Dokuz Doğuranlar

akıllıca valla
hiç aklıma gelmedi telefonun son rakamları :)
bilgisayar masamızın kapağını bi aç bak bloknotlarda nikler şifreler dolu
chat güzeldi bende takılıyordum oraya keşke kapanmasaydı yaw

ayse ben sayfa sayfa topiği aramıyorum cnm
Google dokuz doğuranlar yazıyorum bura çıkıyor

akıllıca valla
hiç aklıma gelmedi telefonun son rakamları :)
bilgisayar masamızın kapağını bi aç bak bloknotlarda nikler şifreler dolu
chat güzeldi bende takılıyordum oraya keşke kapanmasaydı yaw
Hım kız napayım değilse unuturum ama gel bide bana telefon numaranı ezbere yaz de hayatta hatırlayamam ama eşiminkini nasıl ezberlemişim bilmem :)
He ya ben pek takılmaya fırsat kalmadan da kapandı zaten

Iyi geceler canlar hepinize tek tek teşekkür ederim..iki gündür bende çok hastayım iğne batırıyorlar sanki vücuduma ve malesef KÎ yatamiyorum bile malum yanlizim herşey bana bakıyor...bugün iki hastane dolaştık oksurukleri bi türlü gecmiyor bide YAREN sol ayağını sürüyor çeke çeke gidiyor yurutecle çok korktum.düşünce bişey olsa aynı gün olurdu..ağlaması falanda yok..istemeye istemeye röntgene girdik hiçbirşey çıkmadı şükür..yürütecek olmuştur..koymayın zaten artık yasaklandı yurutec diyo kadın..koymada nasıl tutarım kucakta durmaz,yerde durmaz bi acayip çocuk ya hayatı zehir etti yeminle..ama bunada şükür çok büyük hi kaza attlatik hala aklımdan çıkmıyor.Bu arada çok sağolun anneannemi sormussunuz ama anneannem zaten yaklaşık 15 senedir göğüs kanseri..bir göğüsu alınmıştı..şimdi de bütün iç organlarını sarmış o kadarda kontrole götürürdük nasıl bi anda sardı anlamadik..ağrı bandı takılıyor 100 lük yinede çok açısı var..rabbim acı cektirmesin...hepinize iyi geceler amma yazdim he..yaren şimdi uyudu hemen bende uyuyumda ne uyusam kârdır...

Kızlar bu arada konuyu takip et diyince sürekli topigin bildirimi geliyor kim yazarsa bişey haber veriyor...google da falan aramaya gerek yok..

Canım okurken ben bile korktum yarene bişey oldu diye çok şükür bişeyi yokmuş..
İyide yürütecede bindirmesen de nasıl hakından gelecen ki durmaz ki rabbim yardımcın olsun
Kolun nasıl oldu canım iyisindir inşallah hayatı zehir etti deme canım isyan eder gibi olmuşsun yarın öbür gün büyüdüüm bunları hiç yaşamamışsın gibi olur inşallah rabbim o günleride gösterirsin Allahım acılarını göstermesin kimselere
Annene de çok üzüldüm o kadar detalı bilmiyordum hasta olduğunu bu illet öyle bi hastalıkki bizde görümcemi kaybettik ama onunki kolon kanseri idi neyse rabbim çektirmesin cümlemize...

Kızlar bu arada konuyu takip et diyince sürekli topigin bildirimi geliyor kim yazarsa bişey haber veriyor...google da falan aramaya gerek yok..
Divin bak yarenin annesinin fikri daha akıllıca demi kız hiç böyle düşünmemiştim ilahi yaren hiç güleceğim yoktu valla :)

Kızlar günaydın pek aydın bir gün değil ama genede buna şükür
Madendeki işçilerimizden hala haber rabbim ailelerine kat be kat sabırlar versin çok zor çok
Bu yıl çok madencimizi kaybettik artık bedava kömür dağıtılmasın kolay çıkmıyor insanlarımız can veriyor can hele helede eli ayağı sağlığı yerinden olupda evde yatanlar devlet bana baksın deyipde oturduğu yerden geri zekalılara hiç vermesinler bir günde onlar gitsinler kömür ocağında çalışmaya
Şimdi o analar babalar eşler evlatlar kardeşler bu bedava dağıtılan kömürü helal ederlermi üstelikde 3 aydır maaşlarını alamayanlar yeni doğmuş bebeğini göremeyenler helal mi sizce kızlar
Diğer yandan diyarbakırdaki astsubayımız bu hainlere naptı ananızımı şe etti bacınızı mı eşinizemi yan baktı söyleyin kalleşler naptı eşiyle bile alışveriş yapmaya pazara çıkmış pazara ne demeye bu neyin öfkesi neyin intikamı o silahı sıkan elleriniz kollarınız kökünden kopsun inşallah ALLAHIM SİZLERİ EL KAHHAR İSMİ İLE KAHRETSİN İT SÜRÜLERİ

ayşem bende diyete bugün girdim hadi bakalım allah yolumu acık etsin ne kadar dayanbileceğimevet canım memelketimiz eşimle aynı anneciğimin dizini dibine geldim çok sükür darısı tüm isteyenlere
divinitycim canım seviyorum seni yerin bende herzaman baska emin olevet bana benzediğini duymak çok hoşuma gidiyor eşime benzeseydi ölürdüm kahrımdan 6 yıl emek emek beklemeişim zorlada olsa bi tene doğurmuşum bana benzicek tabi yolarımmm yoksaaa
neslişim darısı sana canım hadi bakalım senin bıcırık kime benzicek
yarencim cok cokkk gecmiş olsun allah korumus eşlerimiz aynı meslektendi gurbette yaşamak çok zor bilirim allah yardımcın olsun tek başına
haksevere senin bıcırıkta çokkk güzel allahım esirgesin benim için öp cimcimeyi bu arada emekliyormu canım benimki emeklemiyor hiç sevmiyor yüzü koyun yatmayı yatırdımmı cığlık çığlığa sanki bi yerini koparıyok

sorma canım dün canım okadar sıkkındi ki aklımdan hiç cıkmadılar allah hepsini ailesine sabırlar versin
assubayımızında eşinin yanında olmuş olay eşide 2 aylık hamilymiş allahım sabırlar versin çok zorrr çokk

Kız zaten zayıfsın ne edecen zayıflayıpda gel vazgeç sen bu işten hem boyunda var bende boy da yok ben napayım

Aynen kuzum o hainlere okumadığım bela kalmadı bir gün gelecek kendi pisliklerine boğulacaklar inşallah
Ne demek ya ne demek eşinin yanında arkadan sıkmak kör olasıcalar hainler yedikleri kaba pisleyen bu hainler tabi bunlara bu fırsatı vereneleri hiç saymıyom hiç
O bebek doğacak şehit evladı olacak Allahım ne zor ya kim billir eşi gebe kaldığını duyunca ne kadar sevinmiştir,
Eyyyy adalet neredeysen lütfen rica ediyorum bizim ülkeyede uğra sana zahmet zor ama uğra ne olursun ne olursun

Zorla yüklediğm yaramaz kızımın fotolarını

maşallah cnaım tocaman olmuş cimcime :)

HAKSEVER ARADA SENIN FOTOLARA YORUM YAPMAYI UNUTTUM
kizin cok tatli masallah..kiz ayni sana benziyor citi piti
kiyafetide cok güzel
ben öyle bir organizasyon yapmadigima pisman oldum
keske bende yapsaydim
cok imrendim
dis bugdayida yyapacanmi..

saol canım 3 dişimiz var bide onun organizasyonuyla ugraşamıcam halim yok cadıyla valla bi önümde dogum günü var ilk diye biraz şatavatlı yaparım bida allah kabule tsin bi pasta iyi ki dogdun derim .))) aklı erene kadar diş bugdayı yapmıcam bizde yok o 6 ay kıansı avrdı onuda yapmıcaktım zaten kayınvaldemde yaptık onalrın sitenin altı kocaman yer orda yaptık amsraflarıda üstlendiler :))) biz gittik

of

Haksevercimm kınanız hasyırlı olsun kızın maşallah çok tatlıı çok masumm...Kına kıyafetine de bayıldım nerden aldınız?

..

teşekkürler darısı başınıza :))canım bebek magzasından aldım kaftancıalrda kiralık felan oluyo ama saten oluyolar cok rahatsız şeyler büyükelrinki gb satın alcaktım ama begenmemiştim sonra bunu gördüm magzada hemen aldım hemde uygundu 50 tl :)) kiralaması 35 ti git gel 10tl zaten

Kız bende sayfa sayfa aramıyom yazıyom Google emmime geyik sohbeti diye öyle buluyom :)

bende favorilere ekliyorum ordan giriyorum gerçekten bilmiyodunuz mu dalga mı geçiyosun :)))

canım emekliyo tutunup kalkıyo sıralıyo düz duvara tırmanıyo

Kız zaten zayıfsın ne edecen zayıflayıpda gel vazgeç sen bu işten hem boyunda var bende boy da yok ben napayım
canım sağol 5 kilo aldım onu vereyim diyorum

Benimkinde ne emekleme ne yurumeye heves var dr sordum endişe etme sadece biraz tembel diyor canım sıkılıyor kendile aynı doğanlar fink atıyor
Günaydın hayırlı cumalar kızlar...
hayırlı cumalar canım

Kızlar selam gece gece resim yükleme işinide becerdim eşim uyurken resim atmayı düşünüyom buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…