Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Düne kadar kullanıyordum canım bal karışımını, ama devam etmem gereklimi bilmiyorum , bazıları yumurtlama zamanına kadar yani adetten 12. gününe kadar kullanıyormuş, bazıları da 30 gün boyunca kullanıyormuş. Bende ne yapsam karar veremedim, zararı olmaz sanırım kullanınca değilmi ? Beklenmeyen adet tarihim 18 temmuz .Alllahım inşallah adet olmam:Saruboceq:. Eşime sadecepekmez içiriyorum, başka neler yapabilirim... Varmı başka formuller :)

çörek otu karışımı ne kadar kullanılmalı inan bende bilmiyorum
eşine faydalı olacakların arasında keçi boynuzu zaten çok önemli.. birde bol bol kuru incir, kabak çekirdeği.. antep fıstıklı cezerye, tahin helvası... arısütü bal polen karışımlı terkip.. bunları yedir bak Allahın izniyle ne değişiklikler olacak.. hepsinden ve özellikle bu günlerde tahin helvasını sende ye gülüm, müthiş enercik olursun .. eeee o da lazım :lepi:

bak ben bu ay hiç bişi kullanmadım , adamı göresi gözüm yok :1ninca:

Alllahhhh canım ben eve alışveriş yapıp gideyim bari, söyledikleri alayım hemen . :dance::dance: Nasıl heyecanlandım yaa, Allahım inşallah gelir bebişlerimiz . Doğru diyorsun canım bunlar kesin enerji verir, bol bol çalışalım bu akşamdan itibarenŞeniz

Ayrıca eklediğin için tskler hayatım

smalangel cnm yumuşların hayırlı olsun inş bebişin gelir buay
ama bnm geçen ayki durumuma düşme kendini fazla kaptırma cnm bnm 4 yumuşum olmuştu ve hepside çatlamıştı ona rağmen olmayınca olmuyo işte sen inş böyle olmazsın umutlu ol ama bnm gibi kendini fazla kaptırma insan daha bi üzülüyo sonra..

Evet canım haklısın, sanki yumurtamız olunca birde çatlayınca hemen hamiş olacakmışız gibi düşünüyoruz, ama Mevlam nasip etmedikçe ne yapabiliriz ki dimi. yumurtlayabildiğime çok sevindim benim birde prolaktin yüksekti o bile düşmüş. çok şaşırdım. Fazla kaptırmamaya çalışıyorum ama işte yine de düşünmeden edemiyorum :bbo:

Merhaba kızlarrr...Arkadaşım senin adına çok sevindim.....İnşallah olur....Bol bol çalışınalkisalkisalkisalkisalkisalkisYastık koyup bacağını havaya kaldırmanı öneririm....En az on dakika..

Arkidaşlar beni de listeye ekler misiniza.s.a.s.Ben hala progestoron kullanıyorum...3 günüm kaldı...Tahmini hastalık tarihim ayın 4 'ü..Adetimin 5. günü de klomen kullanacağım....Yani benim temmuzun sonuna belli olur...Hayırlısı inşallah...İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur....:1hug:

bsbirkincim özleticeksin kendini iyi yolculuklar iyi tatiller hayırlı haberlerle gel inşallah
bu ara çok 22 temmuz çıktı işallah gelmez hiçbiri
gıymatlım sende durumlar ne çatlama belirtileri var mı
smallangel arkadaşım tam ben dicektim bi baktım birkin demiş çok kaptırma umutlan ama kaptırma doktora gitmek ne yazıkki böyle bir havaya sokuyor insanı sağlıklı geliştiğini görünce olmaması için bir sebep yokmuş gibi geliyor. oysa sadece denk gelmiyor zamanı gelmemiş oluyor. işallah umutların gerçek olur canım bir de çok karışltırma kürleri mesela bçt yapıyorsan ( bu arada 2. ve 12. günler arası kullanılıyor çörekotu hamilelikte düşüğe sebep olabiliyor) inciri fazla tüketme. burda bir arkadaşta olmuştu çok yüklenince fenalaşmış falan ağır gelebiliyor yani

İlk hamilemiz :hooray:
"gultun" arkadaşımıza Cenab-ı Allah, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin :Saruboceq:
bizde peşinden gelelim inşaAllah :lepi:
:CüvCüv: gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran'dı :CüvCüv:

((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))

İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi

albeyaz_____________Progesteron yüksek_______________Doğal süreç_________________Progestan_____________________4 Temmuz
mse121822__________Yumurtlama normal________________Doğal süreç________________İlaçsız uygulama________________6 Temmuz
GIYMATLIM_________Yum. normal_______________saldımçayıraMevlamkayıra________coraspin-Elevit-Progestan__________11 Temmuz
smallangel_________Yumurtalar çifter maşaAllah :)________Yum Takibi_________________Klomen-Çat iğnesi-Elevit__________18 Temmuz
bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________22 Temmuz
aysenik____________PKO (yum.normal)___________________Yum. Takibi_____________Klomen glucophage coraspin folbiol _____22 Temmuz
Chabliss___________Yum.normal_sperm ölçülecek_________Genel Takip ______________?????????????????????__________22 Temmuz
Halev______________PKO - Sperm düşüklüğü______________Yum. Takibi_________________Folic plus_______________________Temmuz
Eftalya22___________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. Takibi ________________Serephone______________________Temmuz
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________Temmuz

albeyaz senide ekledim arkadaşım... hayırlı sonuçlara kavuşalım inşaAllah ya Rabbi :Saruboceq:

dikkat !!!
bu ay yumurtlama takibi yaptırmayan arkadaşlar....... Uygulanan metod kısmına "saldım çayıra Mevlam kayıra" yazmamı isteyenler parmak kaldırsın :lepi:

chabliss benim yumurtlama günlerim geride kaldı.. çok yüksek bi performans sergileyemedim gız bacım.. ehh yinede iç güveysinden hallice diyelim...
fakat bu sabah kalktığımdan beri sağ kasığım sızım sızım sızlıyor.. geçmiş tecrübelerime dayanarak hiç ümitlenmiyorum.. üşütmüşümdür dimi arkadaşım delikafadulden

sen ne alemdesin dökül bakalım yerimseniben

İlk GÜNAYDIN benden olacak sanırım :) Mutlu bir gün diliyorum arkadaşlar. Biliyorum chabliss canım:çok üzgünüm: Ne yapayım dün çok sevindim , ne güzel kaç aydır yumurtam olmuyordu ve dün 2 tane olduğunu öğrendim, üstelik prolaktin seviyem bile 0,35 e düşmüş. O yüzden sevinmiştim:çok üzgünüm: Ama tabi Mevlam vermedikçe bişey gelmez elimizden. Ç-B-T karışımını pazartesiden itibaren bıraktım, hiç kullanmadım, incir kürünü de 3 gün devam edebildim, kuru incir içinden kurt çıktı , midem bulandı bi daha ağzıma alamam sanırım.:1ninca: Eşim sadece pekmez içiyor. Dün çatlatma iğnesini vuruldum ya . dr yarından itibaren demişti. Bizde ne olur olmaz bugünden başlayalım demiştik , ama dün ne olduysa çalışma sıfır maalesef:çok üzgünüm: Sanırım ödev yerine koyduk buda bizi özelliklede beni çok etkiledi. Eşimde üzülme dr yarın deneyin demiş nede olsa yarın sıkı bir çalışma yaparız dedi... Bakalım buakşam deneyeceğiz. Ama dün olmayınca ümitlerim kırıldı benimde... Ya dün çatladıysa yumurta...:çok üzgünüm:

Ay inşallah arkadışım...Hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah...Teşekkür ederim arkadaşlar....:1hug::1hug:

seni çok iyi anlıyorum, aynı durumlar bende de oldu, akşamları bi uyku basıyor elimi kıpırdatcak halim olmuyor.. ve bunun psikolojik olduğunu çok iyi biliyorum... işte ödev haline dönüşmesi biraz bezdirdi galiba
sana dün bahsettim ya, tahin helvası yersen epey fark görürsün o anlamda.. ama gel gör ki benim onu yiyesim bile gelmedi içimden.. o kadar vahimim yani.. :1ninca:

Bende öyleyin tatlım ya tahin helvasını çok sevmem zaten dün almak bile istemedim ya, ne bilim evdeki olanlardan yerim demiştim, ama 1 kaşık bal dahi yemedim.:çok üzgünüm: Ama yok bugün yemem lazım bugün çalışma olmak zorunda boşunamu vuruldum çatlatma iğnesini dimi ya, birde rapor geçmedi, iğnenin tüm bedelini ödedim dün :1ninca:

evet canım sakın ihmal etme, gerekirse duş filan al üzerindeki ağırlığı dağıt
yaz helvası da sevmezmisin cevizli filan, yada kakaolu.. hani o çeşitlerden hangisini seviyorsan onu yersin.. heleki iğne vuruldun, her zaman telafisi olmayacak birşey..

biraz geç oldu ama benden de herkese hayırlı mutlu sabahlarrrrrrr :lepi:

ben hamdolsun iyiyim, bol uykulu bi geceden sonra bide 10:30 a kadar uyumuşum.. bu nasıl iştir anlamıyorum .. en verimli yaşlarımda uykudan gözümü açamıyorum kızlar ya... :1ninca:

sizler nasılsınız bakalım.. aysenik ilk günaydın senden gelmiş.. sende durumlar nasıl arkadaşım yerimseniben

GÜNAYDIN,
Arkadaşlar progestoron kullanırken yumurtlama olur mu bilginiz var mı? Dün akşam inanılmaz sol kasığım ağrıdı...Bilemedim yani...Siz hiç pregestoron kullandınız mı? Ben ne olur olmaz dün akşam bebek için çalıştım:kedi::kedi:Çok koyu beyaz bir akıntım da oldu. Ama sünmüyor...Garip doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…