- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
- Konu Sahibi Girlpower22
Ya bi şey sorcam iğneden sonra ağrısı olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oldu vurundugum gün ertesi gün üç gün ağrıdı şimdi bı hafta oldu yine başladı ağrıyor ama adet ağrısı galiba benim bı hafta öncesinden falan başlarYa bi şey sorcam iğneden sonra ağrısı olan var mı
Bende fazla bi ağrı olmuyo da merak ettim iyi mi kötü mü bilemedim yaniBenim oldu vurundugum gün ertesi gün üç gün ağrıdı şimdi bı hafta oldu yine başladı ağrıyor ama adet ağrısı galiba benim bı hafta öncesinden falan başlar
Ben klomen kullanırken hiç olmamıştı femara dan sonra oldu ağrım ama iyimi kötümü bende bilmyrnBende fazla bi ağrı olmuyo da merak ettim iyi mi kötü mü bilemedim yani
Arkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir miBen klomen kullanırken hiç olmamıştı femara dan sonra oldu ağrım ama iyimi kötümü bende bilmyrn
Ben üç kere kullandıktan sonra istedi özele gidiyodum ozaman ama devlet Hastanesi'ne ilk gidişimde hsg çektir dedi direkArkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
Bende şuan özele gidiyorum iğne yapıldı Pazartesi bekliyorum ya olmazsa diye düşünüyorum araştırdım bazıları hemen istemiş merak ettim bendeBen üç kere kullandıktan sonra istedi özele gidiyodum ozaman ama devlet Hastanesi'ne ilk gidişimde hsg çektir dedi direk
Doktora göre değişir canım o hepsi farklı bişi söylüyor yapıyor insaAllah gerek kalmazBende şuan özele gidiyorum iğne yapıldı Pazartesi bekliyorum ya olmazsa diye düşünüyorum araştırdım bazıları hemen istemiş merak ettim bende
Doğru söylüyorsun inşALLAH gerek kalmaz ama korku var içimde o yüzden endişeliyimDoktora göre değişir canım o hepsi farklı bişi söylüyor yapıyor insaAllah gerek kalmaz
Daha yeni baslamssn dur bakalm hemen olacak belkide insaAllahDoğru söylüyorsun inşALLAH gerek kalmaz ama korku var içimde o yüzden endişeliyim
Bilmiyorum ki nedense içimden bi ses umutlanma diyoDaha yeni baslamssn dur bakalm hemen olacak belkide insaAllah
Ümitsizlik seytandandr boşver düşünme olmayacak olsa bile böyle deme hepimiz öyleyiz aslnda umutlanip olmayınca üzülmekten korkuyrzBilmiyorum ki nedense içimden bi ses umutlanma diyo
Hı hı aynen hakkımızda hayırlısı olsunÜmitsizlik seytandandr boşver düşünme olmayacak olsa bile böyle deme hepimiz öyleyiz aslnda umutlanip olmayınca üzülmekten korkuyrz
Benim 4 yumurtam vardı 2 tanesi 18.5 biri 16 diğeri 13 doktor tutarsa 18.5 olanlar tutar diğerleri tutmaz dedi 1 tanesi tutmuşBenim 15 16 da vur dedi direkt sonuç hamile değilim
Canım naptinCanım Cuma günü idrar testler pozitif çıkıp kan testi 9.15 negatif yazınca idrar testi beni yanılttığı için bıraktım. Pazartesi tekrar kan vericem o zaman kesinleşir bende şaşkınım hayırlısı artık
İnsaAllah benimde 9.gunum adet oldum gibi biraz geldi ama haplardan erken oldum galiba daha bı haftam vardı çok erken oldumBenim de bugün çatlatma iğnesinden sonraki 8.günüm kabızlık ve ara ara kasık ağrılarım oluyor ve bu 3.denemem hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum yumurtam çatlamış ve rahimde tutunamamış dedi ve Rahim filmi istemiştiArkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
Erken olmuşsun ya öyle olunuyor mu ki erkenİnsaAllah benimde 9.gunum adet oldum gibi biraz geldi ama haplardan erken oldum galiba daha bı haftam vardı çok erken oldum
Uc kere klomende hep normal günümde olmuştum şimdi böyle oldu hiç olmazdıErken olmuşsun ya öyle olunuyor mu ki erken