- Konu Sahibi yeni bir ben
İnşallah yeni yılınız size güzel haberler getirir. 4. yılınızda 4 kilo doğan tonton bir bebişiniz olur inşallah
teşekkür ederim. amin canm inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yeni yılınız size güzel haberler getirir. 4. yılınızda 4 kilo doğan tonton bir bebişiniz olur inşallah
oo süper canım hayırlısı olsun, diyetisyen bence aslında zayıflama konusunda şart, e öyleyse ben niye gitmiyorum??? ihmal işte hadi az fazlam var diyorum ama gitmiyor işte böyle, belki bir çılgınlık yapar bende giderim bu haftasonuselam kızlar bende 86 kilo 1.65 boy bende bebek istiyorum hiç sorun yokken olmuyor kilodan die düşünmeye başladım vee bugun diyetisyene gittim bana 38 kg yag var vcudunda dedi kan aldı testler yapılcak yarında listemi alcam inşallah size katılmak istedim
ayy yorumuna bayıldım yaa süper yazmışsın aminnnn diyorum tüm arkadaşlarımız için inşallah dediğin gibi olsun.İnşallah yeni yılınız size güzel haberler getirir. 4. yılınızda 4 kilo doğan tonton bir bebişiniz olur inşallah
canım sen Allahın OL demesini bekleyenlerdensin, benimkide sebepsizdi yani biraz pco vardı ama o büyük bir sebep olarak görülmüyor dr lar tarafından ama olmadı 1,5 sene. gerçi hamileliğim ve doğum sonrası çok sıkıntılıydı benim için hamileliekte kızım doğana kadar hep yattım düşük tehlikesi var diye, birde son aylarda gebelik zehirlenmesinden şüphe etti dr lar,idrarda protein kaçağı filan oldu, hastane hastane testler tahliller yatışlar iğneler serumlar....doktorlar sürekli ya bebek erken doğar küveze girer, ya sen beyin kanaması geçirirsin filan diye tüm psikolojimi bozdular. kızım doğdu sürekli ağlayan uyumayan bir bebekti, en sonunda kızım 5 aylıktı bütün bu streslerin patlamasını bir sinir krizi geçirerek çıkarttım, okadar dolmuşum ki , okadar bunalmışım ki, bir anda üstümü başımı yırtarak avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başlamıştım, sonra kafamı yastığa gömüp sesim kısılıncaya kadar bi 15 dk da öyle kilitlenip ağlamıştım. ayyy çok fenaydı yaa onun için hep diyorumki bebek bekleyenlere sabırla beklemek lazım, Allah hemen vermiyorsa vardır bir bildiği, demekki ona bakacak olgunluğa ulaşmamızı bekliyor belkide.afiyet olsun canm.
bal tarçın çörek otu yaptım ben o ay kimyasal gebelik gibi bişey oldu idrar testi pozitif çıktı sonra aşırı kanamam oldu sonra test negatif çıktı. doktora anlatınca kimyasal olabilir dedi. sonraki ay hamile kaldım ama bebek oluştu kalbi atmadı kürtaj oldum. ole işte korunmasız 2 buçuk senede hamile kaldım sebepsiz infertildi benimki.. hayrılısı artık ne diyelim. olur yine inş
oo süper canım hayırlısı olsun, diyetisyen bence aslında zayıflama konusunda şart, e öyleyse ben niye gitmiyorum??? ihmal işte hadi az fazlam var diyorum ama gitmiyor işte böyle, belki bir çılgınlık yapar bende giderim bu haftasonu
ayy yorumuna bayıldım yaa süper yazmışsın aminnnn diyorum tüm arkadaşlarımız için inşallah dediğin gibi olsun.
canım sen Allahın OL demesini bekleyenlerdensin, benimkide sebepsizdi yani biraz pco vardı ama o büyük bir sebep olarak görülmüyor dr lar tarafından ama olmadı 1,5 sene. gerçi hamileliğim ve doğum sonrası çok sıkıntılıydı benim için hamileliekte kızım doğana kadar hep yattım düşük tehlikesi var diye, birde son aylarda gebelik zehirlenmesinden şüphe etti dr lar,idrarda protein kaçağı filan oldu, hastane hastane testler tahliller yatışlar iğneler serumlar....doktorlar sürekli ya bebek erken doğar küveze girer, ya sen beyin kanaması geçirirsin filan diye tüm psikolojimi bozdular. kızım doğdu sürekli ağlayan uyumayan bir bebekti, en sonunda kızım 5 aylıktı bütün bu streslerin patlamasını bir sinir krizi geçirerek çıkarttım, okadar dolmuşum ki , okadar bunalmışım ki, bir anda üstümü başımı yırtarak avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başlamıştım, sonra kafamı yastığa gömüp sesim kısılıncaya kadar bi 15 dk da öyle kilitlenip ağlamıştım. ayyy çok fenaydı yaa onun için hep diyorumki bebek bekleyenlere sabırla beklemek lazım, Allah hemen vermiyorsa vardır bir bildiği, demekki ona bakacak olgunluğa ulaşmamızı bekliyor belkide.
canım ya cok zorlıuklar cekmısın hepsı ıyıkı gerıde kalmıs almısın saglıkla kucagına ya en onemlısı ooo süper canım hayırlısı olsun, diyetisyen bence aslında zayıflama konusunda şart, e öyleyse ben niye gitmiyorum??? ihmal işte hadi az fazlam var diyorum ama gitmiyor işte böyle, belki bir çılgınlık yapar bende giderim bu haftasonu
ayy yorumuna bayıldım yaa süper yazmışsın aminnnn diyorum tüm arkadaşlarımız için inşallah dediğin gibi olsun.
canım sen Allahın OL demesini bekleyenlerdensin, benimkide sebepsizdi yani biraz pco vardı ama o büyük bir sebep olarak görülmüyor dr lar tarafından ama olmadı 1,5 sene. gerçi hamileliğim ve doğum sonrası çok sıkıntılıydı benim için hamileliekte kızım doğana kadar hep yattım düşük tehlikesi var diye, birde son aylarda gebelik zehirlenmesinden şüphe etti dr lar,idrarda protein kaçağı filan oldu, hastane hastane testler tahliller yatışlar iğneler serumlar....doktorlar sürekli ya bebek erken doğar küveze girer, ya sen beyin kanaması geçirirsin filan diye tüm psikolojimi bozdular. kızım doğdu sürekli ağlayan uyumayan bir bebekti, en sonunda kızım 5 aylıktı bütün bu streslerin patlamasını bir sinir krizi geçirerek çıkarttım, okadar dolmuşum ki , okadar bunalmışım ki, bir anda üstümü başımı yırtarak avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başlamıştım, sonra kafamı yastığa gömüp sesim kısılıncaya kadar bi 15 dk da öyle kilitlenip ağlamıştım. ayyy çok fenaydı yaa onun için hep diyorumki bebek bekleyenlere sabırla beklemek lazım, Allah hemen vermiyorsa vardır bir bildiği, demekki ona bakacak olgunluğa ulaşmamızı bekliyor belkide.
oo süper canım hayırlısı olsun, diyetisyen bence aslında zayıflama konusunda şart, e öyleyse ben niye gitmiyorum??? ihmal işte hadi az fazlam var diyorum ama gitmiyor işte böyle, belki bir çılgınlık yapar bende giderim bu haftasonu
seraseba canım menün muhteşem varya bayıldım, şeytana uyupta kaçamak filan yapmazsan 10 numara gerçekten tebrikler.
merhabalar bir süredir giremiyordum. bugünümü yazayım
45 dk yürüyüş
sabah: peynir
1 dilim ekmek
3 4 zeytin
öğle: tavuk
salata
1 dilim ekmek
ara: 2 mısır gevreği
akşam: light kumpir :) akşam braz abarttım 2 de tatlı yedim ama yürüyşle dengeledim
sağol canım evde yapıyoruz bizde çok basit oluyor pratik okuldan geç geldiğimizde çok işimize geliyor.of canm nasılda kumpir isityor uzun zamandır. afiyet olsun
DIYETISYEN BANA 38 KILO FAZLA YAGIN VAR DEDIoo süper canım hayırlısı olsun, diyetisyen bence aslında zayıflama konusunda şart, e öyleyse ben niye gitmiyorum??? ihmal işte hadi az fazlam var diyorum ama gitmiyor işte böyle, belki bir çılgınlık yapar bende giderim bu haftasonu
canım tabıkı unutunmu senınle hedefımız var yolla devamcanım arkadaşlarım yoldaşlarım... ben yokken topiğimize sahip çıkmışsınız çok saolun ben yokum diye dağılmamışsınız tutunmuşsunuz birbirinize pes etmemişsiniz
ben gerçekten üzgünüm arkadaşlar giremedim nete çünkü evi taşıdım yerleşme falan derken internetim yoktu interneti taşı et bağlat bir sürü şeyler yaşandı ve netime bugun itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım ve artık yeniden aranızdayım umarım özrümü kabul edersiniz ve beni tekrar aranıza alırsınız
sizleri çok özledim dostlar