Canım eğer alkol kullanıyorsan normalde, bunun için içme derim, dediğin gibi bak 3 aylardayız birde Allah kabul etsin oruç tutuyorsun , dua et sadece ,Ben kendimi dün öyle toparlayabildim. Allahım elbet bizede verecek, sadece O na daha çok dua etmemizi istiyor, bol bol dua et canım elbet olacak bebişlerimiz .
Günaydıııın!!!! Bugün pek bir erkenciyim:) GIYMATLIIIIIIIMMM,canııııımm, İyi yolculuklar!!! Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla geri dönün! Dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:....Topiği merak etme sen:1rolleyes::1rolleyes: İnşallah hepimizin güzel haberleriyle çoşar topik:dance::dance::dance:canlarımmm hepinize benden kucak kucak sarılmalarrrrr........
bu geceden itibaren topiği sizlere emanet ediyorum
okuyor musunuz kızlar,
aysenik
smallangel
albeyaz
chabliss
eftalya
gultun
ve diğer arkadaşlar...
Topik sizlere emanet çünki izne ayrılıyoruz.......... şöyle bi 10 -15 gün yokum, gözden ırak olacağım ama gözüldende ırak olursam gelince hepinize küserim...
döndüğümde her birinizden yoklama alıcam, bebek haberi verene gagoz ısmarlıcam hadi bakayım :lepi:
hayırlısıyla gidip dönmemiz için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar e mi..
görüyorsunuz gecenin bu vaktinde size Allahaısmarladık demeden yatamadım, yarın ruh gibi gezinirim artık..
bi isteğiniz var mı, varsa cepten mesaj yollayın delikafadulden
hepinizi tek tek öptüm.. bensiz bol muhabbetli bereketli günler diliyorum, buraları yetim koymayın kızlar canlı tutun unutmayalım birbirimizi :))
her birinizi Allaha emenet ediyor ve yatağıma dönüyorum
Allaha ısmarladık "yumurtlama günlerinde 70 lik haminneye dönüşen hatunlar...sempatiksalakcinni ......... (evet hakettim dimi :tomato: :tomato: :tomato: )
sizleri seviyorummmm :a015:
Allaha ısmarladık "yumurtlama günlerinde 70 lik haminneye dönüşen hatunlar...sempatiksalakcinni ......... (evet hakettim dimi :tomato: :tomato: :tomato: )
sizleri seviyorummmm :a015:
GIYMATLIIIIIIM, Bu cümlene koptuuuum! Gülmekten karnım ağrıdıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. Bİz de seni seviyoruz:1hugpuyorumnanaktana.s.
Yumurtlama döneminde kavga yok arkidişleeeerrrryasakkelime: Ben o günler de hep yutuyorummmm...Bir yumurtlamam geçince eşim kaçacak delik arıyor....Boooom diye patlıyorummmm....Bak iğne vuruldukderken 3 gecedir kavga ediyoruz eşimle, hele dün.:1ninca: Artık geçti bu ay benden de 1 defa çalışma oldu sadece. :1ninca:
aynen bizdede doktor ne zmaan şu günler ilişkiye girin dese bizde kavga bide öyle böyle değil annesini babasını çağırıyordu sakinleşelim diye ama bu ay doktorda yok ilaç iğnede yok rahatım artık konuşabiliyor ve gülebiliyorum kızlar inanın baskıdan kaynaklanıyor raht olmak lazım ama nerdeeee
aynen bizdede doktor ne zmaan şu günler ilişkiye girin dese bizde kavga bide öyle böyle değil annesini babasını çağırıyordu sakinleşelim diye ama bu ay doktorda yok ilaç iğnede yok rahatım artık konuşabiliyor ve gülebiliyorum kızlar inanın baskıdan kaynaklanıyor raht olmak lazım ama nerdeeee
Ben polikistikover hastasıyım...Zaten bu hastalar da görülen birşeymiş...Ne kadar 5 yıl tanısanızda aynı evde yaşamak gibi olmuyor...Benim evlilikte 5. yılım olacakk...Daha yeni yeni kabullendik birbirimizi ve farklılıklarımızı...Erkekler ilk başta doktora gitmek istemiyorr...Muayenelerine ve tedavi sürecine imkan varsa eşini de götürmeni tavsiye ederim... Onlar bizim ne yaşadığımızı ne kadar emek verdiğimizi pek göremiyor...Ben birkaç muayeneme eşimi de götürdüm...Doktor sırasına girmeyi, muayene faslını en azından hastane kokusunu alınca biraz daha duyarlı oluyorlar....Bir iki kere yeterli oluyor..Ya tabi yumurtlama gününde yapmalıyız yerine başka şeyler diyorumBen steresimi ona yansıtmamaya çalışıyorum....Erkekler anlayınca içinden gelmiyor...Zorlayınca da olmuyor O günler de sen de benim gibi kendini biraz sakinleştir derim, Biraz işve cilve yap derimm... Bu stresle içinden ne kadar geldiğini tahmin edebiliyorum :1no2:Ama ne yapalım mecburen...Sanki o gün yumurtlama günün değilmiş gibi yani....Bırak sen bil, o bilmesin.İkinizin de stres olmasından çok daha iyi...Ben öyle yapıyorum yani.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?