Rakimi yüksekya o yüzden soguk canimKar yok mu Allah Allah neyse işte çevre illere yağdıda sizin olduğunuz yerlere yağmayaınca soğunu sizler bizler çekiyoruz şükür bu sene yağdıda kuru ayaz çekmek zorunda kalmadık hala var şıpır şıpırda eriyor bu sene hasat bol olacak allah nasip ederse
Olsun canım öyle diye ısınmayacakmısınz rabbim kulunu sıkmaz hiç bir zaman
Biz pelin yokkende yakiyordukcanım biz 2 ayı geçti yakıyoruz millet cam açık otururken biz yakıyoduk bu insanalr para gitcek diye üşümüyolar bile :))) geçen ay 120 tl geldi dogalgaz bide düşükteydi bu ay 2 katını bekliyoruz valla( kış çetin geçççek
allah sabır versin cnaım kurtulmuş üüzlme nolur çektikçe siz kahrolcaktınız oda kurtuldu öyle düşün
Evet canım maşallah bugün çok güzel havaRakimi yüksekya o yüzden soguk canim
Merkezde yok ama daglara ilcelere yagmistir
konya sivasa gore sicaktir
aha surda ne kaldi 4 ay sonra yaz insallah
disimizi sıkalim az daha
Bizde gidemiyoz biryere aysecimEvet canım maşallah bugün çok güzel hava
4 Aymı ilahi dvinim hiç güleceğim yoktu sıksak da sıkmasak da bu kışda geçecek
Senin dediğin gibi ne olursa olsun insan sonrada yerleşme olmadığı için anavatanını çok seviyor ben her ne kadar konyadan gitcem gidecek olsam bile eşim tayin isteyecek olsa ilk karşı çıkan ben olurum ne olursa olsun bülbülü altın kafese koymuşlar yinede vatanım yinede demiş o gibi gitmem gidemem ama işte bazen gitmeyi çok istiyorum neyse hayırlısı
Canim baya yogunum ben bu araSelamlar neredsiniz kızlar ya hepinizi birer birer merak ediyom iyisiniz inşallah :)
Çok saol kuzum Allah razı olsun valla aralık ayındayız öyle buz gibi bir hava yok o yüzden evde bluzle geziyoruz ama dışarısıda çok iyi valla insanlarmı havalarmı çözemedim bir türlü oysa karda yağdı buraya ama ne bileyim anlamadımGeçmiş olsun aysecim..havalar bi tuhaf valla bende çocukları bir türlü kurtaramıyorum..Antibiyotik bitiyor iki gün geçiyor burunları akıyor...bu arada bu sabah annem geldi biraz dagilmak için çok ağlıyor nasıl atlaticaz bilmiyorum..annemler 8 kardeş, 7kız bir oğlan..18 torun,damatlar,torun çocukları hepimiz yıkıldık..sanırım kabullenmemiz biraz zaman alicak..rabbim bunu unutturcak dert vermesin inşallah...hepinizi öpüyorum...
Sanada çok geçmiş olsun divinim etim kemiğimden ayrılıyor vallaAyse gecmis olsun canim
bende 2 gündür baygin yattim
bogazim sisti..bir anda fenalastim
pelinde perisan oldu zavallim ablasi gelene kadar ac bekledi...
cektigim aciyi gectim ben hasta olunca evi göcürüyorlar
lavabonun tikanacagi tutmus..kocik boruyu degismis ..bide yemek yapti tabii
vildanda güya evi mutfağı toplamis
ev cingene cadirina döndü 2 günde