• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

2.5 senelik evliyim 25 yaşındayım 2 sene korunduk 6 aydır korunmuyorduk doğum kontrol hapı kullanmadım.çocuk düşünmeye başladığımız ilk ay doktora gittik genel bi muayene olmak için rahim ve yumurtalıkların iyi dedi pko görüntüsü var ama önemli değildedi hormon testleri yapılsı iyi çıktı değerleri eşimede sperm testi yapıldı onunkide gayet iyi çıktı 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi dr.bende bi dahaki aysoğan kürü yaptım bir ay da bekledim baktım olmuyo dayanamadım başka bi dra gittim pkolu olduğumu söyledim ama o dr pko denemez multikistik dedi bikaç ufak kist var saadece dedi oay ilaçsız takip yaptı ymurtam 15 mm de kaldı çatlamadı bi sonraki ay klomen kullandım 4 yumurtam oldu hepsi çatladı ama bebek olmadı sonra hiç dra gitmedim folic asit dışında ilaçta kullanmadım sadece günaşırı ilişki yastık koyma sabaha kdr duş almama ve bal tarçın çörekoru bal arısütü polen yedim ve çok şükür şuanda hamileyim.......

arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlarr
nerelerdesiniz bugün kimse yazmamış.. Pazar olunca herkes eşi ile alakadar oluyor galiba :)
kızlar bi hesaplayıcıya göre dün adet tarihimdi henüz bişey yok şükürler olsun.. sizi biraz heyecanlandırayım dedim :jeyyar:

sizinde dikkatinizi çekti mi bsbirkin arkadaşımız banlanmış.. ne oldu acaba üzüldümbilmiyorumkismile

kızlar ben de klomenden sonra iğne vurulmuştum
sağ tarafımda ağrı var o günden sonra haziranda vurulmuştum
temmuzda klomen de iğne de kullnamadım bakalım bu ay doğal yolla olacak mı? :)))
ağustosta öğrenirim artık durumu bu ay da boşa gitmez umarım 11 aydır yorulldum beklemekten

zaten klomen 2 ay etki ediyormuş yumurtalara.. bu ayda fayda etmiştir ibnşaAllah arkadaşım... ağustos ayı hepimiz için çook önemli.. hepimiz birbirimize dualar edelim... bakalım sonuçlarımız ne olacak..
sevdalinka klomen kullandığın ay kaç yumoşun oldu ve kaç mm de iğne oldun, hepsi çatladımı, kist filan olmadı inşaallah ?

canım..hıç kafana takma..hersey çabuk duzelır..
bu ay nasıp bakalım..belkı guzel haber bıle geelır senden.neden olmasın..
haklısın ınsan yasadıgı surece basına hersey gelıyor..
allah beterınden korusun canım..allah saglık versın hepımıze..
canım çok öpuyorum..kendıne ıyı bak..kızını optum...
by by kaydirigubbakcemile5

Teşekkürler arkadaşım... güzel dualarına içtelikle amin diyorummmm opuyorumnanaktan

kızlar banada yardım edin lütfen...8 aylık serüvenin ardından doktora gittim yumurtlama problemim varmış klomene başladık adetin 5..günü 5 gün kullandım adetin 15.günü tekrar doktora gittim 2 tane 23mm yumurtam olmuş 16.gün çatlatma iğnesi oldum.iğneden 36-40 saat sonra ilişki ondan sonrada gün aşırı ilişki olsun dedi.bugün 20.günüm bekleyip göreceiz ama beni doktorum iğneden sonra çatlama oldumu diye bakmaya çağırmadı siz iğneden kaçgün sonra çatladığını örendiniz yada kaç gün sonra çağırdı doktorunuz.bana 3 ay klomen deneyeceğiz adet olursan 4.gün yine gel dedi...benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız??

kızlar banada yardım edin lütfen...8 aylık serüvenin ardından doktora gittim yumurtlama problemim varmış klomene başladık adetin 5..günü 5 gün kullandım adetin 15.günü tekrar doktora gittim 2 tane 23mm yumurtam olmuş 16.gün çatlatma iğnesi oldum.iğneden 36-40 saat sonra ilişki ondan sonrada gün aşırı ilişki olsun dedi.bugün 20.günüm bekleyip göreceiz ama beni doktorum iğneden sonra çatlama oldumu diye bakmaya çağırmadı siz iğneden kaçgün sonra çatladığını örendiniz yada kaç gün sonra çağırdı doktorunuz.bana 3 ay klomen deneyeceğiz adet olursan 4.gün yine gel dedi...benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız??

merhaba arkadaşım inşaAllah bu ay bebeciğine hayırlısıyla kavuşursun... doktorun çatlama iğnesinden sonra çağırsa daha iyi olurdu tabi, hem senin için rahat ederdi, hemde ne var ne yok görmüş olurdunuz.. beni çatlama iğnesinden sonra gün aşırı çağırdı baktı, salı günü iğne olmuştum, perşemde ve cumartesi tekrar gittim.. ama yumurta takibi için özel para ödemiştim ondan mı bilmiyorum.. belki sadece hastanenin muayene ücretini ödemiş olsaydım normal kontrole çağıracaktı bilmiyorumkismile
senin beklenmeyen adet tarihin ne zaman ?

Günaydın kızlar günaydın gıymatlım nasılsın bakalım, beklenmeyen adet tarihin gelmiş senin canım test falan yapmadınmı ki , kız niye meraklandırıyosun bizi bi test yapsana , bsbirkin e ne oldu acaba bende merak ettim

canım sende hoşgeldin.. test yapmaya gerek kalmayacak galiba.. içim bi tuhaf bugün ılık ılık... ben hep böyle olunca hastalanırımmm :(

gıymatlımm olmasada üzülme emiii..o miniginde bi zamanı var.o zaman gelecekkk.annesi bi gün alacak kucagınaaa...o ılık ılık haller belki ters çıkarr.yani inşallah....

canım sende hoşgeldin.. test yapmaya gerek kalmayacak galiba.. içim bi tuhaf bugün ılık ılık... ben hep böyle olunca hastalanırımmm :(

Gıymatlım hoşbulduk canım, belli olmaz hamilelik belirtsi ile aynıymış , Allah en hayırlısını versin , ümitlerimiz kırılıyor her ay ama Mevlam birgün bizi de güldürecek inanıyorum ben.

gıymatlımm olmasada üzülme emiii..o miniginde bi zamanı var.o zaman gelecekkk.annesi bi gün alacak kucagınaaa...o ılık ılık haller belki ters çıkarr.yani inşallah....

helencim çok şaşırttın beni... sağol canım .. ah üzülmeden oluyor mu insan ister istemez ümitleniyor.. epey uğraşınca daha bi beklenti içinde oluyoruz galiba... herşeyi kendimizden sanıyoruz.. Rabbim uygun gördüyse çok sevineceğiz bu ay be gülüm...
bide perşembe günü evlilik yıldönümümüz... o güne kadar hastalanmazsam testi o gün yapıp eşime vermek istiyorum... yerimseniben
sen nasılsın canımcım

helencim çok şaşırttın beni... sağol canım .. ah üzülmeden oluyor mu insan ister istemez ümitleniyor.. epey uğraşınca daha bi beklenti içinde oluyoruz galiba... herşeyi kendimizden sanıyoruz.. Rabbim uygun gördüyse çok sevineceğiz bu ay be gülüm...
bide perşembe günü evlilik yıldönümümüz... o güne kadar hastalanmazsam testi o gün yapıp eşime vermek istiyorum... yerimseniben
sen nasılsın canımcım

ınşallah hedıyenı verırsın persembe gunu..
yanı çıft çızgı olan test sonucunu..
hayırlısı olsun ınşallah canım..
gonlune gore olsun ınşallah..opuyorumnanaktan

Gıymatlım hoşbulduk canım, belli olmaz hamilelik belirtsi ile aynıymış , Allah en hayırlısını versin , ümitlerimiz kırılıyor her ay ama Mevlam birgün bizi de güldürecek inanıyorum ben.

elbette arkadaşım bende inanıyorum... kısmet bakalım.. kısmetten ötesi yok..

ayrıca profilinde gördüm kız seni delikafadulden

ınşallah hedıyenı verırsın persembe gunu..
yanı çıft çızgı olan test sonucunu..
hayırlısı olsun ınşallah canım..
gonlune gore olsun ınşallah..opuyorumnanaktan

ah canım amin teşekkür ederim.. siz ilgilendikçe kendimi daha bi iyi hissediyorum... hakkımızda hayırlısını en yakın zamanda istiyorum mevlamdan...... :Saruboceq:

güzel arkadaşlarım haftasonu giremedim misaifirimiz vardı. ama şimdi okudum yazdıklarınızı Allah hepinizden razı olsun ilgilendiniz. eşim belki stres oldu farkında olmadan belki dediğiniz gibi savunma mekanizması bilemiyorum. gıymatlımın taktiği de süper geldi. fazla daralırsam o taktiği uygulıcam zemuszemus yarın doktora gidiyorum ben de. gıymatlım bizim evlilik yıldönümümüz de çarşamba günü. ben de geçen ay demiştim eşime sürpriz olur hediye misali diye inşallah seninki gerçekleşir tatlım.dua ediyorum hepimiz için
birkincimm sana da çok sevindim en güzel yolla hamile kaldın yani kafandan atıp stres halinden çıkıp doğal yolla.. darısı hepimizin başına sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allahım. Ramazan ayı da gelirken bu ayda dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
bu arada benim tespit edilmiş bi sorunum yok smallangel cım. 2 ay yumurtlama takibi yapılmıştı ilaca yada iğneye gerek duymamıştı doktor. eşime hiç bakılmadı henüz. birde bend e pko vardı ilk bu işe girişirken dr.a gittiğimde çıktı. ama soğan suyu yaptım bir dahada görünmedi usg.de. işte böyle bakalım hormon testleri falan isterse doktor tüm bunları yaptırcam eşime de dicem sen de sperm ver bilelim en azından neyimiz var neyimiz yok ona göre rahat olalım yada vakit kaybetmeyelim. bu arada ilk aşamada rahim filmi falan çekilmiyor galiba dimi kızlar hiç yaptıran yok onu sanırım.
ya bir de ben de galiba enfeksiyon vvar zaten mantara çok yatkın bünyem ara ara tekrarlıyor kronikleşmiş olabilir bu da engel midir acaba hamile kalmaya ona da baktırcam

güzel arkadaşlarım haftasonu giremedim misaifirimiz vardı. ama şimdi okudum yazdıklarınızı Allah hepinizden razı olsun ilgilendiniz. eşim belki stres oldu farkında olmadan belki dediğiniz gibi savunma mekanizması bilemiyorum. gıymatlımın taktiği de süper geldi. fazla daralırsam o taktiği uygulıcam zemuszemus yarın doktora gidiyorum ben de. gıymatlım bizim evlilik yıldönümümüz de çarşamba günü. ben de geçen ay demiştim eşime sürpriz olur hediye misali diye inşallah seninki gerçekleşir tatlım.dua ediyorum hepimiz için
birkincimm sana da çok sevindim en güzel yolla hamile kaldın yani kafandan atıp stres halinden çıkıp doğal yolla.. darısı hepimizin başına sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allahım. Ramazan ayı da gelirken bu ayda dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
bu arada benim tespit edilmiş bi sorunum yok smallangel cım. 2 ay yumurtlama takibi yapılmıştı ilaca yada iğneye gerek duymamıştı doktor. eşime hiç bakılmadı henüz. birde bend e pko vardı ilk bu işe girişirken dr.a gittiğimde çıktı. ama soğan suyu yaptım bir dahada görünmedi usg.de. işte böyle bakalım hormon testleri falan isterse doktor tüm bunları yaptırcam eşime de dicem sen de sperm ver bilelim en azından neyimiz var neyimiz yok ona göre rahat olalım yada vakit kaybetmeyelim. bu arada ilk aşamada rahim filmi falan çekilmiyor galiba dimi kızlar hiç yaptıran yok onu sanırım.
ya bir de ben de galiba enfeksiyon vvar zaten mantara çok yatkın bünyem ara ara tekrarlıyor kronikleşmiş olabilir bu da engel midir acaba hamile kalmaya ona da baktırcam

chablis canım inşaallah verdişğin kararlar hakkında hayır olur.. hiç telaş etme.. ve mantar olayıda gebeliğe engel diyorlar onada baktır mutlaka ihmal etme......
bu yıl bizimde böyle denk geldi canımcıum bakalım perşembe gününe kadar neler değişecek.. senin 4 ağustosmuydu.. hey gidi günler...

Back