niye utandın kız Allah iyiliğini versin.. ne güzel işte mutlu mutlu kaynamışsınız.. :lepi:
kızlar spermiyogramda öyle kolay bişey değil haberiniz olsun.. eşinizin kapris ve aşırı tepkilerine hazırlıklı olun
sen beni daha küçükmü sandın gıymatlım , yeni yetmelerden sanmıştım demişsin ya
ben de 26 yaşındayım small cum tam yaşı aslında. yeni evlisin ya gıymatlım 21-22 yaşında falan sandı heralde. kız gıymatlım artık kim o yaşta evleniyo bu devirde aklinialirimsmile ben 23 yaşında evlendim de arkadaşlarım falan şok olmuştu daha erken diilmi diordu herkes
spermiogram dan öncesimi yoksa oandan mı bahsediyorsun canım. Eşim şimdiye kadar bişey demedi de , kendi aramızda konuşurken hatta ürolog mu bakar acaba diye ? Zaten 3 gün cinsel perhiz oluyormuş dimi ?
evet canım ben seni 21 yaşında filan sanıyordum.. bide 1 yıllık evlisiniz ya ondan galiba :))
ah canım hangi birinden bahsedeyim.. biliyorsunuz erkekler bi şeyi sorun yapınca çok büyütüyorlar..
ben bir keç ay gerek yok dedim, baktık olmuyor dr eşime yazdı, ve benim için kontrole gidince bende hemen tam vakti dedim, bunu bi odaya koydular çok üzüldüm.. hatta kapıdan kovdu beni, senin aklına uyarsak olacağı buydu diye... :1ninca:
Hadi yaa eyvahedigeldismile benimkinde şuan bişey yok tamam diyor ama :1ninca: orda işler değişiyormu acaba ? canım gerçi bunu sana sormuştum , druna söyle o yazar spermiogram demiştin ama nasıl olacak bu iş yani, kadın doğum uzmanı mı yazacak eşim hastaneye giriş yaptırmadan yoksa ürologa gitse onlarda bakarmı ya birde onlarında muayene olması gerekmiyormu yani yetiyormu spermiogram sadece ya başka sorun varsa :1ninca:
hastane eve yakınsa evden götürebiliyor cnm.. nitekim bizim öyle oldu
merhaba arkadaşım inşaAllah bu ay bebeciğine hayırlısıyla kavuşursun... doktorun çatlama iğnesinden sonra çağırsa daha iyi olurdu tabi, hem senin için rahat ederdi, hemde ne var ne yok görmüş olurdunuz.. beni çatlama iğnesinden sonra gün aşırı çağırdı baktı, salı günü iğne olmuştum, perşemde ve cumartesi tekrar gittim.. ama yumurta takibi için özel para ödemiştim ondan mı bilmiyorum.. belki sadece hastanenin muayene ücretini ödemiş olsaydım normal kontrole çağıracaktı bilmiyorumkismile
senin beklenmeyen adet tarihin ne zaman ?
gıymatlım cnm mail adresim iptal olmu ondan banlanmışım şimdi yeni adres verdim oldu
buarada ben hep kendimi adet olcam sandım durdum halen bile o şekilde hissediyorum
ya ben de laboratuvarın birine sordum öyle olur mu diye olmaz dediler. yarın gidince eğer doktor isterse onlara da sorıyım bunu o zaman süper olur 15-20 dk.lık yol aslında. birde bu sefer gitceğim yer tüp bebek merkezi eskiden de buraya giderdim. spermiyogramı öyle tuvalet gibi yerde almazlar zannetmiyorum. çok sık yapılan bir işlem kesin oda falan vardır bunun için bakalım görcez yarın
bu arada bizim işyerinde bir arkadaşın hamiel olduğunu öğrendik bugün benle yaşıttı kız ama benden önce girmiş kuruma. çok sevindim bi yandan da o tanıdık hüzün işte :çok üzgünüm:
peki çatlama iğneden kaç gün sonra oldu yumurtların kaç mm ? valla keşke çaırsaydı öderdim parasını napalım masraflı olsada bebiş için herşey yapılıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?