- 8 Temmuz 2020
- 219
- 44
- 18
- 26
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
kuruntulu bir insanım cünkü her seyi ama her detayı düşünüyorum ve bir kere yasadım bu olayı güvenemiyorumDuzgunce sormussun onda sikinti yok ama, soru sacma.
Haklısınız benim genelimde olabilir bunu kırmak icin sordum aslındaBu dahil butun genellemeler yanlıstır diye Bı soz duydun mu hıc.
Genel de derken senın genelinde bence oyle.
Eski erkek arkadasımda tıp okuyordu gözü dışardaydı.Bende tıp okuyorum yüksek ihtimal öyle biriyle evlenicem ama herkes aldatır diyor ve cok var aldatan,sizce bu dogru mu hastane ortamı öyle entrikalı mı ?yaşayanlar vardır illa.Hemsirelerle ilişkileri cok mu samimi oluyor
Genç ve yakışıklı ama eşi şişman kısa boylu ve çirkinAdam nasım biri normalde
Offf valla mı yahahahah
vallaaaOfff valla mı yahahahah
Cok mantıklı bir cevaptı teşekkür ederim imkan fazlalıgı oluyor mayasında olanda aldatıyor..Mayası aldatmaya yatkın olan ne iş yapsa aldatır. Doktorlarda böyle bir izlenim oluşmasının sebebi (sanırım) çok rağbet görüyor olmaları bu durum aldatmak isteyenin işini kolaylaştırır. Yani aldatmaya yatkın olan o imkanı daha rahat bulur, nedense ilgi var üstlerinde çünkü.. Amma velakin aldatmayanda önüne kim gelirse gelsin aldatmaz, heralde yani galiba
Aldatmanın mesleki olduğunuda ilk defa duydum shhshs tabiki her yerde oldugu gibi hastanelerdede boyle aldatma olayları olabiliyor ama oyle bir yazmiski sanki hastanede doktorlaro hemsireler kovaliyor hzhshsb 6 sene hemsirelik yaptim hic bir meslektasimla yakinlasmam olmadı cevremdede olani gormedim. Doktorlari fazla izlemeyin insanlarin yorgunluktan gozu birbirini gormuyor
Bu detay dusunmek degıl kı.Ya
kuruntulu bir insanım cünkü her seyi ama her detayı düşünüyorum ve bir kere yasadım bu olayı güvenemiyorum
Bana ne, hatta eşiminde dikkatini çekmişti,Karısı demiyor mu acaba nerdesin be adam
ya ister inan ister inanma yazıyorlar okulda pesimde dolusu var ki cok dogal aynı fakültede baska ne olacakBu detay dusunmek degıl kı.
Detay dusunmen ıcın pesınde bes altı tane doktor kosmalı kı, su dusunceye kapılasın...
Goruyorum kı sende bıtane bile yok?
Babam annemi aldatsa affetmezdim ama sanırım sizin iyi bir ilişkiniz varbenim babam hayatina giren her kadini aldatmis ve aldatiyor da. ama kadinlar hastaneden olmuyor. o adamlikla ilgili.
evet babama adam degil dedim ahsjshsjhssj
Ya haklısınız ama bu aralarda bir kac olay duydum ve herkes aldatır diyip duruyor bu asistan intörn hemşirede olabilir farketmezAldatmanın mesleki olduğunuda ilk defa duydum shhshs tabiki her yerde oldugu gibi hastanelerdede boyle aldatma olayları olabiliyor ama oyle bir yazmiski sanki hastanede doktorlaro hemsireler kovaliyor hzhshsb 6 sene hemsirelik yaptim hic bir meslektasimla yakinlasmam olmadı cevremdede olani gormedim. Doktorlari fazla izlemeyin insanlarin yorgunluktan gozu birbirini gormuyor
Liste hoşuma gitmişti benim ama en sadık meslek gurubundan evliyim, niye saçma dedin kiDoktorlar aldatır
Avukatlar çapkındır
Mühendisler çok sadık olur
Öğretmenler aile babasıdır
Veterinerlerin gözü göz değil
Diş hekimleri cimridir
Memurlar şöyle böyledir
Askerler bilmemnedir
Polisler daha beterdir...
Sizce de saçma değil mi? İnsanlar mesleklerine göre karakter geliştirmezler.
kesinlikle artık babam olmazdıBabam annemi aldatsa affetmezdim ama sanırım sizin iyi bir ilişkiniz var
Torna tesviyeciler kadar aldatanını ne gördüm ne duydumDoktorlar aldatır
Avukatlar çapkındır
Mühendisler çok sadık olur
Öğretmenler aile babasıdır
Veterinerlerin gözü göz değil
Diş hekimleri cimridir
Memurlar şöyle böyledir
Askerler bilmemnedir
Polisler daha beterdir...
Sizce de saçma değil mi? İnsanlar mesleklerine göre karakter geliştirmezler.
Tamam ozaman. İsletme okusaydın pesınde isletme okuyanlar olacaktı.Ya
ya ister inan ister inanma yazıyorlar okulda pesimde dolusu var ki cok dogal aynı fakültede baska ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?