Dokuz Doğuranlar

benim bildigim silemiyosun canım yarım saate kadar düzenleme hakkı var ...

bu arada cok tatlısın kızım gb bi yanacıgında gamzen vayyy :KK66:
Hadi ya cidden mi keşke hafta arası koysaydım neyse bir ara yeni fotolarımıda albüme ekleyeyim bilmiyordum öğrendim :KK14:
Neyse sağlık olsun he kız gamzelerim vayy senin kızındamı ayy yer teyzesi onu yer inşallah benimde kızım olurda gamzeli gamzeli inşallah şuraya bide süslü kız çocuğu simleyi koyalım demiyorlarda:63::63:

Günaydın kızlar nasılsınız yine sesinizi kesildi :)
Bu arada muharrem ayınız hayır mübarek olsun rabbim edilen ibadetleri tutulan oruçalrı kabul etsin inşallah :)
Oruç tutanınız varmı ben bugün niyetlenemedim çünkü lekelenmem bir türlü bitmedi belki bugün gece niyetlenirim
eeee sizlerde ne var ne yok gelin yavss

Günaydın kızlar nasılsınız yine sesinizi kesildi :)
Bu arada muharrem ayınız hayır mübarek olsun rabbim edilen ibadetleri tutulan oruçalrı kabul etsin inşallah :)
Oruç tutanınız varmı ben bugün niyetlenemedim çünkü lekelenmem bir türlü bitmedi belki bugün gece niyetlenirim
eeee sizlerde ne var ne yok gelin yavss

saol canım seninde bizede dua et aklımdasın inş gönlünün muradı kabul olsun duaların hepsi sana artık :KK66: ben hep aynı zeyneple koşturmaca bugün hatim bende kadınalr gelicek hatim yapıcaz ben adetim ama olsun evimizde okunmuş olsun öyle işte adet olamadım diye baya korkmuştum ama çok şükür oldumda rahat ettim

bu arada 58 le hamile kalıp 58 olmuştum ama ben 47 kiloyla evlendim idealim 50 olmadı 55 olmak ama 58e hemen indim dogumdan sonra ama şimdi 60 gördüm tartıda ve iştahım o biçim güya emz,riyorum felan diye çok yiyorum aslında ymek te ama abur cubura cok düştüm sürekli tatlı bişeyler ymek istiyorum hep yesem hep yesem deliricem ezmeler ballı cevizli sarmalar tatlılar kekler börekler çörekler boğa gb yiyorum durduramıyorum kendimi acilen diyete başlamam lazım ve biraz spor göbek oldu resmen kendimden tiksiniyorum zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:mad::mad::mad:

Selam ben geldim
almanyadan yigenim gelmisti bikac gündür onlarla ugrastim yoruldum
kis günü misafir ne zor oluyor. .sivas buuzzzzzz carsi pazar bile gezilmiyor kanim yüzümde donuyor resmen
ayse sen cok kilo almissin canim
albüme yeni resim ekleyincede bakalim

Günaydın kızlar :)
Kızlar belenay abla bu aralar uğramıyor mu ben mi göremedim acaba dicem ama:KK64:
Neyse iyidir herhalde kızı ve oğluşuyla:KK74:
He divinim ya sorma insan tedavi sırasında günde 1 kilo alabilirmiş vermek için haftalarca uğraş ama alması kolay bir günde 1 kilo ne iyi demi ama:KK67:
Valla o gece ne oldu bilmem özelden bir arkadaşada gösterdim ama şimdi ekle deseniz ekleyemem o gün nasıl oldu bilmem benim hafızamda var bir sorun ama bende anlayamdım neyse hayır olsun bakalım çok unutganım çokk:mad::mad::mad:

ondandır canım beimki 8 aylık 7*600dü düşün bide ben çok sevindim kilo almış diye :))) 10 kilonun üstüündekiler şubat anneleri topiğinde onalrınkilerde hareketsiz emeklemiyen var biizmki adıma tıyo sıralıyo yürüdü yürücek oda öyle kilosu olmadıgından aktif raaht hareket ediyo uyku tulumu giydiriyorum ayıcık gb oluyo o zman hareket edemiyo diyorum kilolu olsa yattı yerden kalkamıcak :KK70:

ondandır canım beimki 8 aylık 7*600dü düşün bide ben çok sevindim kilo almış diye :))) 10 kilonun üstüündekiler şubat anneleri topiğinde onalrınkilerde hareketsiz emeklemiyen var biizmki adıma tıyo sıralıyo yürüdü yürücek oda öyle kilosu olmadıgından aktif raaht hareket ediyo uyku tulumu giydiriyorum ayıcık gb oluyo o zman hareket edemiyo diyorum kilolu olsa yattı yerden kalkamıcak :KK70:
canim cok degil yazacaktim yanlislik oldu tel den dolayi benimki on aylik 9 kilo ben kafama cok takiyotrum bu ay dr goturecem sirf bunun icin etraftakiler ay daha emeklemiyirmu yok siralamiyor ayakta duramiyor laflar slktl artik beni sorun haline getirdim seninkuzuya masallah annesi

canim cok degil yazacaktim yanlislik oldu tel den dolayi benimki on aylik 9 kilo ben kafama cok takiyotrum bu ay dr goturecem sirf bunun icin etraftakiler ay daha emeklemiyirmu yok siralamiyor ayakta duramiyor laflar slktl artik beni sorun haline getirdim seninkuzuya masallah annesi
Kizlar kiloyu kafaniza takmayin ya
Pelinde cok zayif....19 aylik 10 kg
lcw den 3-6ay şort giyiniyor
bebekler her ay kilo alir kıyafetleri kücülür..bizimki yerinde sayiyor eskidi kiyafetleri hala giyindiginden
sirtinda kaburgalari sayiliyor
yemeside cok iyi değil. .süt icmez mesela
ama kipir kipir masallah..Düz duvara tirmaniyor
albume resim eklemistim
yenilerinide ekleyim bi ara çıtır cerezimin

Ay kızlar yaren suanda çıldırmış gibi agliyor..elim ayağım dolandi..Noldu anlamadım..fitil verdim ilaç verdim biraz oynattim uyudu şimdi..inşallah kalkmaz... kulağımı diye endişe ettim ama daha yeni antibiyotik kullanmıştık, hem muayenede oldu yeni...çok korktum,böyle bi ağlamak yok yani...bu gece bitermi bilmem yeterki aglamasin sabaha kadar sallarim ki öylece olcak gibi...

Ay kızlar yaren suanda çıldırmış gibi agliyor..elim ayağım dolandi..Noldu anlamadım..fitil verdim ilaç verdim biraz oynattim uyudu şimdi..inşallah kalkmaz... kulağımı diye endişe ettim ama daha yeni antibiyotik kullanmıştık, hem muayenede oldu yeni...çok korktum,böyle bi ağlamak yok yani...bu gece bitermi bilmem yeterki aglamasin sabaha kadar sallarim ki öylece olcak gibi...
Canım diş den olabilir çünkü ela da ilk dişlerini cikarirken geceleri birden ağlayarak uyanırdı
Kizlar kiloyu kafaniza takmayin ya
Pelinde cok zayif....19 aylik 10 kg
lcw den 3-6ay şort giyiniyor
bebekler her ay kilo alir kıyafetleri kücülür..bizimki yerinde sayiyor eskidi kiyafetleri hala giyindiginden
sirtinda kaburgalari sayiliyor
yemeside cok iyi değil. .süt icmez mesela
ama kipir kipir masallah..Düz duvara tirmaniyo
albume resim eklemistim
yenilerinide ekleyim bi ara çıtır cerezimin
canım ben kiloyu takmiyorum benim cadi çok hareketsiz ne emekleme var ne donme yurumeye hiç hevesli değil ona canım sıkılıyor :KK43:

Canım diş den olabilir çünkü ela da ilk dişlerini cikarirken geceleri birden ağlayarak uyanırdı

canım ben kiloyu takmiyorum benim cadi çok hareketsiz ne emekleme var ne donme yurumeye hiç hevesli değil ona canım sıkılıyor :KK43:
Anladim canim
dr götürdünmü
eger bi sorun yok dediyse dr tembeldir kizin
gec yürür gec konusur
bi yürümeye baslarsada yürümez kosar
sıkma canini canim

Ay valecim dış falan değildir sırf edepsizliginden,ilk işimizde değil 5 ve 6. Dişler çıkıyor..çocuklarımın ikiside 7 aylıkken çıkardı dişlerini 11.aya giriyoruz artık hala felaket...o gün sanırım portakal ve mandalina sıktım çok gecmedende yemek yedirdim gaz yapti sıkıştırdı sanırım
..bir iki gündür iyiyiz...bizde tembeliz daha hala geri geri emekliyo ileri yok..hiç sevmiyo yerde durmayı..yürütecle 100km hız yapıyor ama evde...koltukta tutunarak dudiyo gitmeye çalışıyor o kadar..hiç sıkma canını zamanı var herşeyin..her çocuk bir değil..yağız tam 10 aylıkken yürüdü...yaren ne zaman yürür bilmem :-):- :-) :-)

X