çatlama iğnem 15. gün oldu.. o gün yumurtalarım 23 mm gibi görünüyordu arkadaşım
evet çağırmış olsaydı seninde için rahat ederdi ama kısmet böyleymiş.. ben mayıs ayında ilaçsız yumurta takibi yaptırmıştım, o zaman başka dr a gitmiştim, o gün aşırı çağırmadı.. hatta pazartesi gitmiştim, baktı ultrasonla 19 mm yumurta görmüştü solda.. ben çarşamba günü telefonla aradım, sağ tarafımdada çok ağrı var, gelsem balkarmısınız dedim, o da dedi ki, sol yumurtanın ağrısıdır o, her gün ultrasonla mı bakılırmış :1ninca:
bende o gün bu ay gitiğim dr a gittim ilk muayene olduğu için o da baktı, sağda yumurtan var çatlama kıvamına gelmiş gün aşırı beraberlik dedi... he hamilelik olamadı o başka...
yaa görüyor musun, o gün gitmeseydim, sadece soldan yumurtladım sanıcaktım.. ne varmış 2 günde ultrasonla bakıverse.. diğeri baktıda ne oldu.. bi yerim mi eksildi :dilcikar:
kızlar test yaptım negatif
canım cım..adet olmadın sen galıba..
test te yapmıssın..bekle bıraz daha.. olumunekankayizsmile
evet canım adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı
göğüs uçları çok sızlıyor, ve tansiyorum düşük galiba .. kafam bi tuhaf
hayırlısı olsun canım..
bekle bakalım..ınşallah hayırlı gısel haber gelır kuşum..
inşallah hamılesındır..
bekle bakalım..merak ettım sımdı senı..
inşaAllah canım sağolasın...ben çok karıştım testi yapınca.. bugün 29. günüm, ya adet olurdum, yada testte çıkar sanıyordum ama böyle oldu işte..
bekleyeceğim bakalım.. hayırlısı olsun inşaAllah.. elden gelen birşey yok
günaydın güzel arkadaşlarım günü açıyorum. dün akşam yazamadım bi türlü doktor hikayemi anlatıyım.
gittim ultrasonda nurtopu gibi 15 mmlik sağ tarafımda yumurtam çıktı. çok güzel dedi doktor. bu arada bu doktor bir sene önce ilk muayeneye gittiğim pko teşhisi koyan bayan. bir önceki gittiğim pko görünümü yok demişti ya soğan suyundan sonra. bu hala görünüyo dedi(( çok belirgin pko görünümü var dedi ama belirtileri yok bende şükür. yumurta oluşuyor yani ama dedi biz pko.da yumurta oluşsa da kaliteli olmadığını düşünüyoruz hamile kalınamadığında dedi. bu arada kızdı bir de bir sene önce daha ilk gittiğimde klomen hormon testi falan vermişti testleri yaptırmadım klomeni bir kez kullandım gitmedim bi daha. ama napıyım daha destur demeden doktor işine girmek istemedim.akışına bırakalım istedim. her neyse pko olduğu için destek almanız gerek dedi. yumurtaları kaliteli hale getirmek için.
dün 11. günümdü perşembeye iğne verdi preglynn.öğle tatilinde gidip vurulcam kısmetse. ilişki günleri belirledi bir de bazı hormon testleri istedi. adet olursam başka hormon testleri de yapılcak ve tabiki spermiyogram. eşime de anlattım galiba biraz ciddiyetini anladı sorun yaşadığımızı az çok farketti sanırım. bakalım bundan sonraki tepkisi ne olacak doktor olayına karşıbu arada preglynn karından falan yapılmıyor dimi arkadaşlar kalçadan oluyordur diye düşündüm
şimdi okudum ben gıymatlım bekle bakalım canım evdeki testlere güven olmıcağını öğrendik artık. sen çatlatma iğnesi oldun dimi doktorun bişey demişmiydi test günü olarak. ben burda okudum bir yerde testten sonra 14 günde adet olman gerekiyormuş yoksa hamişmişsin canım. ama ben o arkadaşların yalancısıyım hatta biri 17. günde adet olmuş doktoru sağlıklı değildir o yüzden vücut atmıştır demiş yani sen sabırla bekle güzel arkadaşım o güzelim yumoşların boşa gitmicek bu ay işallah
canım bugün benim iğneden bu yana 16. günüm...
adetiminde 30. günü
henüz birşey yok.. artık Rabbim neyi uygun gördüyse zaten razıyım.. ama beklemek insanı çok düşüncelere sevkediyor.. bi ümitleniyorum bi hüzünleniyorum..acaba kist oldu da ondan mı gecikme yapıyor..
dua edin kızlar ya
arkadaşlar 1aydan beri sizi takip ediyorum yazmak kısmet olmadı 18 aydır bebek istiyoruz hep bekle dediler temmuz 5 de adet oldum ilk defa dr takibe beşladı günde 1 tane klomen içtim 2 tane yumurtam oluştu biri çatlamaya bilir dedi 17 temmuzda iğne vuruldum ağustos 1 de evde idrar tahlili yaptım hemen dr gittim kanda 391 çıktı hamileyim bu cuma tekrar bakılacak umarım artış olur biraz adet sancım var korkuyorum Allah herkese nasip etsin hepinizin yüzü gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?