• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

arkadaşım bir misafir ordusu geldi geçti kaç gündür pek yoğundum.. :))
öğlende de ben gidicem, yaz sezonunu açtık galiba :)

doktora gittin mi arkadaşım, tüm gelişmeleri anlat bize

beni de listeye alırmısınız..ama ben bu ay doktorum tatilde olduğu için önümüzdeki ay takip yaptırıcam...6 temmuz günüm...

gıymatlım cnm ben henüz çalışma aşamasındayım bugun adetimin 9. günü önümüzdeki hafta önemli bnm için bakalım hiç drada gitmedm bu ay doğal yoldan olursa olcAk inş olmazsa bi dahaki aya giderim yine..

gıymatlım cnm ben henüz çalışma aşamasındayım bugun adetimin 9. günü önümüzdeki hafta önemli bnm için bakalım hiç drada gitmedm bu ay doğal yoldan olursa olcAk inş olmazsa bi dahaki aya giderim yine..

inşaAllah iyi değerlendirirsin canım.. benim hiç öyle olmadı..
kendimi iyi hissetmiyorum. içimde coşku yok.. yumurtlama dönemini orta halli geçirdik yani.. artık mevlam ne dilerse...
senin durumun nasıl, enercik misin :)

tabi senide yazayım arkadaşım..
ilaç ve sorun bölümüne ne yazalım

ben bu ay oluruna bıraktım...nisan mayıs ayında dostinex kullandım süt geliyomuş göğsümden kesilsin diye adet düzesizliğine neden oldu bu durum normalde 26 günde bolurdum şimdi22-24 güne düştü....bu ay takip yaptrımadım önümüzdeki aya inşallah düşünüyorum..sat 10 haziran beklenen regi 2-6 temmuz arası olurum..bende bu ay hiç bir belirti yok..heralde başaramadım yine...6. denemem bu ay...kızım var 2 yaşında onada 6.deneme de hamile kalmıştım..

günaydın kızlar ben geldim adetim bitti 8. günümdeyim doktora gitmeyeceğim ama ne yapacağımı nasıl bir kür yapacağımı nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum kızlar ne olur akıl verin

kızlar nasılsınız benim de adetim bugün bitti gıymatlım 22 temmuz benim günüm.. ben bu ayı da es geçenlerdenim doktora gidesim yok bir de yeni işe başladım ya çok acele etmiyorum. ama kürler yapıcam mesela bu ay yeniden soğan kürü yapıcam.
bir de gültüncüm bir belirti geyiği vardır ya klasik. bu topicin ilk hamişi olarak belirtilerini yaz bakem cicim :))

bende 22 temuuzda bekliyorum adeti chabliss inş.ikimizinde olmaz bende başlayım bari şu soğankürüne o kadar üşeniyorumki bide çalışınca sabah kalkınca işe nasıl geldiğimi bilemiyorum

kızlar ben yrn malatyaya gidiyorum ve orda bilg yok bir ay giremicem nete inş dönüşümde güzel haber getirir ve güzel haberler alırım kendinize ii bakın buarada bnm tarihte 22 temmuz gibi

kızlar hepinizin adeti 22 temmuz olmuş bu sefer :)
hadi bakalım kim kimi yencek :)

bsbirkin canım hayırlı yolculujlar .. inşaAllah güzel bir tatilden sonra tüm streslerinden ve olumsuz düşüncelerden kurtulmuş olacrak minik bi hediyeyle dönersin..... alıştık birbirimizden haber almaya.. özleyeceğiz ... :a015:

Kızlar merhaba, bugün çok güzel gelişmeler oldu ya , çok heyecanlıyım. :sm_cool: Sabh gittim dr a çok güzel 1 tane yumurtan olmuş derken 2. yi gördü. 2 tane çok güzel yumurtam var şuanda , maşallah diyeyimde :nazar::dance: Saat 12 de de çatlatma iğnemi vuruldum.Yarında çalışmalar başlayacak :1hug:. Allahım artık gelsin bebişlerimiz :emir_bebek:

İlk hamilemiz :hooray:
"gultun" arkadaşımıza Cenab-ı Allah, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin :Saruboceq:
bizde peşinden gelelim inşaAllah :lepi:
:CüvCüv: gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran'dı :CüvCüv:

(((((((((((((((((((((((((((((((((:Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))

İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi

mse121822__________Yumurtlama normal________________Doğal süreç________________İlaçsız uygulama________________6 Temmuz
GIYMATLIM________Yum. normal-Sperm ölçülecek________Yum. Takibi_________________coraspin-Elevit-Progestan_________11 Temmuz
bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________22 Temmuz
aysenik____________PKO (yum.normal)___________________Yum. Takibi_____________Klomen glucophage coraspin folbiol _____22 Temmuz
Chabliss___________Yum.normal_sperm ölçülecek_________Genel Takip ______________?????????????????????__________22 Temmuz
Halev______________PKO - Sperm düşüklüğü______________Yum. Takibi_________________Folic plus_______________________Temmuz
Eftalya22___________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. Takibi ________________Serephone______________________Temmuz
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________Temmuz

güncelledim arkadaşlar :lepi:

Kızlar merhaba, bugün çok güzel gelişmeler oldu ya , çok heyecanlıyım. :sm_cool: Sabh gittim dr a çok güzel 1 tane yumurtan olmuş derken 2. yi gördü. 2 tane çok güzel yumurtam var şuanda , maşallah diyeyimde :nazar::dance: Saat 12 de de çatlatma iğnemi vuruldum.Yarında çalışmalar başlayacak :1hug:. Allahım artık gelsin bebişlerimiz :emir_bebek:

arkadaşım çok sevindim senin adına... ne güzel haberler bunlar. bizede moral olacaksın..
bilgilerini yazarmısın senide listeye ekliyim, gelişmeleri daha yakından takip ederiz :)

arkadaşım çok sevindim senin adına... ne güzel haberler bunlar. bizede moral olacaksın..
bilgilerini yazarmısın senide listeye ekliyim, gelişmeleri daha yakından takip ederiz :)

İnşallah canım inşallah , Allahım inşllah bebiişlerimiz olacak.:emir_bebek: 2 yumurtam olunca ikiz ihtimali olabilir demişti drum eşim havalara uçuyor, onu öyle görünce çok duygulandım yaa, inşallah hüsranla sonuçlanmaz:Saruboceq: İlk klomen kullanışımdı, içimde bir ümit vardı ama olmayabililr ilk aydan diyordum.Duyunca inanamadım hihoyyyt.

Gelelim kullandığım ilaçlara ; Benim geçen ay prolaktin seviyem 36 idi. O yüzden yumurtam olmuyordu. Prolaktin i düşürmek için dostinex kullandım , adetin 5. günü de klomene başladım.Veee BUGÜN 2 yumurtam olmuş, saat 12 de çatlatma iğnesi vuruldum. Yarında birliktelik önerdi dr um kaydirigubbakcemile . Bu arada prolaktin hormonum 0,35 olmuş delikafadulden.

Tabi bunun yanında Elevit kullanıyorum. Birde eşime keçiboynuzu pekmezi içiriyorum, kendim de tarçın-çörek otu- bal karışımı kullanıyorum. Dr um dostinex kullanma düşmüş prolaktin dedi ama , hamile kalana kadar kullanılır diye biliyordum. Ne yapayım sizce haftada 2 kez yarım kullanıyorum zaten.

tarçın çörek otu bl karışımını hala kullanıyormusun canım, yumurtlama bitene kadar mı kullanılıyordu o ?
bide beklenmeyen adet tarihi günün ne ? onuda yazayım listeye :)
eşin özellikle dikkat etsin, ne kadar kaliteli olursa o kadar ikiz şansı yükselir yerimseniben

Back