıp yaşamadık yakın aileden kızlar o yüzden darmadaginiz nasıl davranmamiz gerektiğini bilmiyoruz...rabbime sigindik,şu mübarek cuma saati rabbim anneannemin ve hasta olup şifa bekleyen herkesin yardımcı olsun...çok uzattım hakkınızı helal edin

Bu arada divin ve ayşem sizden ricam sivas ve konya karapınar hakkında bilgi verirmisiniz...sivas çok soğuk,karapınar köy yeri deniyor...aslında konyaya sıcak bakiyorduk hem iş yönünden,hemde ailelerimize yakın diye ama bakkaldan baska bişey yok demisler ordaki askeriyedekiler açıkçası gözüm korktu..az değil beş sene gittimiz yerde kalmamiz...rica etsem el atin bize..aslinda hep malatya istedik havuzu,anasinifi,okulu herşeyi lojman içinde ama nedense bi anda mesafe korkuttu gözümüzü...hayırlısı nereyse orası olsun,nede olsa hiçbiri izmirim değil ne farkederki,rabbim ağız tadı versin yeter...

selam arkadaşlarımmm biz çok zor günler geçiriyoruz kızım grip oldu aynı zamanda diş cıkarıyor 4 tane birde gece gündüz birbirine karıştı ağlamaktan halsiz kaldı hiç hali yok yavrumun giremedim o yüzden
divinty canım gecmiş olsun annen simdi nasıl oldu umarım iyidir zormuş canım evlat ama ikinciyide yaşı dolsun istiyorum arasını açmak istemiyorum mevlam nasip ederse
yarencim biz malatyanın dış karakolunda görev yaptık benim eşim jandarmaydı malatya kara lojmanlarına bi çok kez gittim ve çoooookkk güzel kesinlikle vazgecmeyin derim havaalanı var bir çok yere direk var 2 ,3 ay öncesinden alırsanız avantajlı olur sizin için ayrıca sivasta çok yakın değilki malatya il sınırı bence vazgecmeyin derim ben
ayşem sen nasılsın
haksever senin kız biraz cadı sanırım ama unutma senin stresin onada gecer o ağladıkça sen sakin olmaya calış bir süre sonra oda sakinleşecektir eminin
NESLİHAN canım maşallah kocaman olmuşsunuz rabbim kucağına aldıgın günleride göstersin

allah sabır versin onuda acıalrından kurtarıp cennetine kabul etsin inş (

Canım sana gerçekleri söylemek gerekirse konya merkez çok güzel ama karapınarı ben bilmiyorum benim bulunduğum yerdede askeriyeyi kaldırdılar şu anda yok yani anlyacağın merkez olursa güzel niye dersen trafik sıkıntısı çok fazla yok eskisi gibide değil baya baya gelişti konyada
Sivası biliyorsun dvinile konuşurken her zaman çok soğuk olduğunu hatta divingil aydına sökeye falan gitmek istemişler zamanında geçmişde var yazışmalarımız dediğim gibi merkez olursa konya güzel ailenede yakın olur ama size ilçelerini hiç tavsiye etmem hakkında hayırlısı olsun valelelr bi ara malatayada görev yapmışlardı inşallah malataya yada konya merkez olsun rabbim gönlünze göre versin hayırlısı ile :)

burda kar yok ama hava buz gibi
kombiyi yakıyoruz mecburen..oda cebimizi yakacak ama yapacak ne var
Kar yok mu Allah Allah neyse işte çevre illere yağdıda sizin olduğunuz yerlere yağmayaınca soğunu sizler bizler çekiyoruz şükür bu sene yağdıda kuru ayaz çekmek zorunda kalmadık hala var şıpır şıpırda eriyor bu sene hasat bol olacak allah nasip ederse
Olsun canım öyle diye ısınmayacakmısınz rabbim kulunu sıkmaz hiç bir zaman

burda kar yok ama hava buz gibi
kombiyi yakıyoruz mecburen..oda cebimizi yakacak ama yapacak ne var

canım biz 2 ayı geçti yakıyoruz millet cam açık otururken biz yakıyoduk bu insanalr para gitcek diye üşümüyolar bile :))) geçen ay 120 tl geldi dogalgaz bide düşükteydi bu ay 2 katını bekliyoruz valla ( kış çetin geçççek

Yüreğim yangın yeri,anneannemi kaybettik..

allah sabır versin cnaım kurtulmuş üüzlme nolur çektikçe siz kahrolcaktınız oda kurtuldu öyle düşün

Yüreğim yangın yeri,anneannemi kaybettik..
Canim basin saolsun..Allah sabirlar versin mekani cennet olsun anneannenin
ne kadar sansli bir kadin cok seviliyordu anladigim kadariyla
Allah herkese boyle sevilmeyi ölünce unutulmamayi nasip etsin

Yarencim sivas memleketim ne kadar soguk oldugundan sikayet etsemde severim
esinin isi tam ney ne olarak nereye gelecek
malatyayi hic gormedim kizimin sinif arkadasi malatyali
annesiyle sohbet ettigimiz zaman malatyanin cok guzel oldugundan bahsederdi
lojmaninda madem anaokulu havuz vs. Varsa mesafeyi bence düsünme ha sivas ha malatya ucakla gittikten sonra ikiside ayni
sivastan izmir arabayla 12 saat
malatyadan ne kadar bilmiyorum
yarin google earth dan bakacam merak ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…