Arkadaşlar bu resmi sonra silebiliyoruz demi
arkadaşlara ayıp olmasında
Hadi ya cidden mi keşke hafta arası koysaydım neyse bir ara yeni fotolarımıda albüme ekleyeyim bilmiyordum öğrendimbenim bildigim silemiyosun canım yarım saate kadar düzenleme hakkı var ...
bu arada cok tatlısın kızım gb bi yanacıgında gamzen vayyy
Günaydın kızlar nasılsınız yine sesinizi kesildi :)
Bu arada muharrem ayınız hayır mübarek olsun rabbim edilen ibadetleri tutulan oruçalrı kabul etsin inşallah :)
Oruç tutanınız varmı ben bugün niyetlenemedim çünkü lekelenmem bir türlü bitmedi belki bugün gece niyetlenirim
eeee sizlerde ne var ne yok gelin yavss
Vale tonbis mm iydi seninki ?
canim cok degil yazacaktim yanlislik oldu tel den dolayi benimki on aylik 9 kilo ben kafama cok takiyotrum bu ay dr goturecem sirf bunun icin etraftakiler ay daha emeklemiyirmu yok siralamiyor ayakta duramiyor laflar slktl artik beni sorun haline getirdim seninkuzuya masallah annesiondandır canım beimki 8 aylık 7*600dü düşün bide ben çok sevindim kilo almış diye :))) 10 kilonun üstüündekiler şubat anneleri topiğinde onalrınkilerde hareketsiz emeklemiyen var biizmki adıma tıyo sıralıyo yürüdü yürücek oda öyle kilosu olmadıgından aktif raaht hareket ediyo uyku tulumu giydiriyorum ayıcık gb oluyo o zman hareket edemiyo diyorum kilolu olsa yattı yerden kalkamıcak
Kizlar kiloyu kafaniza takmayin yacanim cok degil yazacaktim yanlislik oldu tel den dolayi benimki on aylik 9 kilo ben kafama cok takiyotrum bu ay dr goturecem sirf bunun icin etraftakiler ay daha emeklemiyirmu yok siralamiyor ayakta duramiyor laflar slktl artik beni sorun haline getirdim seninkuzuya masallah annesi
Canım diş den olabilir çünkü ela da ilk dişlerini cikarirken geceleri birden ağlayarak uyanırdıAy kızlar yaren suanda çıldırmış gibi agliyor..elim ayağım dolandi..Noldu anlamadım..fitil verdim ilaç verdim biraz oynattim uyudu şimdi..inşallah kalkmaz... kulağımı diye endişe ettim ama daha yeni antibiyotik kullanmıştık, hem muayenede oldu yeni...çok korktum,böyle bi ağlamak yok yani...bu gece bitermi bilmem yeterki aglamasin sabaha kadar sallarim ki öylece olcak gibi...
canım ben kiloyu takmiyorum benim cadi çok hareketsiz ne emekleme var ne donme yurumeye hiç hevesli değil ona canım sıkılıyorKizlar kiloyu kafaniza takmayin ya
Pelinde cok zayif....19 aylik 10 kg
lcw den 3-6ay şort giyiniyor
bebekler her ay kilo alir kıyafetleri kücülür..bizimki yerinde sayiyor eskidi kiyafetleri hala giyindiginden
sirtinda kaburgalari sayiliyor
yemeside cok iyi değil. .süt icmez mesela
ama kipir kipir masallah..Düz duvara tirmaniyo
albume resim eklemistim
yenilerinide ekleyim bi ara çıtır cerezimin
Anladim canimCanım diş den olabilir çünkü ela da ilk dişlerini cikarirken geceleri birden ağlayarak uyanırdı
canım ben kiloyu takmiyorum benim cadi çok hareketsiz ne emekleme var ne donme yurumeye hiç hevesli değil ona canım sıkılıyor
Al benden de o kadarBugünlerde ruh halimaynen böyle geçer be zaman herşeyin ama herşeyin ilacıymış ya sabır
Rabbim yardımcımız olsun ne diyeyimde yak bacım bi tane dahaAl benden de o kadar
Canım diş den olabilir çünkü ela da ilk dişlerini cikarirken geceleri birden ağlayarak uyanırdı
Ay valecim dış falan değildir sırf edepsizliginden,ilk işimizde değil 5 ve 6. Dişler çıkıyor..çocuklarımın ikiside 7 aylıkken çıkardı dişlerini 11.aya giriyoruz artık hala felaket...o gün sanırım portakal ve mandalina sıktım çok gecmedende yemek yedirdim gaz yapti sıkıştırdı sanırım
..bir iki gündür iyiyiz...bizde tembeliz daha hala geri geri emekliyo ileri yok..hiç sevmiyo yerde durmayı..yürütecle 100km hız yapıyor ama evde...koltukta tutunarak dudiyo gitmeye çalışıyor o kadar..hiç sıkma canını zamanı var herşeyin..her çocuk bir değil..yağız tam 10 aylıkken yürüdü...yaren ne zaman yürür bilmem:-