Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara bebeklerinizle birlikte...... bu ayın 21 benim umarım kalp atışını duyarım bizede en güzel hediye olur

Hayırlı olsun canım ne güzel maşallah, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Yumurtlama sorunun mu vardı senin ?

bu arada bugün evlilik yıldönümümüz. eşim karanfil gül ve orkideden oluşan bembeyaz kocaman bir çiçek gönderdi işyerime çok şaşırdım çok sevindim. herşey silindi gözümden[/QUOTE]

Canım biz bayanlar zaten bi güzel söz duyalım, bi güzel çiçek tamam yelkenler suya zemuszemus. Evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin ,bi daha kutlamanızda inşallah 3 kişilik bir kutlama olur. Benimde eşim iş yerime çiçek göndermişti :1rolleyes:

yok canım bir sorun yoktu eşimin değerleri bir çok yüksek bir çok düşük çıkıyordu olur dediler ama olmadı eşim ameliyat oldu 4 ay da oldu

merhaba kızlar ben geldim dpktprdan geliyorum yaniii
acele yardım edin lütfen ben yumurtalara bakmaya gittim ya 25 ve 29 apında yunmurtalarım oluşmuş
bundan sonra yumurtayı çatlatmak için neler yapabilirim cevap yazı lütfen bu aralar çok ihtiyacım var bişeyler söyleyin

canım hoşgeldin dur bakalım sakince anlat , adetinin kaçıncı günündesin 25 ve 29 mm mi boyutları yani , drun ne dedi çatlatma iğnesi vermedimi

yok canım bir sorun yoktu eşimin değerleri bir çok yüksek bir çok düşük çıkıyordu olur dediler ama olmadı eşim ameliyat oldu 4 ay da oldu

Maşallah tatlım Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah. 18 aydan sonra geldi demek meleğin, kaç yıllık evlisin canım ?

canım adetimin 15.günü doktoruma gitmedim normal doktora gittim geçen ay doktor bu ay bırakalım dedi ama ben bırakmadım klomen kullandım ve 15.günü bu kadar büyümüşler bundan sonra ne yaparım sizce

canım adetimin 15.günü doktoruma gitmedim normal doktora gittim geçen ay doktor bu ay bırakalım dedi ama ben bırakmadım klomen kullandım ve 15.günü bu kadar büyümüşler bundan sonra ne yaparım sizce

acaba olurunamı bıraksam daha önce çatlatma iğnesi vurdu ama olmamıştı

Hatırladım canım , dr vermediği halde sen kullanmıştın dimi , fazla kullanmadın dimi sen ? Çok büyümüş gibi geldi bana CADIARZU, senin dr un neden 1 ay bekleyelim demişti izne ayrılıyordu onun içindi dimi ? Doğal yolla çatlatma varmı bilmiyorumki tatlım , ama klomenden sonrada çatlatma iğnesi vurulması gerekliymiş sanırım bilmiyorumkismile

Maşallah tatlım Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah. 18 aydan sonra geldi demek meleğin, kaç yıllık evlisin canım ?

Amin inşallah 4bitecek 5gireceğiz umarım çok korkuyorum aslında cumaya hayırlısı ile sonuç çıksa

canım keşke kullanmasaydın inşallah kendiliğinden çatlar ama çok büyümüş yumurtalar

aysenikcim git al çatlatma iğnesi eczaneden vurul sağlık ocağına baya büyümüş iğne olmazsan kist olabilir. riske atma madem klomeni kullandın iğneyi de ol 15. günse tam zamanıdır iğnenin kendi de çatlar belki ama garanti olsun bence panik yapma arkadaşım

bu arada söylemeyi unuttum doktor bir de bana elevit vitamin ve ecopirin aspirin verdi hamileliği kolaylaştırır bunlar dedi.aklınızda bulunsun kızlar
gıymatlım nerelerdesin merak ediyorum seni

kızlar hepinize hayırlı akşamlar bede daha tık yok
adilemir canım çok sağol hep yanımda oluyorsun bu dönemde de..
hepiniz sağolun kızlar herbirinize teşekkür ediyorum

ayrıca,
yabadabadu benimde son adetim 6 temmuz idi.. sen hamileiğini öğrenmişsin bile.. ben daha bekliyorum.. acaba boşa mı bekliyorum diye düşündüm birden seni okuyunca .. ben çatlama iğnesini 20 temmuzda olmuştuum.. acaba o 3 günlük fark etkiler mi ki?
hayırlı olsun bebeciğin Mevlam kavuşmanızıda nasib etsin sağlıkla hayırla inşaAllah

aysenik senin yumoşlarında benimkiler gibi klomene aşırı tepki vermiş ve çok irileşmişler gülüm
çatlama iğnesi olman daha uygun olur elbette.. ama o iğneyi bulmakta biraz sorun oluyor.. hakkında hayırlısı.. eğer bulamazsanda kendiliğinden de çatlayabilir. stres yapıp hormonlarını etkileme canm. çünkü benim yumoşların bazıları çatlayamayınca dr bana çok mu stres yapıyorsun demişti.. mümkünse hergün, değilse gün aşırı çalışın cnm.. benimkiler bu aşamaya gelince hergün dedi doktor

smalangel sen ne durumdasın gülüm çalışmalar son hız devam dimi :)

bsbirkin ne alemdesin bebişi bulunca bizi unuttun dimi

albeyaz sana küsüm zaten.. beni bu kritik günlerimde yalnız bıraktın. teessüf ederimm

chablis gülüm evlilik yıldönümünüzü bende tebrik ediyorum.. mevlam sevginizi saygınızı aşkınızı her daim katlayarak arttırsın.. bu arada nüfusunuuzuda arttırsın. bi daha ki yıl bu aylarda sana gülücükler dağıtan yavru/lar ile birlikte yeni bir seneye başlayın inşaAllah .......
ayrıca sendeki gelişmelerde çok olumlu bence.. o dediğin vitaminleri öncekki ay dr bana verdi ve kullandım.. bu ay yine coraspin folbiol ve progestan kullandım. elevit geçen ay kullanmıştım
hadi canım herşeyine dikkat et artık.. beynini çok rahatlat, tüm kötü düşünceleri at bi tarafa.. kitap oku.. istemenin esrarı çok güzel bi kitapp.. bu günler için ideal..

haydin kızlar öptüm

gıymatlım az kalmış inş.hamiş olursun canım
hiç sorma beninmde 2 tane yumoşum büyümüş biri 25 diğeri 29 mm
birde benim ultrason saonucumda hafif bikorno uterus izlenmiştir yazıyor ne demek acaba anlamadım hiçbişey
gıymatlım ver artık şu güzel haberi bende biraz sevineyim bari umudum ol canım bneim

canım ben özel doktora gitmedim doktorum bu ay kullanma spor yap demişti bana polikistik overim varya kolay hamiş kalamıyordum biraz kilo fazlalığımda var ondan bu ay bırakalım dedi ama ben bırakmadım kendim klomen kullandım sonra normal hastaneye gidip yumurtalarıma baktırdım böyle bi çıktı verdiler bana hafif bikorno uterus izlenmiştir. yazıyo nedir anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…