Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hepinize mutlu huzurlu günler diliyorum arkadaşlar.... :lepi:

bugünü açmış bulunmaktayız delikafadulden

Mutlu günler kızlarr, nasılsınız bakalım, Albeyaz ortalıklarda yoksun tatlım ya , nerelerdesin, gıymatlım senin test yapma vaktin gelmedi mi yaa , ne zaman yapacaksın .

bu doktorlarda bi acayip isteyen istediğini yapıyo.bende 15.gün 23mm 2 yumurta vardı solda sağda yoktu 16.gün iğne oldum bakalım beklemedeyim hayırlısı hepimiz için...

kızlar nasılsınız doktor işiyle uğraştım bugün tekrar gelcem akşam yazıcam olanları. şimdi yemeğe oturucaz gıymatlım gelmedimi günün

evet canım adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı
göğüs uçları çok sızlıyor, ve tansiyorum düşük galiba .. kafam bi tuhaf

hayırlısı olsun canım..
bekle bakalım..ınşallah hayırlı gısel haber gelır kuşum..
inşallah hamılesındır..
bekle bakalım..merak ettım sımdı senı..

hayırlısı olsun canım..
bekle bakalım..ınşallah hayırlı gısel haber gelır kuşum..
inşallah hamılesındır..
bekle bakalım..merak ettım sımdı senı..

inşaAllah canım sağolasın...ben çok karıştım testi yapınca.. bugün 29. günüm, ya adet olurdum, yada testte çıkar sanıyordum ama böyle oldu işte..
bekleyeceğim bakalım.. hayırlısı olsun inşaAllah.. elden gelen birşey yok

idrar testleri çok güvenilir değil canım bozma moralini.hayırlısıyla gelsin bebişin...

günaydın güzel arkadaşlarım günü açıyorum. dün akşam yazamadım bi türlü doktor hikayemi anlatıyım.
gittim ultrasonda nurtopu gibi 15 mmlik sağ tarafımda yumurtam çıktı. çok güzel dedi doktor. bu arada bu doktor bir sene önce ilk muayeneye gittiğim pko teşhisi koyan bayan. bir önceki gittiğim pko görünümü yok demişti ya soğan suyundan sonra. bu hala görünüyo dedi (( çok belirgin pko görünümü var dedi ama belirtileri yok bende şükür. yumurta oluşuyor yani ama dedi biz pko.da yumurta oluşsa da kaliteli olmadığını düşünüyoruz hamile kalınamadığında dedi. bu arada kızdı bir de bir sene önce daha ilk gittiğimde klomen hormon testi falan vermişti testleri yaptırmadım klomeni bir kez kullandım gitmedim bi daha. ama napıyım daha destur demeden doktor işine girmek istemedim.akışına bırakalım istedim. her neyse pko olduğu için destek almanız gerek dedi. yumurtaları kaliteli hale getirmek için.
dün 11. günümdü perşembeye iğne verdi preglynn.öğle tatilinde gidip vurulcam kısmetse. ilişki günleri belirledi bir de bazı hormon testleri istedi. adet olursam başka hormon testleri de yapılcak ve tabiki spermiyogram. eşime de anlattım galiba biraz ciddiyetini anladı sorun yaşadığımızı az çok farketti sanırım. bakalım bundan sonraki tepkisi ne olacak doktor olayına karşıbu arada preglynn karından falan yapılmıyor dimi arkadaşlar kalçadan oluyordur diye düşündüm

şimdi okudum ben gıymatlım bekle bakalım canım evdeki testlere güven olmıcağını öğrendik artık. sen çatlatma iğnesi oldun dimi doktorun bişey demişmiydi test günü olarak. ben burda okudum bir yerde testten sonra 14 günde adet olman gerekiyormuş yoksa hamişmişsin canım. ama ben o arkadaşların yalancısıyım hatta biri 17. günde adet olmuş doktoru sağlıklı değildir o yüzden vücut atmıştır demiş yani sen sabırla bekle güzel arkadaşım o güzelim yumoşların boşa gitmicek bu ay işallah

CANIM HAYIRLISI OLSUN MADEMKİ DR A BAŞLADIN ARTIK HAYIRLISIYLA SORUNLAR VE CÖZÜM YOLLARI BULUNUR.. DEDİĞİN GİBİ EŞİNDE CİDDİYETİ ANLAYACAK AMA ANLAMAZSADA HİÇ DERT ETME.. BURDA BİZ ANLARIZ GÜLÜMM :lepi:

canım bugün benim iğneden bu yana 16. günüm...
adetiminde 30. günü
henüz birşey yok.. artık Rabbim neyi uygun gördüyse zaten razıyım.. ama beklemek insanı çok düşüncelere sevkediyor.. bi ümitleniyorum bi hüzünleniyorum..acaba kist oldu da ondan mı gecikme yapıyor..
dua edin kızlar ya

canım benım..ınşallah ıstedıgın gıbıdır...
okudum..yazmadan cıkmayayım dedım..
bende beklıyorum son haberlerını..
hayırlısıyla gelsın guzel haberler..a.s.

günaydın kızlar, gıymatlım test yapmıssın canım , kan testi yaptırsaydın keşke daha doğru olurdu, hamiş değilsende üzülme canım yeni ay yeni umut bizler için, beklemek çok zor seni çok iyi anlıyoruz . Ümitlenip arkasından hayal kırıklığı yaşıyoruz, ama Mevlam büyük hepimize sağlıklı olarak bebişler nasip edecek, bu güzel günlerde dua edelim arkadaşlar, Chabliss canım hayırlı olsun bakalım , dr kontrolündesin ya inşallah hemen sonuç alırsın, eşin yine aynı düşüncede mi ? Sanki dün dr a gidince biraz daha bebiş konusuna ılımlı gibi geldi ? Konuştunuz mu bu bebiş fikrini ?

tam konuşmasak da karşı değil en azından onu farkettim belki de dediğiniz gibi dışarıya karşı erteledik tarzında bir görüntü vermeye çalışıyordu. sonuçta bilen kişiler sorduğunda ben de öyle diyordum son zamanlarda sormasınlar diye işimi bahane ediyordum. belki o da aynı taktiği yaptı kendince. zaten o pko teşhisim belki biraz daha aklını başına getirir bu sefer şu hormon sonuçlarım çıksında doktor ikimizi birden görmek istedi bu olayın ciddiyetini doktordan dinlesin bir de daha etkili olur belki
gıymatlım beklemek istemiyorsan kan testi yaptır ama ben yerinde olsam beklerim nedense hamile değilsem bile o birkaç günlük umutlanma hoşuma gidiyor. ama idrar yada kan testinde negatifi görmekten nefret ediyorum bence adet olmaktan daha sinir bozucu

arkadaşlar 1aydan beri sizi takip ediyorum yazmak kısmet olmadı 18 aydır bebek istiyoruz hep bekle dediler temmuz 5 de adet oldum ilk defa dr takibe beşladı günde 1 tane klomen içtim 2 tane yumurtam oluştu biri çatlamaya bilir dedi 17 temmuzda iğne vuruldum ağustos 1 de evde idrar tahlili yaptım hemen dr gittim kanda 391 çıktı hamileyim bu cuma tekrar bakılacak umarım artış olur biraz adet sancım var korkuyorum Allah herkese nasip etsin hepinizin yüzü gülsün

arkadaşım çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşallah dualarını eksik etme bizlerden.

bu arada bugün evlilik yıldönümümüz. eşim karanfil gül ve orkideden oluşan bembeyaz kocaman bir çiçek gönderdi işyerime çok şaşırdım çok sevindim. herşey silindi gözümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…