kızlar hepinize hayırlı akşamlar bede daha tık yok
adilemir canım çok sağol hep yanımda oluyorsun bu dönemde de..
hepiniz sağolun kızlar herbirinize teşekkür ediyorum
ayrıca,
yabadabadu benimde son adetim 6 temmuz idi.. sen hamileiğini öğrenmişsin bile.. ben daha bekliyorum.. acaba boşa mı bekliyorum diye düşündüm birden seni okuyunca .. ben çatlama iğnesini 20 temmuzda olmuştuum.. acaba o 3 günlük fark etkiler mi ki?
hayırlı olsun bebeciğin Mevlam kavuşmanızıda nasib etsin sağlıkla hayırla inşaAllah
aysenik senin yumoşlarında benimkiler gibi klomene aşırı tepki vermiş ve çok irileşmişler gülüm
çatlama iğnesi olman daha uygun olur elbette.. ama o iğneyi bulmakta biraz sorun oluyor.. hakkında hayırlısı.. eğer bulamazsanda kendiliğinden de çatlayabilir. stres yapıp hormonlarını etkileme canm. çünkü benim yumoşların bazıları çatlayamayınca dr bana çok mu stres yapıyorsun demişti.. mümkünse hergün, değilse gün aşırı çalışın cnm.. benimkiler bu aşamaya gelince hergün dedi doktor
smalangel sen ne durumdasın gülüm çalışmalar son hız devam dimi :)
bsbirkin ne alemdesin bebişi bulunca bizi unuttun dimi
albeyaz sana küsüm zaten.. beni bu kritik günlerimde yalnız bıraktın. teessüf ederimm
chablis gülüm evlilik yıldönümünüzü bende tebrik ediyorum.. mevlam sevginizi saygınızı aşkınızı her daim katlayarak arttırsın.. bu arada nüfusunuuzuda arttırsın. bi daha ki yıl bu aylarda sana gülücükler dağıtan yavru/lar ile birlikte yeni bir seneye başlayın inşaAllah .......
ayrıca sendeki gelişmelerde çok olumlu bence.. o dediğin vitaminleri öncekki ay dr bana verdi ve kullandım.. bu ay yine coraspin folbiol ve progestan kullandım. elevit geçen ay kullanmıştım
hadi canım herşeyine dikkat et artık.. beynini çok rahatlat, tüm kötü düşünceleri at bi tarafa.. kitap oku.. istemenin esrarı çok güzel bi kitapp.. bu günler için ideal..
haydin kızlar öptüm