• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenden sonra 3 gün arayla 2 kex gittim dr.a 22mm sağda ve solda 2şer yumurtam varmış iğneyi vurdu. Eğer yaptırdığım gğnü saymazsak 13 günüm test için 3 gün daha beklicem. Çünkü regl gibi belirtiler var negatif görmek istemiyorum açılcası...
Yeni üyeyim bende klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum yumurtalık kaç mm unuttum:( bugün iğne olalı 13. Günüm bel ağrısı ve kasık ağrısı var sende bu belirtiler var mı. İğneden sonra 2 hafta bir şeyim yok hafif kasık ağrısı vardı o kadar ama adetime son 1 hafta kala belirtileri çıkmaya başladı acaba iğnenin etkisi mi

Yeni üyeyim bende klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum yumurtalık kaç mm unuttum:KK43: bugün iğne olalı 13. Günüm bel ağrısı ve kasık ağrısı var sende bu belirtiler var mı. İğneden sonra 2 hafta bir şeyim yok hafif kasık ağrısı vardı o kadar ama adetime son 1 hafta kala belirtileri çıkmaya başladı acaba iğnenin etkisi mi
İğnenin etkisi 10.gün geçer bilemedin 11.gün.
1 2 gün bekle kuzu 14.günden sonra herşey belli oluyor zaten. Ben ve bi kaç kişi güzel haber alamadık. Umarım sen alırsın 😇

Bende pazartesi klomen kullanmaya başladım 4 aylık evlıyım bu klomenden sonraki aşamları bilen var mı ne oluyor tam olarak araşırdım biraz iğne filan ben pek anlamadım bu şekilde hamilelik çok mu sıkıntı oluyor bilen bırı biraz bana anlatabilir mi :(

Bugün 14. gün eğer regl olmazsam yarın test yapıcam. Sonraki gün doktora gideceğim. Kandan bakar eğer olmazsa ki inşallah olur 🤲 yeni bir tedavite mı başlar bilemiyorum. Bu arada senin içinde hayırlısı olsun, yeni vurulmuşsun🐤💕
Bende pazartesi klomen kullanmaya başladım 4 aylık evlıyım bu klomenden sonraki aşamları bilen var mı ne oluyor tam olarak araşırdım biraz iğne filan ben pek anlamadım bu şekilde hamilelik çok mu sıkıntı oluyor bilen bırı biraz bana anlatabilir mi :KK43:

Bende pazartesi klomen kullanmaya başladım 4 aylık evlıyım bu klomenden sonraki aşamları bilen var mı ne oluyor tam olarak araşırdım biraz iğne filan ben pek anlamadım bu şekilde hamilelik çok mu sıkıntı oluyor bilen bırı biraz bana anlatabilir mi :KK43:
Ben de 4,5 aylık evliyim.
Klomen bittikten yumurtanın çapına bakıyor doktor ona göre çatlatma iğnesi vuruyor. Sonraki 15 günden sonra test yapılıyor. Olursa çıkıyor.
Ben klomen +estrofem kullandım çatlatma iğnesinden sonra da yine estrofem ve duphaston kullandım. Doktorun dediği gibi yapın.

İğnenin etkisi 10.gün geçer bilemedin 11.gün.
1 2 gün bekle kuzu 14.günden sonra herşey belli oluyor zaten. Ben ve bi kaç kişi güzel haber alamadık. Umarım sen alırsın 😇
Canım adetime 1 gün kaldı. bel ağrısı ve kasık ağrısı hafif var sizde oldu mu acaba yarın test yapcam doktorum 18 aralıkta yap demişt. Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah

Ben de 4,5 aylık evliyim.
Klomen bittikten yumurtanın çapına bakıyor doktor ona göre çatlatma iğnesi vuruyor. Sonraki 15 günden sonra test yapılıyor. Olursa çıkıyor.
Ben klomen +estrofem kullandım çatlatma iğnesinden sonra da yine estrofem ve duphaston kullandım. Doktorun dediği gibi yapın.
Siz kullanıp bitirdiniz mi olumlu sonuç oldu mu acaba
Pazartesi gidicem bende bakalım ne olacak

Evet canım sağol ben Cuma günü iğne oldum. Daha çok başındayım gerçekten sabır gerekiyor en azından sonucu güzel olur inşallah hayırlısı artık.. Bugün test yapınca bizimle paylaşabilir misin inş silikte olsa ikinci çizgiyi görürsün kuzumm 🙏🏻💕
Benim olmadı canım 16. gün sabah kan testi verdim yoktu akşamına hastalandım. Inşallah sizin olur 🤲

Evet ilk denemem canm 14 gün oldu vurulalı 2 yıllık evliyim 1 bucuk yıldır olmuyo ilk aylar kendimiz istemedik ama bilseydim böyle olucanı hemen isterdim benim yumurtlama problemim var tembeller pco var solda 2 yumurtam oluştu canm hayrlısı artık demmki bunları yaşamam gerekiyomuş
Bende de pko var bende tedavi için başlamıştım fakat 6 dan fazla yumurtam gelisti 17 üstü doktor çatlar kendiliğinden dedi bi gün çok agrım şancım oldu muayene gittim 5 tanesi aynı anda çatlamış değerlendirdik doktorum şans daha çok çoğul gebelik olmaz inşallah dedi ayın 22 muayenem var ama hiç belirtim yok 2 gun ara ara kasigima iğne batar gibi oldu şimdi 2 gündürde hiç batma felan olmuyor senin tedaviden sonra beta baktirana kadar bi belirtin olmusmuydu?

Benim olmadı canım 16. gün sabah kan testi verdim yoktu akşamına hastalandım. Inşallah sizin olur 🤲
Bu arada bişey sorabilir miyim canım. Ben iğne vurulalı bugün 7. Günüm ara sıra batmalar ağrılar (hafif olarak) ve çoğunlukla gaz sancım oluyor sende de bunlar oluyor muydu ümitlenmeli miyim sence.. 🙏🏻🙏🏻

Bu arada bişey sorabilir miyim canım. Ben iğne vurulalı bugün 7. Günüm ara sıra batmalar ağrılar (hafif olarak) ve çoğunlukla gaz sancım oluyor sende de bunlar oluyor muydu ümitlenmeli miyim sence.. 🙏🏻🙏🏻
Oluyordu canım. Ilaçların etkisidir. Bence buna bel bağlama. 15 ya da 16. gün kandan test yaptır.

Senin bir problemin var miydi canm rahim filmi falan çekmiş miydin
Canım benim herhangi bir problemim yok. Doktorum sadece beklemeyelim olsun diye verdi. Zaten bu ay da gitmiycem. Daha yeni evliyim. Korkuyorum bu hormon tedavisinden de ne yalan söyleyeyim. Sanki beklemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. 😔

Kızlar siz en azından hamile olmasanız da adet olmuşsunuz ya ben 19 kasım da iğne vuruldum bakın bugün 18i 1 ay oldu hala adet olmadım🤷🏻‍♀️ Yakındır ama ben iğneden 15 16 gün sonra adet olunur diye okumuştum. Ben yine normal adet tarihimde olucam neden böyle oldu anlamadım ya... Normalde 45 günde falan oluyorum..

Kızlar siz en azından hamile olmasanız da adet olmuşsunuz ya ben 19 kasım da iğne vuruldum bakın bugün 18i 1 ay oldu hala adet olmadım🤷🏻‍♀️ Yakındır ama ben iğneden 15 16 gün sonra adet olunur diye okumuştum. Ben yine normal adet tarihimde olucam neden böyle oldu anlamadım ya... Normalde 45 günde falan oluyorum..
Test yaptın mı canm

Bende yeni katıldım arkadaşlar üç kez klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım ml leri hatrlamyrm ama üçüncü ayda 13 ml di yinede vurdurmustu doktorum ben pek bilgim olmamasina rağmen bunun çok küçük olduğunu biliyordum neden vurdurdu bilmyrm snra başka bı doktora gittim femara verdi dünde ignemi oldum bekleyecem İnsaAllh bu sefer olur Rabbim isteyen herkese tez zmnda nasip etsin

Back