Günaydın kızlar herkese musmutlu hafta sonları...
Ben 500 gr daha vermişim yani 78:100 hatta tartı bi ara 77:900 gösterdi ama olsun gerçek bu gidiyor kızlar gitmeliler ama hemen de fark ediliyor eşim diyor biraz inceldin mi diyor insan zayıflamasa bile mutlu oluyor...
Evet canım ya hiç gönlüm razı olmuyor ikinci sıralara düşmesine ama ite kaka ancak bu kadar oluyorayse sanada masallah topigi yine bos birakmamissin
kiloda vermissin hadi bakalim ankara yollari görünmüs
hakkinda hayirlisi olsun canim
saat 01:22 uykusuzluktan gözlerimin suyu kurudu
pelin uyumusken bende uyuyum
hepinizi öptüm
Bakalım tartı yarın ne diyecek sanmıyorum verdiğimi ama neyse inşallah ----- çıkarımGünaydın kızlar herkese musmutlu hafta sonları...
Ben 500 gr daha vermişim yani 78:100 hatta tartı bi ara 77:900 gösterdi ama olsun gerçek bu gidiyor kızlar gitmeliler ama hemen de fark ediliyor eşim diyor biraz inceldin mi diyor insan zayıflamasa bile mutlu oluyor...
Selam canlarım. Hayırlı cumalar defnenin doğum gününü pazar günü yaptık.resim ekledim albüme bakmak isteyenler bakabilir teyzeler.ben romatizma tedaviye devam ediyorum. İğnelerim 10 günde birden ayda bir çıktı.inşallah iyi olurum.Sol kolumda iltihaplı romatizma ve kreçlenme. sol tarafımda da boyun fıtığı var.bugüde kontroldeydim daha yeni gidiyorum eve.fırsat bulmuşken sizlere yazayım istedim. İnşallah herkes iyidir.ben.çok öpüyorum
Selam kızlar nasılsınız..biz ıdare ediyoruz ışte..dün gece annemle kardeşimi gönderdim,püffe yine kaldım gurbet ellerinde,Benide götürün diyemedim neyse...cumartesi günü yagizimin doğum günüydü 6 yaşına girdik, çocuğumuniçinde kalmasin diye bi pasta uflettik ışte malum anneanneme saygısızlık yapmak istemedim...13 ocakta yarenim 1 yasinda olacak nasipse teyzeleri..maşallah bi gram düzelme yok dahada beter oluyoruz hergün..canları sağolsunbu günlerde geçer inşallah...bu arada eşim bir hafta daha izinli evde allahtan,Yağızın okul kaydı sırasında muhtarlikta olan bi karışıklık yüzünden olay bize patladı nur topu gibi 875 tl ceza yedik,eşim onu yatırmaya gitti,içime oturdu şu sıkıntılı zamanımda ben yemedim sen ye oldu...muhtarida allaha havale ettim ne diyeyim...yaren hala tam duzelmedi iğneler antibiyotikler derken hala burnu akiyor,,alerjik bi durum var sanırım ama neye...bizden böyle işte..hepinizi kocaman öpüyorum..
selam kızlar biz bildiğiniz gibi kzızmla ugrasıyorum diş çıkarıyoruz bu aralar 17 ocakta doğum günü var inşalahh zaman ne cabuk gecti anlamadık