• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Benimde geç oldu ama günaydın hepinize. İşte olunca malum heran yazamıyorum. Ya Gıymatlım çok kötüyüm ya, hiç böyle olmazdı. İğne oldum ya illa olacagız diye şartlandırdık ya dün tam 3. denemede olabildi ancak ya. Sinirden oturdum ağladım:çok üzgünüm: Bebek düşüncesi birlikteliğimizi bu kadar etkileyeceğini hiç tahmin etmezdim. Ama yılmadık gece 2 oldu ancak , olsun zaferi kazandık yine de:dance: Dediğin gibi helva aldım, cezerye aldım, tatlı, çikolata hepsini dediğimiz halde sonuç :1ninca: Dr gün aşırı demişti, bugün değilde yarın tekrar deneyeceğiz. Olduğu kadar artık ne yapayım ,ilk çatlatma iğnem ve 2 gündür de performans sıfır olunca çok ümitli değilim.:çok üzgünüm:

chabliss benim yumurtlama günlerim geride kaldı.. çok yüksek bi performans sergileyemedim gız bacım.. ehh yinede iç güveysinden hallice diyelim...
fakat bu sabah kalktığımdan beri sağ kasığım sızım sızım sızlıyor.. geçmiş tecrübelerime dayanarak hiç ümitlenmiyorum.. üşütmüşümdür dimi arkadaşım delikafadulden

sen ne alemdesin dökül bakalım yerimseniben

Canım senin beklenmeyen adet tarihin ne ?. Sızıların yumurtladığın için mi acaba CADIARZU Çünkü benimde kasıklarımda bir sızı var, öyle aşırı değil ama şuanda bile sağ kasığım sızlıyor.İğneden de olabilir belki dimi.

GÜNAYDIN,
Arkadaşlar progestoron kullanırken yumurtlama olur mu bilginiz var mı? Dün akşam inanılmaz sol kasığım ağrıdı...Bilemedim yani...Siz hiç pregestoron kullandınız mı? Ben ne olur olmaz dün akşam bebek için çalıştım:kedi::kedi:Çok koyu beyaz bir akıntım da oldu. Ama sünmüyor...Garip doğrusu...

albeyaz bende progestan kullanıyorum. fakat geçen ay takip yaptırırken doktor bana dedi ki, adetinin 17. günü başlayacaksın.... yani yumuoş zamanı içmek ne derece doğrudur bilemiyoru.. sana doktorun o şekilde söylediyse bilemem tabi..
sen adetinin kaçıncı günündesin ? akıntıya pek bel bağlama.. bi ara bende ilgilenmiştim ama bi sonuç alamadım.. yanıltabiliyor

albeyaz bende progestan kullanıyorum. fakat geçen ay takip yaptırırken doktor bana dedi ki, adetinin 17. günü başlayacaksın.... yani yumuoş zamanı içmek ne derece doğrudur bilemiyoru.. sana doktorun o şekilde söylediyse bilemem tabi..
sen adetinin kaçıncı günündesin ? akıntıya pek bel bağlama.. bi ara bende ilgilenmiştim ama bi sonuç alamadım.. yanıltabiliyor

28. günündeyim canım . Ama geçen hafta gittiğimde daha yumurtlamamışsın demişti...Bu ay klomen başlayacağım diye verdi pregestoronu..Mühtemelen geç yumurtlarsın geç hasta olursun..Zamanında olmam için verdi yanii...Sen pregestorona başladığın zaman yumurtlamış mıydın? Sana niye verdi ki...Adetin mi düzensiz? Ya bu doktorlar hiç güzel açıklamıyor...Sonra ben de paronoya yapmaya başlıyorum böylesempatiksalakcinni

28. günündeyim canım . Ama geçen hafta gittiğimde daha yumurtlamamışsın demişti...Bu ay klomen başlayacağım diye verdi pregestoronu..Mühtemelen geç yumurtlarsın geç hasta olursun..Zamanında olmam için verdi yanii...Sen pregestorona başladığın zaman yumurtlamış mıydın? Sana niye verdi ki...Adetin mi düzensiz? Ya bu doktorlar hiç güzel açıklamıyor...Sonra ben de paronoya yapmaya başlıyorum böylesempatiksalakcinni

benim sağ ve sol umurtalığımda yumurtalar oluşup çatladıktan sonra ( 11. ve 16. günler arası) progestan verdi doktor. 17. gün başlarsın dedi.. çünkü ben 7 ay kadar ömnce düşük yapmıştım canım.. gebelik oluşursa düşük olmasın diye progestan ve coraspin verdi
sen kaç günde adet oluyorsun ? düzensiz misin ? 28. gün sanki baya ilerlemiş gibi geliyor bana yumoş için bilmiyorumkismile Tabi rahimlerde olanı ancak Allah bilir

Bana da dr um 7 temmuz da gel progestan a bakalım demişti, şimdi anladım. Benimde öyle tehlike varmı ona bakacak sanırım.

benim sağ ve sol umurtalığımda yumurtalar oluşup çatladıktan sonra ( 11. ve 16. günler arası) progestan verdi doktor. 17. gün başlarsın dedi.. çünkü ben 7 ay kadar ömnce düşük yapmıştım canım.. gebelik oluşursa düşük olmasın diye progestan ve coraspin verdi
sen kaç günde adet oluyorsun ? düzensiz misin ? 28. gün sanki baya ilerlemiş gibi geliyor bana yumoş için bilmiyorumkismile Tabi rahimlerde olanı ancak Allah bilir

Ben hiç düzenli olmuyorum canım ya.. Hep ilaç yardımıyla neredeyse...Ayda yılda bir düzenli oluyor. 22 sinde gittiğimde yumurtalar vardı ama gelişmemişti yani yumurtlama yoktu..Pregestoronu bana hasta olayım diye verdi..

gıymarlım al bendende bu kadar bende 9 dedimmi yatıyorum iş olmazsa daha kalkmıcam mecburiyetten valla
akşam eşimle konuşmuyorum bile 9 oldumu ben yataktayımmm ne olacak bu halimiz nalamadımm
birde ben bu ay hiç birşey kullanmıyorum adetimin bugün 11.günü ve benimde sağ kasığımda ara ara bi sancı giriyo ama anlamadım
albeyaz hçbr fikrim yok progesteron konusunda ama sen yine de çalış canım ne derler çıkmadık candan umut kesilmezmiş devam arkadaşımm

kızlar birde ne dicem bende yumurtalar büyüyüp dr.ilişki deyince olacak günler ikimizdede hiçbir performans olmuyor yani boşuna iğne klomen kullanıyorum diye düşünüyorum yani hiç memnun olmuyorum burada arkadaşlarla konuşuyoruzda iki arkadaş burada o günler şarap içmişler rahatlamak için banada yap diyorar ama benim vicdanım hiç elvermiyor bu mübarek üç aylarda oruç tutuyorum nasıl içecem diyorlarki işte hayırlı bi iş için diyorlar ne yapacağımı bilemedim.Ama içersemde sanki günah işleyeceğim için bu sefer hiç olmaz gibime geliyor Allah elbet bir gün verecektir diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum ne dersiniz kızlar böyle birşey yapabilirmiyiz...?

kızlar birde ne dicem bende yumurtalar büyüyüp dr.ilişki deyince olacak günler ikimizdede hiçbir performans olmuyor yani boşuna iğne klomen kullanıyorum diye düşünüyorum yani hiç memnun olmuyorum burada arkadaşlarla konuşuyoruzda iki arkadaş burada o günler şarap içmişler rahatlamak için banada yap diyorar ama benim vicdanım hiç elvermiyor bu mübarek üç aylarda oruç tutuyorum nasıl içecem diyorlarki işte hayırlı bi iş için diyorlar ne yapacağımı bilemedim.Ama içersemde sanki günah işleyeceğim için bu sefer hiç olmaz gibime geliyor Allah elbet bir gün verecektir diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum ne dersiniz kızlar böyle birşey yapabilirmiyiz...?

Ay canım sende de mi öyle ya, ben iyice stres oldum zaten. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum. Dr çarşambadan itibaren sıkı birliktelik dedi. Bizde dedikki bugünden başlayalım, salı performas sıfır yani hiç bişey yok. Birde nasıl cnaım yanıyor, devam etmedik. dedik nede olsa dr çarşamba dedi, dün işte yapalım dedik tam 3. sefer de başarabildik. Ama nasıl stres nasıl sinir oldum anlatamam, oturdum ağladım. Neden iğne vuruldum ben diye senin gibi, Dün çok kötüydü ya :çok üzgünüm:

Canım eğer alkol kullanıyorsan normalde, bunun için içme derim, dediğin gibi bak 3 aylardayız birde Allah kabul etsin oruç tutuyorsun , dua et sadece ,Ben kendimi dün öyle toparlayabildim. Allahım elbet bizede verecek, sadece O na daha çok dua etmemizi istiyor, bol bol dua et canım elbet olacak bebişlerimiz .

hayır smallangel yok canım hiç içmedim 31 yaşına kadar valla bak sadece bir kez oda yılbaşında arkadaşlarla içtim sadece çocuk için diyorlar ama bencede içmeyeceğim yumoş günlerim geldiğinde güzel yemek ve güzel giyimle eşimi ve kendimi rahatlatarak yapıcak artık inş.allah duyup görsün bizleri

hayır smallangel yok canım hiç içmedim 31 yaşına kadar valla bak sadece bir kez oda yılbaşında arkadaşlarla içtim sadece çocuk için diyorlar ama bencede içmeyeceğim yumoş günlerim geldiğinde güzel yemek ve güzel giyimle eşimi ve kendimi rahatlatarak yapıcak artık inş.allah duyup görsün bizleri

Bende 1 kez balayımızda içmiştim :) içemedim bile iğrenç gelmişti. Evet tatlım güzel yemek, hoş giyimle halledersin sen, birde kendine deki eşimi sevdiğim için yapıyorum, bebiş için değil, bilmiyorumkismile .Dün ben öyle rahatlamıştım da belki sende de işe yarar canım

Arkadaşlar sakın içkili olduğunuz gün ilişkiye girip bebek çalışması yapmayın...Çok riskli...Eşimin kardeşi doktor...Ve bize sıkı sıkı tembihledi...Sakın çocuk yapacağınız gün alkol almayın diye...Aman, sizinle de paylaşmak istedim canlarım...

Back