• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim oldu vurundugum gün ertesi gün üç gün ağrıdı şimdi bı hafta oldu yine başladı ağrıyor ama adet ağrısı galiba benim bı hafta öncesinden falan başlar
Bende fazla bi ağrı olmuyo da merak ettim iyi mi kötü mü bilemedim yani

Ben klomen kullanırken hiç olmamıştı femara dan sonra oldu ağrım ama iyimi kötümü bende bilmyrn
Arkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?

Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
Ben üç kere kullandıktan sonra istedi özele gidiyodum ozaman ama devlet Hastanesi'ne ilk gidişimde hsg çektir dedi direk

Ben üç kere kullandıktan sonra istedi özele gidiyodum ozaman ama devlet Hastanesi'ne ilk gidişimde hsg çektir dedi direk
Bende şuan özele gidiyorum iğne yapıldı Pazartesi bekliyorum ya olmazsa diye düşünüyorum araştırdım bazıları hemen istemiş merak ettim bende

Benim de bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8.günüm kabızlık ve ara ara kasık ağrılarım oluyor ve bu 3.denemem hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum yumurtam çatlamış ve rahimde tutunamamış dedi ve Rahim filmi istemişti

Back