• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

canım arkadaşlarım yoldaşlarım... ben yokken topiğimize sahip çıkmışsınız çok saolun ben yokum diye dağılmamışsınız tutunmuşsunuz birbirinize pes etmemişsiniz:KK9::KK9:
ben gerçekten üzgünüm arkadaşlar giremedim nete çünkü evi taşıdım yerleşme falan derken internetim yoktu interneti taşı et bağlat bir sürü şeyler yaşandı ve netime bugun itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım:KK71::KK71: ve artık yeniden aranızdayım :KK68: umarım özrümü kabul edersiniz ve beni tekrar aranıza alırsınız :KK17:
sizleri çok özledim dostlar:KK19::KK19:
Hoş geldin canım :) İnşallah yeni evin sana huzur ve mutluluk getirir. Biz buralardayız sen de döndüğüne göre kaldığımız yerden devam edebiliriz. Gerçi ben bu aralar pek dikkat edemedim o yüzden kimsenin motivasyonu bozulmasın diye yediklerimi yazmadım. Dünkü menüm:
Sabah: kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli sandvich
Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 kuru tahta eti form
Akşam: brokoli çorbası, bezelye, yoğurt, 1 dilim buğday ekmeği
Ara: 1 mandalina, 3 ceviz, 1 bardak süt
Geceler uzun olunca sürekli atıştıracak bişeyler arıyorum kendime :KK17:

bugün 2 dilim tam buğday ekmeği ile beyaz peynirli tost yağsız
yarm salatalık

öğlen 1 dilim börek 1 dilim kek 2 kaşaık patates salatası
akşam yemek yasak acıkırsam yoğurt yerim

spor salonunda sabah 15 dakika koşu bandında yürüdüm
10 dakika bisiklet çevirdim
100 ip atladım biraz egzersiz

yarm saat de dışarda yürüdüm

canım arkadaşlarım yoldaşlarım... ben yokken topiğimize sahip çıkmışsınız çok saolun ben yokum diye dağılmamışsınız tutunmuşsunuz birbirinize pes etmemişsiniz:KK9::KK9:
ben gerçekten üzgünüm arkadaşlar giremedim nete çünkü evi taşıdım yerleşme falan derken internetim yoktu interneti taşı et bağlat bir sürü şeyler yaşandı ve netime bugun itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım:KK71::KK71: ve artık yeniden aranızdayım :KK68: umarım özrümü kabul edersiniz ve beni tekrar aranıza alırsınız :KK17:
sizleri çok özledim dostlar:KK19::KK19:

yeni evinde huzurlu mutlu bereketli zayıf bakımlı bi ömür dilerim canm:KK25:

bidaha bırakıp gidersen afettmeyiz :KK12: cısssssss:KK48:

bu arada kilo bildirimi için gün belirlendimi acaba bi liste olsa iyi olurdu

bugün 2 dilim tam buğday ekmeği ile beyaz peynirli tost yağsız
yarm salatalık

öğlen 1 dilim börek 1 dilim kek 2 kaşaık patates salatası
akşam yemek yasak acıkırsam yoğurt yerim

spor salonunda sabah 15 dakika koşu bandında yürüdüm
10 dakika bisiklet çevirdim
100 ip atladım biraz egzersiz

yarm saat de dışarda yürüdüm
Öğlen yediklerini yakmışsın gibi canım. Sen yine de akşam yersen hafif yemeye çalış.

Günaydın kızlarr :) Dün dayım Adana'dan eğitim için gelmiş, bize de çok yakın bir otelde kalıyormuş. Onu bize çaya gelsin diye almaya gidecektik ama İstanbul trafiği malum. O yüzden acele yemek yememiz gerekiyordu, mc donalds dan yedim maalesef :( Sonra bende çok pişman oldum çünkü karın ağrısından öldüm. Öğlen ne güzel salata yoğurt yemiştim ya, çok pişmanım çooook :KK12:

Yine kimsecikler yok burda :(
Dünkü menüm:
Sabah: kepekli beyaz pey. sandwich
Öğlen: mercimek çorbası, küçük fırın makarna
Ara: 1 mandalina
Akşam: menemen, peynir, 2 yemek k tahin-pekmez

ben dün biraz abarttım misafir vardı ama nasıl olduysa 67.5 gösteriyor tartı çok mutluluk verici :) bugün de dünden kalanlar ziyan olmasın diye onları yicez. ama yarın dan itibaren çok dikkat edicem zayıflamak zorundayım bu ay adet tekrarlanana kadar 62 kilo olucam 5 kilom var sıkı spor yaparak ve sağlıklı yiyerek başarablirm diye düşünüyorum.

Back
X