• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

merhaba arkadaşlar
zeraseba hoşgeldin tatlım.
benim şuanki kilom 69,5
haftasonu pek rejime dikkat etmedim o yüzdena yrıntıları yazıp iştahınızı arttırmiyim. ama bugün itibari ile yine oruçluyum. ayrıca çatıdan mekik sehpasını indirdik eve, sporuda ekliyorum ki inşallah daha etkili olur bundan sonra.
sahurda makarna ve yoğurt yedim. canım tatlı bişey çekti, kızımın bebe bisküvisinden yedim bide 4 tane :KK48:

merhaba arkadaşlar
benim şuanki kilom 69,5
haftasonu pek rejime dikkat etmedim o yüzdena yrıntıları yazıp iştahınızı arttırmiyim. ama bugün itibari ile yine oruçluyum. ayrıca çatıdan mekik sehpasını indirdik eve, sporuda ekliyorum ki inşallah daha etkili olur bundan sonra.
sahurda makarna ve yoğurt yedim. canım tatlı bişey çekti, kızımın bebe bisküvisinden yedim bide 4 tane :KK48:
hoşbulduk cam. benim de ilk hedefim 70 kilo 12 aralığa kdar. evlilik yıldönümüm:KK54:. daha sonra 65. son hedefim ise 60 nisan ayına kadar 60 a inicem inş. tü bebek yatırcaz zayıflamam gerekiyor.

bu sabah 2 yumurta tavada yaptım beyazpeynili. 1 dilim ekmek yedm..
akşamda nohut ymeği yoğurt tarhana çorbası bi dilim ekmek olucak.

belli bi tartı gününüz varmı acaba. haftadabir bildirim yapmak istiyorum bende.

hoşbulduk cam. benim de ilk hedefim 70 kilo 12 aralığa kdar. evlilik yıldönümüm:KK54:. daha sonra 65. son hedefim ise 60 nisan ayına kadar 60 a inicem inş. tü bebek yatırcaz zayıflamam gerekiyor.

bu sabah 2 yumurta tavada yaptım beyazpeynili. 1 dilim ekmek yedm..
akşamda nohut ymeği yoğurt tarhana çorbası bi dilim ekmek olucak.

belli bi tartı gününüz varmı acaba. haftadabir bildirim yapmak istiyorum bende.
ayy annemlerin evlilik yıldönümü ile aynıymış :KK48:
tartı günümüz pazartesi diye belirlemiştik, ama topiğimizin annesi evini taşıdığı için birkaç gün sık gelemeyeceğini belirtti. o yüzden bir başı boşluk mevcut şuanda.
seninde menün çok güzel yalnız öğlen birşey yemiyormusun onu yazmamışsın. bende oruçluyum biraz evvel iftar ettim menüm;
1 adet fırında tavuk butu + 1 porsiyon pilav + cacık
normalde pilav yemezdim ama çorba bitmiş lokantada, mecburen karnım doysun diye pilav istedim. işyerinde olduğum için lokantada ne varsa onu yemek durumundayım. akşamda tatlı bişeyler yemezsem süper olur.

ayy annemlerin evlilik yıldönümü ile aynıymış :KK48:
tartı günümüz pazartesi diye belirlemiştik, ama topiğimizin annesi evini taşıdığı için birkaç gün sık gelemeyeceğini belirtti. o yüzden bir başı boşluk mevcut şuanda.
seninde menün çok güzel yalnız öğlen birşey yemiyormusun onu yazmamışsın. bende oruçluyum biraz evvel iftar ettim menüm;
1 adet fırında tavuk butu + 1 porsiyon pilav + cacık
normalde pilav yemezdim ama çorba bitmiş lokantada, mecburen karnım doysun diye pilav istedim. işyerinde olduğum için lokantada ne varsa onu yemek durumundayım. akşamda tatlı bişeyler yemezsem süper olur.

kaza orucu tutyorsun heralde allah kabul etsin canım. bende başlasam iyi olcak.
öğlen yiyorum ama dün yemedim.
haftasonu ekmek pek yemediğim için ekmekler küflenmiş:KK12: sabah ekmeğim olmadığı için bi küçük yufkaya peynir koyup gözleme yaptım toz makinasında yağsız. vişne suyu içtim.
spora gittim 1 saat şimdi dinleniyorum. saat birde öğle yemeğimi yerim.
pazartesi o zaman tatrılıp paylaşırım bakalım ne olcak:KK59:

merhaba arkadaşlar
benim şuanki kilom 69,5
canım allah kabul etsın nasıl gıttıyo bu arada kızın kac yasında

kaza orucu tutyorsun heralde allah kabul etsin canım. bende başlasam iyi olcak.
öğlen yiyorum ama dün yemedim.
haftasonu ekmek pek yemediğim için ekmekler küflenmiş:KK12: sabah ekmeğim olmadığı için bi küçük yufkaya peynir koyup gözleme yaptım toz makinasında yağsız. vişne suyu içtim.
spora gittim 1 saat şimdi dinleniyorum. saat birde öğle yemeğimi yerim.
pazartesi o zaman tatrılıp paylaşırım bakalım ne olcak:KK59:
hadi bismillah canım inşallah süper bir başlangıç yaparsın
canım allah kabul etsın nasıl gıttıyo bu arada kızın kac yasında
amin tatlım hamileyken tutamadığım 1 ay borcum var onu tutuyorum. kısa günlerde süper kolay çok şükür bir anda akşam oluveriyor. kazanız varsa bence tutmanın tam zamanı kızlar.
kızım 1 yaşını 1 ay geçti :) darısı herkesin başına, ama benimkinin daha uslu versiyonlarını dilerim sizin için :KK48:

amin tatlım hamileyken tutamadığım 1 ay borcum var onu tutuyorum. kısa günlerde süper kolay çok şükür bir anda akşam oluveriyor. kazanız varsa bence tutmanın tam zamanı kızlar.
kızım 1 yaşını 1 ay geçti :) darısı herkesin başına, ama benimkinin daha uslu versiyonlarını dilerim sizin için :KK48:
sagol canım benım zaten ikitane canım var allah onları buyutmeyı nasıp etsın evlat hasretı cekenlerede bıran evel kavustursun

sagol canım benım zaten ikitane canım var allah onları buyutmeyı nasıp etsın evlat hasretı cekenlerede bıran evel kavustursun
İkinizinde evlatlarınızı sizlere bağışlasın Allah. Bize de hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin inşallah :)

İkinizinde evlatlarınızı sizlere bağışlasın Allah. Bize de hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin inşallah :)
aminnnnn inşallah canım, hemde en sağlıklısından, hemde en uslusundan, en güzelinden, en hayırlısından birer ikişer evlat nasibetsin rabbim bütün isteyenlere aminnnn

amın ca
amin canım allah sanada en yakın zamanda verısın saglıkla buyu
sagol canım allah sanada en yakın zamanda nasıp etsın

aminnn aminn aminn. bende çok bebek istiyorum 4 senelik evliyim bi defa doğal yola hamile kaldım oda karnımda öldü. biran önce anne olmak isityorum. haftaya cuma 4 evlilik yıldönümüzü kutlayacağız inş. ve artık bebeğin zamanı geldi. gelmiştir inş. rabbim kimseye aratmasın..:KK68:

dün akşam palamut buğulama yedim bi tane yanına salata .ekmek yok

bu sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük domates beyaz peynir az yağlı.

öğlen bi açma vişne suyu. dikiş kursunda olduğum için böle yedim:KK12:

akşam sadece salata ve mandalina yicem....

seraseba aminn inşallah 2015 senin yılın olur canım, soğan kürü ve havuç kürüde faydalı belkide yapmışsındır.
bu arada menün çok başarılı tebrik ediyorum valla. benimde şimdi yemeğim gelecek
iftar menüm:
1 kase çorba
1 porsiyon döner ve ayran.

selam kızlar bende 86 kilo 1.65 boy bende bebek istiyorum hiç sorun yokken olmuyor kilodan die düşünmeye başladım vee bugun diyetisyene gittim bana 38 kg yag var vcudunda dedi kan aldı testler yapılcak yarında listemi alcam inşallah size katılmak istedim :KK69:

aminnn aminn aminn. bende çok bebek istiyorum 4 senelik evliyim bi defa doğal yola hamile kaldım oda karnımda öldü. biran önce anne olmak isityorum. haftaya cuma 4 evlilik yıldönümüzü kutlayacağız inş. ve artık bebeğin zamanı geldi. gelmiştir inş. rabbim kimseye aratmasın..:KK68:
İnşallah yeni yılınız size güzel haberler getirir. 4. yılınızda 4 kilo doğan tonton bir bebişiniz olur inşallah :KK46:

seraseba aminn inşallah 2015 senin yılın olur canım, soğan kürü ve havuç kürüde faydalı belkide yapmışsındır.
bu arada menün çok başarılı tebrik ediyorum valla. benimde şimdi yemeğim gelecek
iftar menüm:
1 kase çorba
1 porsiyon döner ve ayran.
afiyet olsun canm.
bal tarçın çörek otu yaptım ben o ay kimyasal gebelik gibi bişey oldu idrar testi pozitif çıktı sonra aşırı kanamam oldu sonra test negatif çıktı. doktora anlatınca kimyasal olabilir dedi. sonraki ay hamile kaldım ama bebek oluştu kalbi atmadı kürtaj oldum. ole işte korunmasız 2 buçuk senede hamile kaldım sebepsiz infertildi benimki.. hayrılısı artık ne diyelim. olur yine inş

Back
X