Senin nen var kuzum pelinin yaramazlığımı eşin mi eltin mi görümcen mi kayananamıAl benden de o kadar
Acaba bir rahatsızlığı var kuzum ağrıyan yeri işte ağızları var dilleri yok diye buna denir konuşsa anlarsın ama uyumadığına göre kesin vardır birşeyini hakseverimkafayı yicem artık bütü gece uyutmadı ya bacakalrım agrıyo((
Acaba bir rahatsızlığı var kuzum ağrıyan yeri işte ağızları var dilleri yok diye buna denir konuşsa anlarsın ama uyumadığına göre kesin vardır birşeyini hakseverim
Hicbiri degil canimSenin nen var kuzum pelinin yaramazlığımı eşin mi eltin mi görümcen mi kayananamı
Arkadaşlar biz hiç açılıp anlatmıyoruz böyle işte
Canim benim dr 4 yasina kadar gece uykusu düzene girmez demistikafayı yicem artık bütü gece uyutmadı ya bacakalrım agrıyo((
Benim o hiç aklıma gelmemişti ya çok geçmiş olsun aynı hastalıkmı canım ne diyeyim rabbim şifasını versin sanada sabırlar versin şu mübarek gündeHicbiri degil canim
Annem yine hasta..sık sık gidiyorum..aslinda cok faydam olmuyor ama gitmezsem aklim hem annemde hem babamda kaliyor
gidip gelince evi toparlayamiyorum
pelinle perisan oluyorum
vildanin dersleri cok sıkı bu sene teog sinavina girecek..oda gelmek zorunda kaliyor zor oluyor
rabbim anneme sifa versin..kimseyi kimseye muhtac etmesin insallah
Allah yardımcın olsun kuzum olmasa bir dert olsa bir dert rabbim sabırlar versin sanahuysuz canım huysuz bi cocuk doguştan böle olurmu ya uyur ya bişi bişi tutuncak bi dalım var oda yemesi iyi bi gün uyumaz hasta dersin ben deliricem dogdugundan beri okuyorum okuyorum uyku eğitimlerini deliricem 12 saat kesintisiz dleiksiz uyuması lazım ne deliksizi kevgir gb bizim uyku yarım saatte bi saatte 2-3 kalkıyosan uyudum diceksin o gözünü açmadan emzir yatır emzir yatır senin uykunun içine edilsin problem yok bide bu geceki gb kendide uyumaması var işte o zman cok kalktıklarına şükreder yapıyo insanı çıldırıcam uykusuzluk hiçbişeye benzemiyo çünkü başka alternatifi yok yiyince geçmiyo gezince geçmiyo kafa bi milyon hiç uykuya düşkün insan değildim ne var hiç uyumasada bakarım derdim ama öyle değilmiş(
Canim annem bugun yatti hastaneyeSelam bayanlar topiğimiz ikinic sıralara düşmüş
Nerede herkesler divin annen nasıl oldu diğer kızlar ses verin aloo
Canım sormammı hiç annene çok geçmiş olsun inşallah geçer gider dertler ne diyelimdeCanim annem bugun yatti hastaneye
ablam oğlunu nişanladi bu arada pelin hastalandi larenjit olmus
kosturmayla geciyor ömrüm
sordugun ilgilendigin icin cok saol
Ana işte onunda orada anası varmış ama bak sana kıyamamış oda gurbet zor olmazmı hiçAyşem vallahi elimden geldiğince buralardayim...Malum çok sıkıntılı günler yaşıyorum yaramazlarla...anneannem çok ağır olmasına rağmen annem cok büyük bi fedakarlık yapıp herşeyi göze alarak geldi cuma günü..bi on gün kalıp gidecek anca..valla acıdı halime böyle iki yaramazla ev iş güç yemek...vs nasıl beceriyon diye,ana işte ağlayıp duruyor halime...ahh gurbetlik...bu arada yeni tayin yerleri açıklandı,bakalım hangi iller var sıraya koycaz..belkide birilerinizle bulusuruz...son olarak gözümü karartıp çok lazimmis gibi yarenin kulağını deldirdim bugün..hiç aglamadi..akşam ve gece biraz huysuzluk yaptı..ilaç verdim zaten..neyse hepinizi öpüyorum..sabahın 6 sı suan ancak yazabiliyorum gördüğünüz gibi..
Aleyküm selam kuzum nasılsın ela nasılselamlar herkese