Doktorlar genelde aldatır mı

Eski erkek arkadasım doktordu aldatıldım

Doktorlara rağbet oldugu ortay

ya siz yine öyle düsünmeyindw ben hep düşünüyorum cok düsündügümden böyle oluyor sanırım.Siizn hic rahatsız oldugunuz bir olay oldu mu peki
Şimdilik yakalamadim çok şükür. Ama eşimde karisini aldatan ya da 2. ev açan doktorlar var diye anlatıyordu. Gerçi bu zamanda isteyen herkes çok kolay karşındakini aldatabilir, tek fark belki maddi durumu iyi olanlar biraz daha kolay yapıyordur, bilemiyorum. Allah karaktersizlerle karsilastirmasin

Amin insallah hepimizi.Eski sevgilim cok samimiydi hemsire ablalarıyla asistanlarla ondan ayrılmıstım zaten

Bende sana guluyorum valla. Doktorlar ayni zamanda cok zeki olurlar bunuda duymusmuydun❤
Ay tamam siz atomu parçaladınız sanki.Cok dolu olsanız burda dolanmazssınız.Sordugum soru da gayet mantıklı ve hayatın akısından bir soru.Burda linc etmek icin bekleyen bir grup var

Arkadaşımın sevgilisi garsondu ve kızı aldatmıştı... keşke bana Dr manita gelse hastanede çalışmıştım hiç de öyle değiller aksine evlilik mutlu olanlar dahi vardı ayrıca hemşire ile tabii ki iletişim kuracak tedaviyi yapan onlar hasta hakkında bilgi alması lazım hastanede evli kadın erkek hemşireler de vardı onlar da gayet sadık mutlu bu tamamen kişilikle alakalı zaten belli eder kendini gözü dışardaysa.

Babam annemi aldatsa affetmezdim ama sanırım sizin iyi bir ilişkiniz var

oyle evet. kucukken cok anlamiyordum, annem de beni istemeyince mecburen babamla buyudum. ama secme sansim olsa ikisini de secmezdim. ozel hayati disinda iyi biridir ama o yuzden ben de beni ilgilendirmez demeyi seciyorum.

Hahahahaha yaa kıskanma

Tip fakültesi öğrencisi gelmis burada hastane entrikalari hakkinda bilgi almaya çalışıyor.
Aman nasil kiskandim bilemezsin :))
Meslek grubu ile alakasi yok, aldatmak karakter meselesidir.
Hemsireleri one surerek zan altinda bırakmayın.
21 yasinda henuz ogrencisiniz, birakin doktorla birlikte olmayi, daha sizin doktor olacaginiz bile belli degil.
Olmayan doktor sevginizin sizi aldatma potansiyelini sorgulayacak kadar korkmayin hayattan.

Ben cok kıskancım sanırım bunu aşmam gerek

Eski sevgilim stajyerdi ve bu tarz olaylar yasadıgım icin sordum.Hemsireleride genelde onlarla muhattaplar diye söyledİm. hemsireleri suclayıcı bir ifadem yok

Doğru diyorsunn valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…