arkadaşım çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşallah dualarını eksik etme bizlerden.
bu arada bugün evlilik yıldönümümüz. eşim karanfil gül ve orkideden oluşan bembeyaz kocaman bir çiçek gönderdi işyerime çok şaşırdım çok sevindim. herşey silindi gözümden
arkadaşlar 1aydan beri sizi takip ediyorum yazmak kısmet olmadı 18 aydır bebek istiyoruz hep bekle dediler temmuz 5 de adet oldum ilk defa dr takibe beşladı günde 1 tane klomen içtim 2 tane yumurtam oluştu biri çatlamaya bilir dedi 17 temmuzda iğne vuruldum ağustos 1 de evde idrar tahlili yaptım hemen dr gittim kanda 391 çıktı hamileyim bu cuma tekrar bakılacak umarım artış olur biraz adet sancım var korkuyorum Allah herkese nasip etsin hepinizin yüzü gülsün
merhaba kızlar ben geldim dpktprdan geliyorum yaniii
acele yardım edin lütfen ben yumurtalara bakmaya gittim ya 25 ve 29 apında yunmurtalarım oluşmuş
bundan sonra yumurtayı çatlatmak için neler yapabilirim cevap yazı lütfen bu aralar çok ihtiyacım var bişeyler söyleyin
yok canım bir sorun yoktu eşimin değerleri bir çok yüksek bir çok düşük çıkıyordu olur dediler ama olmadı eşim ameliyat oldu 4 ay da oldu
canım adetimin 15.günü doktoruma gitmedim normal doktora gittim geçen ay doktor bu ay bırakalım dedi ama ben bırakmadım klomen kullandım ve 15.günü bu kadar büyümüşler bundan sonra ne yaparım sizce
acaba olurunamı bıraksam daha önce çatlatma iğnesi vurdu ama olmamıştı
Maşallah tatlım Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah. 18 aydan sonra geldi demek meleğin, kaç yıllık evlisin canım ?
canım adetimin 15.günü doktoruma gitmedim normal doktora gittim geçen ay doktor bu ay bırakalım dedi ama ben bırakmadım klomen kullandım ve 15.günü bu kadar büyümüşler bundan sonra ne yaparım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?