tarçın çörek otu bl karışımını hala kullanıyormusun canım, yumurtlama bitene kadar mı kullanılıyordu o ?
bide beklenmeyen adet tarihi günün ne ? onuda yazayım listeye :)
eşin özellikle dikkat etsin, ne kadar kaliteli olursa o kadar ikiz şansı yükselir yerimseniben
çörek otu karışımı ne kadar kullanılmalı inan bende bilmiyorum
eşine faydalı olacakların arasında keçi boynuzu zaten çok önemli.. birde bol bol kuru incir, kabak çekirdeği.. antep fıstıklı cezerye, tahin helvası... arısütü bal polen karışımlı terkip.. bunları yedir bak Allahın izniyle ne değişiklikler olacak.. hepsinden ve özellikle bu günlerde tahin helvasını sende ye gülüm, müthiş enercik olursun .. eeee o da lazım :lepi:
bak ben bu ay hiç bişi kullanmadım , adamı göresi gözüm yok :1ninca:
smalangel cnm yumuşların hayırlı olsun inş bebişin gelir buay
ama bnm geçen ayki durumuma düşme kendini fazla kaptırma cnm bnm 4 yumuşum olmuştu ve hepside çatlamıştı ona rağmen olmayınca olmuyo işte sen inş böyle olmazsın umutlu ol ama bnm gibi kendini fazla kaptırma insan daha bi üzülüyo sonra..
Kızlar merhaba, bugün çok güzel gelişmeler oldu ya , çok heyecanlıyım. :sm_cool: Sabh gittim dr a çok güzel 1 tane yumurtan olmuş derken 2. yi gördü. 2 tane çok güzel yumurtam var şuanda , maşallah diyeyimde:dance: Saat 12 de de çatlatma iğnemi vuruldum.Yarında çalışmalar başlayacak :1hug:. Allahım artık gelsin bebişlerimiz
bsbirkincim özleticeksin kendini iyi yolculuklar iyi tatiller hayırlı haberlerle gel inşallah
bu ara çok 22 temmuz çıktı işallah gelmez hiçbiri
gıymatlım sende durumlar ne çatlama belirtileri var mı
smallangel arkadaşım tam ben dicektim bi baktım birkin demiş çok kaptırma umutlan ama kaptırma doktora gitmek ne yazıkki böyle bir havaya sokuyor insanı sağlıklı geliştiğini görünce olmaması için bir sebep yokmuş gibi geliyor. oysa sadece denk gelmiyor zamanı gelmemiş oluyor. işallah umutların gerçek olur canım bir de çok karışltırma kürleri mesela bçt yapıyorsan ( bu arada 2. ve 12. günler arası kullanılıyor çörekotu hamilelikte düşüğe sebep olabiliyor) inciri fazla tüketme. burda bir arkadaşta olmuştu çok yüklenince fenalaşmış falan ağır gelebiliyor yani
bsbirkincim özleticeksin kendini iyi yolculuklar iyi tatiller hayırlı haberlerle gel inşallah
bu ara çok 22 temmuz çıktı işallah gelmez hiçbiri
gıymatlım sende durumlar ne çatlama belirtileri var mı
smallangel arkadaşım tam ben dicektim bi baktım birkin demiş çok kaptırma umutlan ama kaptırma doktora gitmek ne yazıkki böyle bir havaya sokuyor insanı sağlıklı geliştiğini görünce olmaması için bir sebep yokmuş gibi geliyor. oysa sadece denk gelmiyor zamanı gelmemiş oluyor. işallah umutların gerçek olur canım bir de çok karışltırma kürleri mesela bçt yapıyorsan ( bu arada 2. ve 12. günler arası kullanılıyor çörekotu hamilelikte düşüğe sebep olabiliyor) inciri fazla tüketme. burda bir arkadaşta olmuştu çok yüklenince fenalaşmış falan ağır gelebiliyor yani
İlk GÜNAYDIN benden olacak sanırım :) Mutlu bir gün diliyorum arkadaşlar. Biliyorum chabliss canım:çok üzgünüm: Ne yapayım dün çok sevindim , ne güzel kaç aydır yumurtam olmuyordu ve dün 2 tane olduğunu öğrendim, üstelik prolaktin seviyem bile 0,35 e düşmüş. O yüzden sevinmiştim:çok üzgünüm: Ama tabi Mevlam vermedikçe bişey gelmez elimizden. Ç-B-T karışımını pazartesiden itibaren bıraktım, hiç kullanmadım, incir kürünü de 3 gün devam edebildim, kuru incir içinden kurt çıktı , midem bulandı bi daha ağzıma alamam sanırım.:1ninca: Eşim sadece pekmez içiyor. Dün çatlatma iğnesini vuruldum ya . dr yarından itibaren demişti. Bizde ne olur olmaz bugünden başlayalım demiştik , ama dün ne olduysa çalışma sıfır maalesef:çok üzgünüm: Sanırım ödev yerine koyduk buda bizi özelliklede beni çok etkiledi. Eşimde üzülme dr yarın deneyin demiş nede olsa yarın sıkı bir çalışma yaparız dedi... Bakalım buakşam deneyeceğiz. Ama dün olmayınca ümitlerim kırıldı benimde... Ya dün çatladıysa yumurta...:çok üzgünüm:
Ay inşallah arkadışım...Hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah...Teşekkür ederim arkadaşlar....:1hug::1hug:
seni çok iyi anlıyorum, aynı durumlar bende de oldu, akşamları bi uyku basıyor elimi kıpırdatcak halim olmuyor.. ve bunun psikolojik olduğunu çok iyi biliyorum... işte ödev haline dönüşmesi biraz bezdirdi galiba
sana dün bahsettim ya, tahin helvası yersen epey fark görürsün o anlamda.. ama gel gör ki benim onu yiyesim bile gelmedi içimden.. o kadar vahimim yani.. :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?