Dokuz Doğuranlar

Rabbim yardımcınız olsun sizler anlattıkça ben korkuyom yok ya ben bebek yapmaktan vazgeçeceğim helede hakseveri gördükçe daha bir vazcaydım oda dayanamıyorsa ben hiç dayanamam
Neyse rabbim bir şekilde veriri sabrınızı inşallah:)
Başkada gebe olanımız yok benim sıpa çok nazlı çıktı neymiş bu nazı çözemedim bir türlü hayırlı be ya

Yok aysem ya izmir nerdeee..benle evlenmeden once nisanliyken 6 sene kadar izmir görev yaptı o yüzden batı yok yani..evet canım astsubay eşim,bu arada yerler şöyle aklımda kalanlar... Ankara sereflikochisar,gökçeada çanakkale,edirne suloglu,erzincan,erzurum,antep,kırklareli,konya karapınar,malatya,sivas,urfa,tekirdağ malkara...böyle işte napcaz bilmiyorum hayırlısı nereyse o olsun...malatyalı ilk yazarız gibi amannn neyse ışte....divincigim tekrar çok geçmiş olsun..valecim seni ve miniginide öpüyorum..citos teninde pasalarini öptüm çok...haksever de iyidir inşallah...bu arada beryalden haberi olan var mı?

delirmeme az kaldı sanki düşücem ve bidaha kalkamıcak gb hissediyorum kendimi (

1 haftadır yirmilik dişimin arkası apse yaptı dolgu var dişim çıkar çıkmaz çürümüştü ilk çürügüm kendisi deliricem 3 gündür dayanılmaz hale geldi geçen gece boynuma bogazınma kulakalrıma vurdu başım açtlıyodu resmen grip gb vucudum dökülüyo bugün saglık ocana gittim dişçimiz vardı yakında taşınmış çok uzak gidemedim saglık ocanda gargara antibiyotik agrı kesici verdi biraz iyi geldi ama ilacın etksi agrı kesicinin etkisi geçince kafamı koparasım geliyo ( eşim çalışıyo kız küçük nasıl gidicem dişçiye dgidemem (

hafta sonu görümceme gittik benim fırınım mini fırın ocagım set üstü bütyük ocak fırın bir aradaolanalrdan var görümcemde kızım mutfaktaydı görümcem ben kahvaltı hazırlıyoruz mama sandalyesini götürmedigime bin pişman oldum heryeri kurcalıyo market poşetiyle oynuyodu bende içeri taşıyodum eşyalı gözle kaş arasında görümcem fırın kapagını acınca bizimkide gitmiş yapışmış tutunmuş kalkmış yandı aglıyo ama bırakamıyoda tabi dğüşcek diye ömrümden ömür gitti hemen suya tuttuk zeytin yagına batırdık ellerini agladı aza aglmaz bilen bilir asıda kan almada bile aglamaz kuzum katı canlı ( neyseki zeytin yag iyi geldi bişey yok elelrinde

sonra uyudu yataga yatırdım cocuk odasına 3lü koltugu actık uyuyodu hep gidip bakıyodum bakmadıgım bi anda uyanıp pat düştü agladı koştum aşlahım delircektim gene sussun die emzirim dedima gzından kan boşaltı alttaki dişleri 2tane ve azı dişleri var üsttekileri patlatmış kanıyo dişler gözükmüş resmen yarıldı (( neyse onuda atlattık zaten ondan önceki gece 4e kadar agladı uyumadı azı dişlerinin biri çıkmış bi günde 3 diş patlattık yani biri kendi istegiyle 2si zoraki cıktı

kendi canıma cıyo tahammül gücüm kalamdı deliricem akşam evimizdeyiz eşim ben kızım salal salla zatne cnaımda acıyo delirdim enson baRDIM agladım kızımıda yastıgıyla attım ayamdan yani kenara attım derken öle sert degil ama öfkeli işte(( eşim kızdı bana daha cok morlaim bozuldu ölücem böyle bi acı yok alatmaıyorumyüzüm yanıyo resmen sonra gittim başka odaya yattım agladım agladım uyumuşum 12de bi kalktım eşim salalya sallaya uyutmuş kızı bacakalrı kopmuş 1saatte ben 9 aydır sallıyorum hemen yattı paşam bana surat yapıyo kızdım die neyse daha yattık yorganı üstüme cekemden uyandı emzirdim yatırdım 10 dk sonra gene kalktı gene emzirdim gititm amam yaptım emzircek tutcak halim yok 10 dk sonra gene kalktı mamayı verdim yarım saat sonra gene kalktı delircektim dayanamıyorum ne zormuş anne olmak (

özlemini çektigim evladımın güzel anları tabiki var ama çok zormuş anne olmak hasta omak yok uyumak yok ymek içmek tuvalet banyo lüks bi insan değilsin artık sadece annesin ....

varlıgına sonsuz şükür yinede bana gç kuvvet sabır versin iyi bi anne olmak sitiyorum çok yorgunum ((

gecmiş olsun haksever şikayet etmekkkkkk yokkkkkkkkkkkkkkk buraya gelip adet oldugun günleri unutma
maalesef annelik çok zor ama buna şükür ben ela dogdu doğalı hasta olmayı unuttum eşimden ve elada bana sıra gelmedi
bazen gün boyu tuvalete gitmeyi unuttugum zamanlar oluyor altıma edecekken zor yetişiyorumyemek yemek eziyet zaten sofraya oturdugumuz anda elini herseye atıyorbana çok düştü zorla uyutuyorum hemende yatmıyorumki şimdi uyanır diye neyse 1 saat geciyor artık kalkmaz daldı diyorum yatmamla uyanması bir oluyor bu kadar denk geleblir yanivelhasıl ne yapalım cekeceğiz bu bebeleri çok bekledik çok ağladık allahım acılarını göstermesin onlarla sınamasın bizi bunlar tatlı telaşlar

Sancılı bir akşamdan sonra ağlamaktan çatlamak üzere olan yaren hanımı,daha önce(her ihtimale karsı uyutamazsak bigün diye) tepeden yaptığımız çingene beşiğinde uyuttum şimdi,halâ da salliyorum...sabaha kadar aglamazsa ne alâ...Allahım hepimizin yardımcısı olsun...umarım hepiniz iyisinizdir..vallahi bu yorgunluğuma yinede en son buraya uğramadan yatamiyorum içim rahat etmiyor...iyi geceler öpüldünüz...

Bugün 9 gün oldu annem geleli ve bu akşam gidiyor...nefes alamıyorum sanki,hiçbirşeyin üstesinden gelemiycem sanki,çocuklara bakamiycam,işleri yetistiremiycem...vs.Gurbet çekilmiyor kızlar,anneannemi son kez goremiycem bile gözgöre gore...annem elim ayagım herşeyim benim..Akıl almaz derecede fedakâr ve becerikli...bildiginiz anne bagimlisiyim arkadaşlar...9 sene olcak evleneli ve bir dirhem eksilmedi bağımlılığım,hasretim...kınamayin arkadaşlar elimde değil...Allahım annelerimizi basimizdan eksik etmesin..Rabbimin zoruna gitmesin ama çok üzgünüm hemde çok....

çarşamba günü ameliyatla alcak dişçi dişimi dün gittim dişçiye kayınvaldem baktı sağ olsun cok etkili antibiyotik verdi 5 gün içicem içince 3 saat emzirmiyorum cok şükür biraz daha iyiyim bugünde kayıvaldem baktı dip köşe temizlik yapım şimdide pazarlıgımı düzmeye gitti cok şükür içim rahatladı ama çok korkuyorum çarşamba dişimi alcaklar nasıl cıkcak koca diş ödüm kopuyo iğne görünce bayılan ben agzıma nasıl iğne vurdurucam bilmiyorum orayıdolgu yaparken direnip iğne vurdurtmamıştım ama matkapın acısı içime çökünce iğne vurmuştu uyuşturmuştu offf ödüm kopuyoooooooooooooooooooooo

öle canım çok şü
kür içimi döktüm işte nabım dayanamıyorum bazen ama bildigimiz üzere öldürmeyen acı güçlendiriyo

geçmiş olsun canım..Allah şifa versin
iğneden korkma kız ...ne var sanki korkacak
o iğnenin diş etine girme hissine ,o zort diye batma sesine, o ağızın uyuşmasına, dilin dudağın keçeleşmesine sonra içerde katır kutur çalışmalarına bayılıyorum ben
2 kanal tedavisi yaptırdım..en son gittiğimde dr uyuşturmaya gerek yok dedi hatta ben ısrarla istedim iğne yapmasını

cnm kendini öyle şartlandırmışsın sen
becerenlerin senden farkı ne..hepimiz anne kuzusuyken ev kadını ve anne olduk ev çekip çeviriyoruz
anneni çok özle sev ama bu kadarda kendini annem gidince beceremiycem diye şartlama
aslında suç biraz annende
galiba sana pek sorumluluk vermemiş bekarken...herşeyi kendi yapmış
kadınında gözü arkada kalacak şimdi gitse bi türlü kalsa bi türlü

daha bunlar iyi günleriniz
şimdilik 1 tane 2 olsun o zaman görecem ben sizi

korkma canım korkunun ecele faydası yok şiddetle seninde böyle perperişan mesajlar yazdığını görmek okuyup keyiflenmek istiyorum bu bir duaydı....amin diyorum
hakseverede yazmıştım inşallah Zeynep gelirde evlilik yıldönümü organizasyonlarınızı bozar diye (organizasyonunu kıskanmıştım)

Allah yardımcın olsun canım
kız sana göre ne var ablan yetişir yardımına
tatile bile yanında götürdün kadına fazla mesai yaptırdın orda bile

abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu işte onlardan korkuyom bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngözlerimi baglıcam görmek istemiyorum

hee beraber yataıyo bile artık ben sürekli ayakta oldum için :) 2 gr uykum var biri aglıyo biri horluyo en son eşimi paylayıp kovuyorum geceleri cadı gbyim illa birini haşlıyorum sabahları kuzu gbyim

Nasılsınız kızlar..ben pek iyi değilim.Annem sabah eve vardı çok şükür aradan bi saat geçmedi anneannem zaten bi kaç gündür hastanedeydi, kuzenim orda çalıştığı için ricayla hastaneye yatırdık çünkü yapacak bişey yok demişti doktorlar ama en azından emin ellerdeydi serum ilaç vs..maalesef sabah nabız ve tansiyon çok düşmüş şuan yoğun bakımda eve çıkarmıyorlar çünkü hortumla desteği kestiğimiz an kaybederiz demiş doktorlar...az önce kıyafetlerini getirmişler..çok acı bi bekleyiş arkadaşlar..sizden ricam nolur benim canım anneannem için bi dua okuyun...Allahim tüm hastalara acil sifalar versin...

Son düzenleme:
Selam kızlarr...

Herkeslerde bir dert var Allahım şifanızı versin inşallahhh..Dertlerinizi gidersin tez vakitte...

Kızlar çok vaktim olmuyor gece gündüz çalışmalara devam izne az kaldı 32 haftam yıl başında doluyor o zamana kadar yetişmesi gereken çok şey varr...

Bu arada şeker yüklemem yüksek çıktı dün diyete başladımm..
Dün de ayrıca suyum geldi diye gittim meğer bebek rahat durmamış ve tekme atınca idrar kaçırmışım farkında değilim..
Ama ödüm koptu suyum geldi sandımm...

Bebeğim 35 cm olmuş 1200 gr.. 27 hafta içindeyiz sanırım bundan sonra doğarsa yaşar gibi geliyor..İnşaallah zamanında olur çok korkuyorum erken doğumdan...Rabbim zamanında kavuştursun inşallah...

Daha bir sürü hazırlığımız var alışveriş az çok tamam bebek için bir eksiğimiz kalmadı gibi sadece beşik ve dolap alacağız ..büyükler kaldı bir de bir iki küçük şeyleer..Eve badana yapılacak ve full temizlik lazımm...Ama hiç zamanım yok o yüzden 32 haftadan sonra işten ayrılıp oturup ypcm inşallah yapmaya vaktim olur olmasada nasip sağlıkla gelsinde gerisi teferruat....

Daha yazacak çok şey var da unutuyorum...kendinize iyi bakın kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…