delirmeme az kaldı sanki düşücem ve bidaha kalkamıcak gb hissediyorum kendimi
(
1 haftadır yirmilik dişimin arkası apse yaptı dolgu var dişim çıkar çıkmaz çürümüştü ilk çürügüm kendisi
deliricem 3 gündür dayanılmaz hale geldi geçen gece boynuma bogazınma kulakalrıma vurdu başım açtlıyodu resmen grip gb vucudum dökülüyo bugün saglık ocana gittim dişçimiz vardı yakında taşınmış
çok uzak gidemedim saglık ocanda gargara antibiyotik agrı kesici verdi biraz iyi geldi ama ilacın etksi agrı kesicinin etkisi geçince kafamı koparasım geliyo
( eşim çalışıyo kız küçük nasıl gidicem dişçiye dgidemem
(
hafta sonu görümceme gittik benim fırınım mini fırın ocagım set üstü bütyük ocak fırın bir aradaolanalrdan var görümcemde kızım mutfaktaydı görümcem ben kahvaltı hazırlıyoruz mama sandalyesini götürmedigime bin pişman oldum heryeri kurcalıyo market poşetiyle oynuyodu bende içeri taşıyodum eşyalı gözle kaş arasında görümcem fırın kapagını acınca bizimkide gitmiş yapışmış tutunmuş kalkmış yandı aglıyo ama bırakamıyoda tabi dğüşcek diye ömrümden ömür gitti hemen suya tuttuk zeytin yagına batırdık ellerini agladı aza aglmaz bilen bilir asıda kan almada bile aglamaz kuzum katı canlı
( neyseki zeytin yag iyi geldi bişey yok elelrinde
sonra uyudu yataga yatırdım cocuk odasına 3lü koltugu actık uyuyodu hep gidip bakıyodum bakmadıgım bi anda uyanıp pat düştü agladı koştum aşlahım delircektim gene sussun die emzirim dedima gzından kan boşaltı alttaki dişleri 2tane ve azı dişleri var üsttekileri patlatmış kanıyo dişler gözükmüş resmen yarıldı
(( neyse onuda atlattık zaten ondan önceki gece 4e kadar agladı uyumadı azı dişlerinin biri çıkmış bi günde 3 diş patlattık yani biri kendi istegiyle 2si zoraki cıktı
kendi canıma cıyo tahammül gücüm kalamdı deliricem akşam evimizdeyiz eşim ben kızım salal salla zatne cnaımda acıyo delirdim enson baRDIM agladım kızımıda yastıgıyla attım ayamdan yani kenara attım derken öle sert degil ama öfkeli işte
(( eşim kızdı bana daha cok morlaim bozuldu ölücem böyle bi acı yok alatmaıyorumyüzüm yanıyo resmen sonra gittim başka odaya yattım agladım agladım uyumuşum 12de bi kalktım eşim salalya sallaya uyutmuş kızı bacakalrı kopmuş 1saatte ben 9 aydır sallıyorum hemen yattı paşam bana surat yapıyo kızdım die neyse daha yattık yorganı üstüme cekemden uyandı emzirdim yatırdım 10 dk sonra gene kalktı gene emzirdim gititm amam yaptım emzircek tutcak halim yok 10 dk sonra gene kalktı mamayı verdim yarım saat sonra gene kalktı delircektim dayanamıyorum ne zormuş anne olmak
(
özlemini çektigim evladımın güzel anları tabiki var ama çok zormuş anne olmak hasta omak yok uyumak yok ymek içmek tuvalet banyo lüks bi insan değilsin artık sadece annesin ....
varlıgına sonsuz şükür yinede bana gç kuvvet sabır versin iyi bi anne olmak sitiyorum çok yorgunum
((