• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Clabliss canım senden de Allah razı olsun , aynı dertleri paylaşıyoruz, en yakınımıza bile bahsetmiyoruz yeri geliyor, birbirimizi teselli ediyoruz ne güzel. İnşallah canım Allahım bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder, eşimde henüz gitmedi spermiogram çektirecek bende artık sıkıltım dr a gitmekten , bu ay hiç gitmedim adet olursam 1. veya 2. gün gideyim diyorum o zaman eşimde gidecek inşallah. Allahım daha fazla bekletmez inşallah

evet canım 4 ağustos bizim valla ne çabuk geçiyor zaman anlamıyor insan 3 yıl bitti şaka maka.. allah daha nicelerini göstersin hepimize sağlıkla huzurla..
ya zaten erkekler bi spermiyogram yaptırıyor ona da binbir naz. tamam hoş bişey değil belki öyel kaba yapmak falan ama bizim yaşadıklarımız ne kadar hoş onu düşünsünler.
ya bu enfeksiyon olayı beni de düşündürüyor çok. çünkü 1 yıl içinde son 2 gittiğim doktor mnatar yok dedi. smear da falan da çıkmadı temiz çıktı yani.gerçi bilmioyurm smear da bunu görüyorlar mı ama daha ziyade florayı düzenleyen adetten sonra kullanılan fitillerden verdiler doğal dengesi geri gelsin adet sonrası diye.

kızlar spermiyogramda öyle kolay bişey değil haberiniz olsun.. eşinizin kapris ve aşırı tepkilerine hazırlıklı olun

ben de 26 yaşındayım small cum tam yaşı aslında. yeni evlisin ya gıymatlım 21-22 yaşında falan sandı heralde. kız gıymatlım artık kim o yaşta evleniyo bu devirde aklinialirimsmile ben 23 yaşında evlendim de arkadaşlarım falan şok olmuştu daha erken diilmi diordu herkes

kızlar spermiyogramda öyle kolay bişey değil haberiniz olsun.. eşinizin kapris ve aşırı tepkilerine hazırlıklı olun

spermiogram dan öncesimi yoksa oandan mı bahsediyorsun canım. Eşim şimdiye kadar bişey demedi de , kendi aramızda konuşurken hatta ürolog mu bakar acaba diye ? Zaten 3 gün cinsel perhiz oluyormuş dimi ?

ben de 26 yaşındayım small cum tam yaşı aslında. yeni evlisin ya gıymatlım 21-22 yaşında falan sandı heralde. kız gıymatlım artık kim o yaşta evleniyo bu devirde aklinialirimsmile ben 23 yaşında evlendim de arkadaşlarım falan şok olmuştu daha erken diilmi diordu herkes

Doğru canımcım tam yaşı , bazen diyorum teyzem çok küçük evlendi benim kendi 36 yaşında 20 yaşında kızı var ve abla kardeş gibiler, ah diyorum keşke bende öyle olsam ,ama eskiye göre şimdi daha geç evleniliyor , eşim bazen diyorki işte ilk tanıştığımızda evlensek en az 5 yaşında çocuğumuz olurdu :1rolleyes: hayırlısı bakalım, belkide daha küçük olsak bu kadar çok takmayız bebek fikrini

spermiogram dan öncesimi yoksa oandan mı bahsediyorsun canım. Eşim şimdiye kadar bişey demedi de , kendi aramızda konuşurken hatta ürolog mu bakar acaba diye ? Zaten 3 gün cinsel perhiz oluyormuş dimi ?

ah canım hangi birinden bahsedeyim.. biliyorsunuz erkekler bi şeyi sorun yapınca çok büyütüyorlar..
ben bir keç ay gerek yok dedim, baktık olmuyor dr eşime yazdı, ve benim için kontrole gidince bende hemen tam vakti dedim, bunu bi odaya koydular çok üzüldüm.. hatta kapıdan kovdu beni, senin aklına uyarsak olacağı buydu diye... :1ninca:

evet canım ben seni 21 yaşında filan sanıyordum.. bide 1 yıllık evlisiniz ya ondan galiba :))

keşke 21 yaşında olsam yaa o zaman hiç takmazdım bebek olayını :):):) ohh gezer tozardık koçişimle , haftasonu antalyadaydık hatta bi an düşündüm bebeğimiz olsa biz hayatta gelemezdik buraya aşırı sıcaktı yaa, bazen diyorum biraz daha güzel vakit geçirelim nede olsa bebiş olunca hayatımız değişecek, böyle uğraştığımızı görüncede aman çok zormuş bebiş yapmak ya olmazsa eyvahedigeldismile, hemen çalışın vakit kaybetmeyin diyorum.:1ninca: kafamıza çok takıyoruz kızlar çokk

ah canım hangi birinden bahsedeyim.. biliyorsunuz erkekler bi şeyi sorun yapınca çok büyütüyorlar..
ben bir keç ay gerek yok dedim, baktık olmuyor dr eşime yazdı, ve benim için kontrole gidince bende hemen tam vakti dedim, bunu bi odaya koydular çok üzüldüm.. hatta kapıdan kovdu beni, senin aklına uyarsak olacağı buydu diye... :1ninca:

Hadi yaa eyvahedigeldismile benimkinde şuan bişey yok tamam diyor ama :1ninca: orda işler değişiyormu acaba ? canım gerçi bunu sana sormuştum , druna söyle o yazar spermiogram demiştin ama nasıl olacak bu iş yani, kadın doğum uzmanı mı yazacak eşim hastaneye giriş yaptırmadan yoksa ürologa gitse onlarda bakarmı ya birde onlarında muayene olması gerekmiyormu yani yetiyormu spermiogram sadece ya başka sorun varsa :1ninca:

Hadi yaa eyvahedigeldismile benimkinde şuan bişey yok tamam diyor ama :1ninca: orda işler değişiyormu acaba ? canım gerçi bunu sana sormuştum , druna söyle o yazar spermiogram demiştin ama nasıl olacak bu iş yani, kadın doğum uzmanı mı yazacak eşim hastaneye giriş yaptırmadan yoksa ürologa gitse onlarda bakarmı ya birde onlarında muayene olması gerekmiyormu yani yetiyormu spermiogram sadece ya başka sorun varsa :1ninca:

canımcım kadın doğum uzmanı bi kağıda yazıyor onu laboratuara kayıt yaptırıyorsunuz direkt laboratuara gidip ordan bişey veriyorlar ve izah ediyorlar öylece oluyor yani.. üroloğa gerek yok o aşamada.. çıkan sonuca göre belki gerek olabilir bilmiyorum..
benim dr um daha eşimi hiç görmedi yüzünü bile...

ya benim eşim de çok çekiniyor o olaydan acaba ondan mı ertelemeye çalışıyor ama 6 ay önce benim üzüldüğümü gördüğünde kendi demişti doktora gidelim diye. tabi o zaman bilmiyordu öle kaba şeyyapcağını falan kaydirigubbakcemile3 belki de ondan devamlı öteliyor ama korkunun ecele faydası yok. erkeklerinki o kadarcık bizde ne testler tahliller var :umursamaz:

gıymatlım cnm mail adresim iptal olmu ondan banlanmışım şimdi yeni adres verdim oldu
buarada ben hep kendimi adet olcam sandım durdum halen bile o şekilde hissediyorum

hastane eve yakınsa evden götürebiliyor cnm.. nitekim bizim öyle oldu

ya ben de laboratuvarın birine sordum öyle olur mu diye olmaz dediler. yarın gidince eğer doktor isterse onlara da sorıyım bunu o zaman süper olur 15-20 dk.lık yol aslında. birde bu sefer gitceğim yer tüp bebek merkezi eskiden de buraya giderdim. spermiyogramı öyle tuvalet gibi yerde almazlar zannetmiyorum. çok sık yapılan bir işlem kesin oda falan vardır bunun için bakalım görcez yarın
bu arada bizim işyerinde bir arkadaşın hamiel olduğunu öğrendik bugün benle yaşıttı kız ama benden önce girmiş kuruma. çok sevindim bi yandan da o tanıdık hüzün işte :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşım inşaAllah bu ay bebeciğine hayırlısıyla kavuşursun... doktorun çatlama iğnesinden sonra çağırsa daha iyi olurdu tabi, hem senin için rahat ederdi, hemde ne var ne yok görmüş olurdunuz.. beni çatlama iğnesinden sonra gün aşırı çağırdı baktı, salı günü iğne olmuştum, perşemde ve cumartesi tekrar gittim.. ama yumurta takibi için özel para ödemiştim ondan mı bilmiyorum.. belki sadece hastanenin muayene ücretini ödemiş olsaydım normal kontrole çağıracaktı bilmiyorumkismile
senin beklenmeyen adet tarihin ne zaman ?

peki çatlama iğneden kaç gün sonra oldu yumurtların kaç mm ? valla keşke çaırsaydı öderdim parasını napalım masraflı olsada bebiş için herşey yapılıyor....

gıymatlım cnm mail adresim iptal olmu ondan banlanmışım şimdi yeni adres verdim oldu
buarada ben hep kendimi adet olcam sandım durdum halen bile o şekilde hissediyorum

bizde merak ettik seni arkadaşım.. hatta son mesajlarına baktım profilinden, kime ne yazdında banlandın diye.. ama anormal bişey göremedim..neyseki ciddi anlamda banlanmamışsın

evet bende adet olacağım diye her lavaboda korkuyla bakıyorum eyvahedigeldismile

ya ben de laboratuvarın birine sordum öyle olur mu diye olmaz dediler. yarın gidince eğer doktor isterse onlara da sorıyım bunu o zaman süper olur 15-20 dk.lık yol aslında. birde bu sefer gitceğim yer tüp bebek merkezi eskiden de buraya giderdim. spermiyogramı öyle tuvalet gibi yerde almazlar zannetmiyorum. çok sık yapılan bir işlem kesin oda falan vardır bunun için bakalım görcez yarın
bu arada bizim işyerinde bir arkadaşın hamiel olduğunu öğrendik bugün benle yaşıttı kız ama benden önce girmiş kuruma. çok sevindim bi yandan da o tanıdık hüzün işte :çok üzgünüm:

evet canım aslında bizide eve göndermiyorlardı ama eşim kendi tavrını koydu bişey diyemediler, yarım saat içinde hastaneye yetiştirmek gerekiyormuş. bi arkadaşta bu şekilde kendi evinden vermişti
iş yerindeki arkadaşının bebeciğide hayırla gelsin inşaAllah.. seninde gün gelecek müjden ortalarda bomba gibi patlayacak hiç hüzünlenme gülüm.. hem aynı ortamda çalıştığın kişinin senden önce hamile olması daha iyi, o bebeğini büyütürken senin yeni bi dünyan başlamış olacak.. mis gibi koklayacaksın, geri gelmeyecek günlerin tadını çıkarıyor olacaksın canımcım :lepi:

peki çatlama iğneden kaç gün sonra oldu yumurtların kaç mm ? valla keşke çaırsaydı öderdim parasını napalım masraflı olsada bebiş için herşey yapılıyor....

çatlama iğnem 15. gün oldu.. o gün yumurtalarım 23 mm gibi görünüyordu arkadaşım
evet çağırmış olsaydı seninde için rahat ederdi ama kısmet böyleymiş.. ben mayıs ayında ilaçsız yumurta takibi yaptırmıştım, o zaman başka dr a gitmiştim, o gün aşırı çağırmadı.. hatta pazartesi gitmiştim, baktı ultrasonla 19 mm yumurta görmüştü solda.. ben çarşamba günü telefonla aradım, sağ tarafımdada çok ağrı var, gelsem balkarmısınız dedim, o da dedi ki, sol yumurtanın ağrısıdır o, her gün ultrasonla mı bakılırmış :1ninca:

bende o gün bu ay gitiğim dr a gittim ilk muayene olduğu için o da baktı, sağda yumurtan var çatlama kıvamına gelmiş gün aşırı beraberlik dedi... he hamilelik olamadı o başka...
yaa görüyor musun, o gün gitmeseydim, sadece soldan yumurtladım sanıcaktım.. ne varmış 2 günde ultrasonla bakıverse.. diğeri baktıda ne oldu.. bi yerim mi eksildi :dilcikar:

Back