- 28 Şubat 2018
- 227
- 358
- 103
- 31
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
Eski erkek arkadasım doktordu aldatıldımEski erkek arkadasımda tıp okuyordu gözü dışardaydı.Bende tıp okuyorum yüksek ihtimal öyle biriyle evlenicem ama herkes aldatır diyor ve cok var aldatan,sizce bu dogru mu hastane ortamı öyle entrikalı mı ?yaşayanlar vardır illa.Hemsirelerle ilişkileri cok mu samimi oluyor
Şimdilik yakalamadim çok şükür.Doktorlara rağbet oldugu ortay
ya siz yine öyle düsünmeyindw ben hep düşünüyorum cok düsündügümden böyle oluyor sanırım.Siizn hic rahatsız oldugunuz bir olay oldu mu peki
Sorunuz çok saçma bence.Evet bende tıp okuyorum kardesimde okuyor bu sene sınava girende tıp bekliyor.Yani tıpcılar böyle sorulsr soramaz mı anlamadım merak ettim sordum
Hahahahaha yaa kıskanmaGercekten tıp mı okuyorsun?
attim hafizaya beyin bedava sen misin?
Nasil kazandin anlatsana.
Bende sana guluyorum valla. Doktorlar ayni zamanda cok zeki olurlar bunuda duymusmuydun❤Ya neden kimse inanmamş güldüm valla djdjd
+1Tıp okuyorum demissiniz ama bu kadar basit bir şeyi düşünüp boyle bir seyin sacma olduguna karar verememissiniz yaşınız 21 daha okuyorsunuz simdiden evlilik düşünüyorsunuz acikcasi ben size inanmadim
Amin insallah hepimizi.Eski sevgilim cok samimiydi hemsire ablalarıyla asistanlarla ondan ayrılmıstım zatenŞimdilik yakalamadim çok şükür.Ama eşimde karisini aldatan ya da 2. ev açan doktorlar var diye anlatıyordu. Gerçi bu zamanda isteyen herkes çok kolay karşındakini aldatabilir, tek fark belki maddi durumu iyi olanlar biraz daha kolay yapıyordur, bilemiyorum. Allah karaktersizlerle karsilastirmasin ☺
Aaaa gerçek kişiliğin çıkıyor ortaya yavas yavasHahahahaha yaa kıskanma
Ay tamam siz atomu parçaladınız sanki.Cok dolu olsanız burda dolanmazssınız.Sordugum soru da gayet mantıklı ve hayatın akısından bir soru.Burda linc etmek icin bekleyen bir grup varBende sana guluyorum valla. Doktorlar ayni zamanda cok zeki olurlar bunuda duymusmuydun❤
Aaaa eveeeet bu arada tıp kazanmak isterseniz taktik verebilirimAaaa gerçek kişiliğin çıkıyor ortaya yavas yavas
Babam annemi aldatsa affetmezdim ama sanırım sizin iyi bir ilişkiniz var
Doktorların eq’su düşük olur diyolla. Çok şaşırmamak lazım belki deGercekten tıp mı okuyorsun?
attim hafizaya beyin bedava sen misin?
Nasil kazandin anlatsana.
Hahahahaha yaa kıskanma
Benim meslegim var cok sukur. Taktiklerini kendini gelistirmek icin harca cok ihtiyacin var cunkuAaaa eveeeet bu arada tıp kazanmak isterseniz taktik verebilirim
Ben cok kıskancım sanırım bunu aşmam gerekArkadaşımın sevgilisi garsondu ve kızı aldatmıştı... keşke bana Dr manita gelsehastanede çalışmıştım hiç de öyle değiller aksine evlilik mutlu olanlar dahi vardı ayrıca hemşire ile tabii ki iletişim kuracak tedaviyi yapan onlar hasta hakkında bilgi alması lazım hastanede evli kadın erkek hemşireler de vardı onlar da gayet sadık mutlu bu tamamen kişilikle alakalı zaten belli eder kendini gözü dışardaysa.
Eski sevgilim stajyerdi ve bu tarz olaylar yasadıgım icin sordum.Hemsireleride genelde onlarla muhattaplar diye söyledİm. hemsireleri suclayıcı bir ifadem yokTip fakültesi öğrencisi gelmis burada hastane entrikalari hakkinda bilgi almaya çalışıyor.
Aman nasil kiskandim bilemezsin :))
Meslek grubu ile alakasi yok, aldatmak karakter meselesidir.
Hemsireleri one surerek zan altinda bırakmayın.
21 yasinda henuz ogrencisiniz, birakin doktorla birlikte olmayi, daha sizin doktor olacaginiz bile belli degil.
Olmayan doktor sevginizin sizi aldatma potansiyelini sorgulayacak kadar korkmayin hayattan.
Harcarım hanım ablam insallahBenim meslegim var cok sukur. Taktiklerini kendini gelistirmek icin harca cok ihtiyacin var cunku
Doğru diyorsunn vallaArkadaşımın sevgilisi garsondu ve kızı aldatmıştı... keşke bana Dr manita gelsehastanede çalışmıştım hiç de öyle değiller aksine evlilik mutlu olanlar dahi vardı ayrıca hemşire ile tabii ki iletişim kuracak tedaviyi yapan onlar hasta hakkında bilgi alması lazım hastanede evli kadın erkek hemşireler de vardı onlar da gayet sadık mutlu bu tamamen kişilikle alakalı zaten belli eder kendini gözü dışardaysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?