Dokuz Doğuranlar

Kar yok mu Allah Allah neyse işte çevre illere yağdıda sizin olduğunuz yerlere yağmayaınca soğunu sizler bizler çekiyoruz şükür bu sene yağdıda kuru ayaz çekmek zorunda kalmadık hala var şıpır şıpırda eriyor bu sene hasat bol olacak allah nasip ederse
Olsun canım öyle diye ısınmayacakmısınz rabbim kulunu sıkmaz hiç bir zaman
Rakimi yüksekya o yüzden soguk canim
Merkezde yok ama daglara ilcelere yagmistir
konya sivasa gore sicaktir
aha surda ne kaldi 4 ay sonra yaz insallah
disimizi sıkalim az daha

canım biz 2 ayı geçti yakıyoruz millet cam açık otururken biz yakıyoduk bu insanalr para gitcek diye üşümüyolar bile :))) geçen ay 120 tl geldi dogalgaz bide düşükteydi bu ay 2 katını bekliyoruz valla :KK43:( kış çetin geçççek

allah sabır versin cnaım kurtulmuş üüzlme nolur çektikçe siz kahrolcaktınız oda kurtuldu öyle düşün
Biz pelin yokkende yakiyorduk
Ekim dedimmi yakar bizimki..cocuklular yakmazken biz yakariz kombiyi
bizimki üsürde biraz..bende yangin divin soyunup dolanirim evin icinde
aslinda canimizdan kiymetli degil..
Allah ödeme kolayligi versin hastalanmaktan iyidir..

Valem gecmis olsun canim Allah kolaylik versin

Annem daha iyi şükür. .bir hava makinasi daha vermisler..ev iyice hastane odasına döndü..4 tane makinesi oldu annemin

Üstteki yaziyi yanlislikla yaptim duzeltemedim..biraz gözüne sokmus gibi oldu :KK48::KK48:

Rakimi yüksekya o yüzden soguk canim
Merkezde yok ama daglara ilcelere yagmistir
konya sivasa gore sicaktir
aha surda ne kaldi 4 ay sonra yaz insallah
disimizi sıkalim az daha
Evet canım maşallah bugün çok güzel hava
4 Aymı ilahi dvinim hiç güleceğim yoktu sıksak da sıkmasak da bu kışda geçecek
Senin dediğin gibi ne olursa olsun insan sonrada yerleşme olmadığı için anavatanını çok seviyor ben her ne kadar konyadan gitcem gidecek olsam bile eşim tayin isteyecek olsa ilk karşı çıkan ben olurum ne olursa olsun bülbülü altın kafese koymuşlar yinede vatanım yinede demiş o gibi gitmem gidemem ama işte bazen gitmeyi çok istiyorum neyse hayırlısı :KK43:

Evet canım maşallah bugün çok güzel hava
4 Aymı ilahi dvinim hiç güleceğim yoktu sıksak da sıkmasak da bu kışda geçecek
Senin dediğin gibi ne olursa olsun insan sonrada yerleşme olmadığı için anavatanını çok seviyor ben her ne kadar konyadan gitcem gidecek olsam bile eşim tayin isteyecek olsa ilk karşı çıkan ben olurum ne olursa olsun bülbülü altın kafese koymuşlar yinede vatanım yinede demiş o gibi gitmem gidemem ama işte bazen gitmeyi çok istiyorum neyse hayırlısı :KK43:
Bizde gidemiyoz biryere aysecim
Eskisi gibi olsa kış beni yormazda pelinle eve tıkılmak zor geldi

Günaydın canlarım.doruk anaokuluna başladı.
Annem yeni ev aldık taşınma telaşı zeytin toplama. eşim geldi gitti. arabistandan kaynım eltim ve çocuklar geldi gitti benim romatizma iğne tedavim derken zaman çok çabuk geçiyor.şimdide kızımın doğum günü partisi telaşımız var.umarım herkes iyidir.ben iyi olmaya çalışıyorum. Diyete devam.toplam 30kilo verdim.öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar...
Size haberlerim var azra2 arkadaşımız oğullarına doğum yaptı ama bebekleri küvezde idi daha çıkmadılar sanırım...
Bide hatice(cmrmduru) arkadaşımızında oğluşu olacak...
Beryal abla hoş geldin iyi kilo vermişsin maşallah sana sendeki azimdan bizede göndersene
Ben de eh idare eder hiç anlatmayayım insanın hayatında bişeyler yolunda gitmez ama ben neyse bunada şükür...
Sizler nasıslınız kızlar...

Nasılsınız kızlar ben hala toparlanamadim,büyük bi sarsıntı oldu hepimiz için,dualariniz için çok teşekkür ederim eminim ulaşmıştır benim melek anneanneme...eşim bu hafta hep birer gün arayla nöbetçi 20 sinden sonra bi onbeş gün izini var onu kullanmak için peşpeşe nöbet tutuyor..bugünde nöbetçi malesef...beryal sende hoşgeldin canım masallah iyi kilo vermişsin..geçen sene 8 kiloyu 3 ayda catlayarak vermiştim..şimdi yaklaşık 20 günde yaklaşık 6 kilo vermişim..dogumlarimdan onceki kilomdan bile daha az kilodayim suan..vesile olmuşken bi beş daha vericem inşallah..rejim yapmıyorum gerçi iştah sıfır üzüntüden...neyse rabbim baska acılar yaşatmasın..amin

Geçmiş olsun aysecim..havalar bi tuhaf valla bende çocukları bir türlü kurtaramıyorum..Antibiyotik bitiyor iki gün geçiyor burunları akıyor...bu arada bu sabah annem geldi biraz dagilmak için çok ağlıyor nasıl atlaticaz bilmiyorum..annemler 8 kardeş, 7kız bir oğlan..18 torun,damatlar,torun çocukları hepimiz yıkıldık..sanırım kabullenmemiz biraz zaman alicak..rabbim bunu unutturcak dert vermesin inşallah...hepinizi öpüyorum...

Ayse gecmis olsun canim
bende 2 gündür baygin yattim
bogazim sisti..bir anda fenalastim
pelinde perisan oldu zavallim ablasi gelene kadar ac bekledi...
cektigim aciyi gectim ben hasta olunca evi göcürüyorlar
lavabonun tikanacagi tutmus..kocik boruyu degismis ..bide yemek yapti tabii
vildanda güya evi mutfağı toplamis
ev cingene cadirina döndü 2 günde:KK48:

Geçmiş olsun aysecim..havalar bi tuhaf valla bende çocukları bir türlü kurtaramıyorum..Antibiyotik bitiyor iki gün geçiyor burunları akıyor...bu arada bu sabah annem geldi biraz dagilmak için çok ağlıyor nasıl atlaticaz bilmiyorum..annemler 8 kardeş, 7kız bir oğlan..18 torun,damatlar,torun çocukları hepimiz yıkıldık..sanırım kabullenmemiz biraz zaman alicak..rabbim bunu unutturcak dert vermesin inşallah...hepinizi öpüyorum...
Çok saol kuzum Allah razı olsun valla aralık ayındayız öyle buz gibi bir hava yok o yüzden evde bluzle geziyoruz ama dışarısıda çok iyi valla insanlarmı havalarmı çözemedim bir türlü oysa karda yağdı buraya ama ne bileyim anlamadım
Annenede çok selamımı söyle başısaolsun rabbim sabırlar versin inşallah en kısa sürede toparlanırsınız

Ayse gecmis olsun canim
bende 2 gündür baygin yattim
bogazim sisti..bir anda fenalastim
pelinde perisan oldu zavallim ablasi gelene kadar ac bekledi...
cektigim aciyi gectim ben hasta olunca evi göcürüyorlar
lavabonun tikanacagi tutmus..kocik boruyu degismis ..bide yemek yapti tabii
vildanda güya evi mutfağı toplamis
ev cingene cadirina döndü 2 günde:KK48:
Sanada çok geçmiş olsun divinim etim kemiğimden ayrılıyor valla
Bak sen kız sana öyle gelirdir insanın içi rahat etmiyor demi evi işini kendin yapmayacın ya valla ben mümkün olduğunca yatmamaya çalışıyorum yatarsam bir hafta falan yatarım ben değilse
Kıyamam kuzuma demek ablası gelene dek açmı durdu yavrum ya inşallah başka hastalanmadan kışı çıkarısınız

X