chabliss benim yumurtlama günlerim geride kaldı.. çok yüksek bi performans sergileyemedim gız bacım.. ehh yinede iç güveysinden hallice diyelim...
fakat bu sabah kalktığımdan beri sağ kasığım sızım sızım sızlıyor.. geçmiş tecrübelerime dayanarak hiç ümitlenmiyorum.. üşütmüşümdür dimi arkadaşım delikafadulden
sen ne alemdesin dökül bakalım yerimseniben
GÜNAYDIN,
Arkadaşlar progestoron kullanırken yumurtlama olur mu bilginiz var mı? Dün akşam inanılmaz sol kasığım ağrıdı...Bilemedim yani...Siz hiç pregestoron kullandınız mı? Ben ne olur olmaz dün akşam bebek için çalıştım:kedi::kedi:Çok koyu beyaz bir akıntım da oldu. Ama sünmüyor...Garip doğrusu...
albeyaz bende progestan kullanıyorum. fakat geçen ay takip yaptırırken doktor bana dedi ki, adetinin 17. günü başlayacaksın.... yani yumuoş zamanı içmek ne derece doğrudur bilemiyoru.. sana doktorun o şekilde söylediyse bilemem tabi..
sen adetinin kaçıncı günündesin ? akıntıya pek bel bağlama.. bi ara bende ilgilenmiştim ama bi sonuç alamadım.. yanıltabiliyor
28. günündeyim canım . Ama geçen hafta gittiğimde daha yumurtlamamışsın demişti...Bu ay klomen başlayacağım diye verdi pregestoronu..Mühtemelen geç yumurtlarsın geç hasta olursun..Zamanında olmam için verdi yanii...Sen pregestorona başladığın zaman yumurtlamış mıydın? Sana niye verdi ki...Adetin mi düzensiz? Ya bu doktorlar hiç güzel açıklamıyor...Sonra ben de paronoya yapmaya başlıyorum böylesempatiksalakcinni
kızlar bu progeston ilacı ne için merak ettim ?
hamilelik oluşursa bebeğin tutunacağı ortamı hazırlamak için gereken bi hormonmuş arkadaşım
benim sağ ve sol umurtalığımda yumurtalar oluşup çatladıktan sonra ( 11. ve 16. günler arası) progestan verdi doktor. 17. gün başlarsın dedi.. çünkü ben 7 ay kadar ömnce düşük yapmıştım canım.. gebelik oluşursa düşük olmasın diye progestan ve coraspin verdi
sen kaç günde adet oluyorsun ? düzensiz misin ? 28. gün sanki baya ilerlemiş gibi geliyor bana yumoş için bilmiyorumkismile Tabi rahimlerde olanı ancak Allah bilir
kızlar birde ne dicem bende yumurtalar büyüyüp dr.ilişki deyince olacak günler ikimizdede hiçbir performans olmuyor yani boşuna iğne klomen kullanıyorum diye düşünüyorum yani hiç memnun olmuyorum burada arkadaşlarla konuşuyoruzda iki arkadaş burada o günler şarap içmişler rahatlamak için banada yap diyorar ama benim vicdanım hiç elvermiyor bu mübarek üç aylarda oruç tutuyorum nasıl içecem diyorlarki işte hayırlı bi iş için diyorlar ne yapacağımı bilemedim.Ama içersemde sanki günah işleyeceğim için bu sefer hiç olmaz gibime geliyor Allah elbet bir gün verecektir diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum ne dersiniz kızlar böyle birşey yapabilirmiyiz...?
sağol eftelya sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
hayır smallangel yok canım hiç içmedim 31 yaşına kadar valla bak sadece bir kez oda yılbaşında arkadaşlarla içtim sadece çocuk için diyorlar ama bencede içmeyeceğim yumoş günlerim geldiğinde güzel yemek ve güzel giyimle eşimi ve kendimi rahatlatarak yapıcak artık inş.allah duyup görsün bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?