• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım bence kan testi yaptırırsan kesin sonuç alırsın çünkü 2 günün kalmış ve bnim bildiğim adetine 1 hafta kala bile kan testi yaptırsan çıkıyor kesin sonuç bence yarın ilk işin bu olsun hemen yapta inş.kutlarız canım belirtiler felan varmı

ya benim bu yumurtaların büyüklüğündenmi kaynaklanıyor acaba gıymatlım bacaklarımın üst kısmı ağıyo artık havadanmı hani adet olunca ağrır ya aynen öyle ağrıyo sende ne gibi değişiklikler olmuştu canım bu yumoşların büyüdüğünde

seni çok iyi anlıyorum çok zorluyordu benide. dr ağrı yapar demişti çok irileştiler sabret dedi.. onların baskısıyla ağrıyorr

evet canım ben diğer hamileliğimimn ikisinde 15 20 dakikada sonuçları eline vermişlerdi ama özel poliklinikte yaptırdım
çokta pahalı bişey değil ama hemen yaptırıp sonucunu alabilirsin canım

canım ben çıkıyorum eşim gelir birazdan kendine çokj iyi bak yarın işyerinden sırf senin için gireceğim hayırlı haberlerini bekliyorum canım kendine iyi bak iyi akşamlar

yarın evlilik yıldönümümüz ve sonucu çok merak ediyorum..
acaba eşimle mi gitsem yaptırmaya, tek gidip sonucu mu hediye etsem :)

Günaydın kızlar. Gıymatlım canım kan testi yaptırmaya gittin sanırım, inşallah sonucu hayırlı olur. Bugün evlilik yıldönümünüz ,Allah mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın , artan bir sevgiyle güzel bir ömür geçirirsiniz inşallah tabi bebişlerinle birlikte :emir_bebek: İnşallah sonucun pozitif çıkarda eşine güzel bir haber vermiiş olursun .

Ayşenik canım sen neye karar verdin , çatlatma iğnesi alacaksın sanırım değilmi ?

Albeyaz ortalıklarda yoksun canım ya nerelerdesin ?

Gıymatlım beni sormuşsun teşekkür ederim tatlım, Yumurtlama döneminde 2 kez çalışabildik maalesef, Çok ümitli de değilim zaten, kisti düşünüyorum acaba duruyormuki diye ? Dünden beri iyice kafam karıştı, adetle atılır demişlerdi ama ben adetimin 3. günü gittiğimde dr görmüştü kisti, demekki en son adetimle atılmadı :1ninca: Kendiliğinden de eriyor diyorlar ama bilmiyorum, kafam çok karışık kafamçokkarıştı, acaba adetimi mi beklesem öylr gitsem, yoksa ramazan ayı başlamadan mı gitsem dr a ?? Bu sefer başka dr a gideceğim birde. Bugün adetimin 20. günü

smallangel canım çatlatma iğnesi vurulmadım doktorada gitmedim doğal ortamına bıraktım yumoşları bakalım hayırlısı olursa olur ne yapalım

kızlar daha gidemedim ben kendimi çok kötü hissediyorum, kafamı bi oraya bi buraya koyuyorum, az bişey kahvaltı yaptım. şimdi kara kara düşünüyorum ne yapayım diye..

kendim gidip yaptırıp gelsem mi,
eşimle mi gitsem..
hastaneyi aradım 2 saatte çıkar dedi, ama doktor yorumlamalı sonucu dediler.
ben sonucu alınca bide doktoramı görüneyim kızlar.. işte o aşamada acaba eşimde mi olsaydı diyorum
ay ne yapcamı bilemedim bişeyler diyinnnn

kızlar daha gidemedim ben kendimi çok kötü hissediyorum, kafamı bi oraya bi buraya koyuyorum, az bişey kahvaltı yaptım. şimdi kara kara düşünüyorum ne yapayım diye..

kendim gidip yaptırıp gelsem mi,
eşimle mi gitsem..
hastaneyi aradım 2 saatte çıkar dedi, ama doktor yorumlamalı sonucu dediler.
ben sonucu alınca bide doktoramı görüneyim kızlar.. işte o aşamada acaba eşimde mi olsaydı diyorum
ay ne yapcamı bilemedim bişeyler diyinnnn

gıt canım doktora..
bana sorarsan eşini goturme...

teşekkür ederim canımcım
sürpriz olması için mi ?

yavaş yavaş hazırlanayım ben bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Back