• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Canım eğer alkol kullanıyorsan normalde, bunun için içme derim, dediğin gibi bak 3 aylardayız birde Allah kabul etsin oruç tutuyorsun , dua et sadece ,Ben kendimi dün öyle toparlayabildim. Allahım elbet bizede verecek, sadece O na daha çok dua etmemizi istiyor, bol bol dua et canım elbet olacak bebişlerimiz .

Ben de sana katılıyorum arkadaşım..Hergün Allah'ıma dua ediyorum..Beni de ayakta tutan inancım...Hep hayırlısını diliyorum....

canlarımmm hepinize benden kucak kucak sarılmalarrrrr........

bu geceden itibaren topiği sizlere emanet ediyorum
okuyor musunuz kızlar,
aysenik
smallangel
albeyaz
chabliss
eftalya
gultun
ve diğer arkadaşlar...

Topik sizlere emanet çünki izne ayrılıyoruz.......... şöyle bi 10 -15 gün yokum, gözden ırak olacağım ama gözüldende ırak olursam gelince hepinize küserim...
döndüğümde her birinizden yoklama alıcam, bebek haberi verene gagoz ısmarlıcam hadi bakayım :lepi:

hayırlısıyla gidip dönmemiz için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar e mi..
görüyorsunuz gecenin bu vaktinde size Allahaısmarladık demeden yatamadım, yarın ruh gibi gezinirim artık..
bi isteğiniz var mı, varsa cepten mesaj yollayın delikafadulden
hepinizi tek tek öptüm.. bensiz bol muhabbetli bereketli günler diliyorum, buraları yetim koymayın kızlar canlı tutun unutmayalım birbirimizi :))

her birinizi Allaha emenet ediyor ve yatağıma dönüyorum
Allaha ısmarladık "yumurtlama günlerinde 70 lik haminneye dönüşen hatunlar...sempatiksalakcinni ......... (evet hakettim dimi :tomato: :tomato: :tomato: )

sizleri seviyorummmm :a015:

Son düzenleme:
canlarımmm hepinize benden kucak kucak sarılmalarrrrr........

bu geceden itibaren topiği sizlere emanet ediyorum
okuyor musunuz kızlar,
aysenik
smallangel
albeyaz
chabliss
eftalya
gultun
ve diğer arkadaşlar...

Topik sizlere emanet çünki izne ayrılıyoruz.......... şöyle bi 10 -15 gün yokum, gözden ırak olacağım ama gözüldende ırak olursam gelince hepinize küserim...
döndüğümde her birinizden yoklama alıcam, bebek haberi verene gagoz ısmarlıcam hadi bakayım :lepi:

hayırlısıyla gidip dönmemiz için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar e mi..
görüyorsunuz gecenin bu vaktinde size Allahaısmarladık demeden yatamadım, yarın ruh gibi gezinirim artık..
bi isteğiniz var mı, varsa cepten mesaj yollayın delikafadulden
hepinizi tek tek öptüm.. bensiz bol muhabbetli bereketli günler diliyorum, buraları yetim koymayın kızlar canlı tutun unutmayalım birbirimizi :))

her birinizi Allaha emenet ediyor ve yatağıma dönüyorum
Allaha ısmarladık "yumurtlama günlerinde 70 lik haminneye dönüşen hatunlar...sempatiksalakcinni ......... (evet hakettim dimi :tomato: :tomato: :tomato: )

Günaydıııın!!!! Bugün pek bir erkenciyim:) GIYMATLIIIIIIIMMM,canııııımm, İyi yolculuklar!!! Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla geri dönün! Dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:....Topiği merak etme sen:1rolleyes::1rolleyes: İnşallah hepimizin güzel haberleriyle çoşar topik:dance::dance::dance:

GIYMATLIIIIIIM, Bu cümlene koptuuuum! Gülmekten karnım ağrıdıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. Bİz de seni seviyoruz:1hug:opuyorumnanaktana.s.

canım gıymatlım güle güle git güle güle gel inşallah sendende güzel haberler alırız kendine çok iyi bk arkadaşlarla seni burada bekleyeceğiz herkes gidiyor nolduk ya birkinde gitti :)

GIYMATLIIIIIIM, Bu cümlene koptuuuum! Gülmekten karnım ağrıdıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. Bİz de seni seviyoruz:1hug:opuyorumnanaktana.s.

Canımm katılıyorum hala gülüyorum , :roflol::roflol: Allah iyiliğini versin Gıymatlım, güle güle git gez eğlen, birazda hayatımızı yaşayalım yahu. Bak iğne vuruldukderken 3 gecedir kavga ediyoruz eşimle, hele dün.:1ninca: Artık geçti bu ay benden de 1 defa çalışma oldu sadece. :1ninca:

Aynenn yaa Alllahım hala gülüyorum o cümlene :roflol:. Topige gözümüz gibi bakarız , gözün arkada kalmasın. Allah hayırlı yolculuklar versin bitanem , öpüyorum opuyorumnanaktan

Bak iğne vuruldukderken 3 gecedir kavga ediyoruz eşimle, hele dün.:1ninca: Artık geçti bu ay benden de 1 defa çalışma oldu sadece. :1ninca:
Yumurtlama döneminde kavga yok arkidişleeeerrrryasakkelime: Ben o günler de hep yutuyorummmm...Bir yumurtlamam geçince eşim kaçacak delik arıyor....Boooom diye patlıyorummmm....:oklava::oklava::oklava::oklava: Zaten önemli günler geçtikten sonra kociş beni bulamıyor...delikafadulden

Albeyazcımm, doğru diyorsun ama nasıl başaracagız onu ya, tedaviye başlamadan önce hiçbi sorun yoktu, 3 gecemiz zehir oldu resmen, yok hep ben hep ben düşünemeyeceğim ya , Bugünde anneme gidiyorum zaten oh olsun ona otursun evde tek başına, 2 gün annemde kalacağım, dün çok üzüldüm çokk, gece uyuduğumda 5 buçuktu. :çok üzgünüm:

Sizin evlilikte kaçıncı yılınız...ılk zamanlar biz de yiyorduk birbirimizi...Ben de hiç alttan alamıyordummm...Hep cevap veriyordumm....Zamanla alttan almaya başladım...Ya tedavinin etkisi de var tabiii....Ama tedavi sürecin de birbirinize destek olun...Eşler de çok gergin oluyor o süreçte...Çok riskli bir süreç bu...En rahat birbirinize destek olursanız altlatırsınız....Üstelik senin strese girmemen lazım....ıyice zorlaşır senin için...Biliyorum zor ama umursamamaya çalış derim...Tartışmaya başlamadan önce bir yarım saat başka şeyle uğraşıyorummm...Sonra da iyiki cevap vermemişim diyorum...Çünkü ben alttan alınca olay hemen tatlıyo bağlanıyor...

Ya bide ben akşam sabah hem kendime hem eşime okuyorumm...Özellikle NAS süresiniii...İnanır mısın okudukça rahatlıyoruz...Dua ettikçe işlerim yoluna giriyor...Kavgalarla tahammül sınırım yükseliyor...İlk başlarda annem derdi oku yavrum nazar vardır rahatlarsınız diye...Umursamazdım...Bebeğimi kaybettikten sonra hergün Dua ettim...İnan çok şeyim düzene girdi...Herşeyin başı inanmak, Güzel olacağına inanmak, istemek..Sıkıntılı olduğun dönemler de dua et arkadaşımmm...İnan çokk rahatlıyorsunn...Zorluklarla başa çıkmak için sana güç veriyor

Temmuzun 30 unda 1. yılımız dolacak.. Ama eşimle 5 yıl birliktelikten sonra evlendik, gayet iyi tanıyoruz birbirimizi ama dediğin gibi sanırım bu tedavi süresine başladık herşey değişti. Ödev gibi gördümi eşim stres oldu ben öyle.. Olmadıkça daha çok sinirlendim, bağırdım çağırdım ağladım... Elime hiç bişey geçmedi biliyorum ama elimde değil. İlaçlar sanırım çok etkiledi beni çok sinirli, tahammül edemeyen biri oldum...Alttan da almayı bilmiyorum birde o yüzden oluyor.. Birde eşime çok kızdım sende git dr a dedim önce senin 1-2 ayın geçsin gideceğim dedi. Ben hala acab sorun olabilirmi eşimde de diyorum... Eşime de anlattım bu sefer o daha çok stres oldu. Bende canım sürekli okuyorum sanırım bizde de öyle nazar ver bunu çoğu kişi de söyledi... Bu şekilde bazı dönemlerde yine kötü olduk... Sabahlara kadar uyku girmedi gözüme, uykuya dalacağım an titreyerek uyanıyorum.Allahım hayır etsin, cümlemizi korusun Mevlam şu cuma günün yüzü suyu hürmetine... Sen düşük mü yaptın canım, çok geçmiş olsun, sorun ne peki sizde ?

aynen bizdede doktor ne zmaan şu günler ilişkiye girin dese bizde kavga bide öyle böyle değil annesini babasını çağırıyordu sakinleşelim diye ama bu ay doktorda yok ilaç iğnede yok rahatım artık konuşabiliyor ve gülebiliyorum kızlar inanın baskıdan kaynaklanıyor raht olmak lazım ama nerdeeee

Ben polikistikover hastasıyım...Zaten bu hastalar da görülen birşeymiş...Ne kadar 5 yıl tanısanızda aynı evde yaşamak gibi olmuyor...Benim evlilikte 5. yılım olacakk...Daha yeni yeni kabullendik birbirimizi ve farklılıklarımızı...Erkekler ilk başta doktora gitmek istemiyorr...Muayenelerine ve tedavi sürecine imkan varsa eşini de götürmeni tavsiye ederim... Onlar bizim ne yaşadığımızı ne kadar emek verdiğimizi pek göremiyor...Ben birkaç muayeneme eşimi de götürdüm...Doktor sırasına girmeyi, muayene faslını en azından hastane kokusunu alınca biraz daha duyarlı oluyorlar....Bir iki kere yeterli oluyor..Ya tabi yumurtlama gününde yapmalıyız yerine başka şeyler diyorum:utangac::utangac:Ben steresimi ona yansıtmamaya çalışıyorum....Erkekler anlayınca içinden gelmiyor...Zorlayınca da olmuyor:utangac: O günler de sen de benim gibi kendini biraz sakinleştir derim, Biraz işve cilve yap derimm... Bu stresle içinden ne kadar geldiğini tahmin edebiliyorum :1no2:Ama ne yapalım mecburen...Sanki o gün yumurtlama günün değilmiş gibi yani....Bırak sen bil, o bilmesin.İkinizin de stres olmasından çok daha iyi...Ben öyle yapıyorum yani.....

aynen bizdede doktor ne zmaan şu günler ilişkiye girin dese bizde kavga bide öyle böyle değil annesini babasını çağırıyordu sakinleşelim diye ama bu ay doktorda yok ilaç iğnede yok rahatım artık konuşabiliyor ve gülebiliyorum kızlar inanın baskıdan kaynaklanıyor raht olmak lazım ama nerdeeee

Canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz demekki, bizde öyle dün resmen sinir krizi geçirdim, eşimde korkttu beni hazırlıyor hadi hastaneye gidelim sakinleşmen lazım, yok annemi çağırayım gelsin dedi ama ben kabul etmedim sonra sonra dua okudum kendimi topladım.. Ne diyecektik kayınvalideme böyle böyle mi diye anlatacaktık yada dr a ne diyecektik neden bu halde diye sorunca... . Ah ahhh kimseyede söylemedim dr a gittiğimi sadece yakın birkaç arkadaşım o kadar... Herkes bizi daha bebek istemiyoruz sanıyor , rol yapıyoruz resmen..Canım senin kaçıncı yılın evlilikte, ne kadardır kullanıyorsun ilaçları ? Bende ona göre ne zaman bu devreden kurtulacağımı hesaplamaya çalışacağım..Baksana aynı şeyler yaşanıyor...

Yawwww, eşinize yumurtlama günü diye söylemeyimm...İşve ,cilve ve devamı:utangac:bittikten sonra söylersiniz ben kalkmayım bir saat bugün yumurtlama günümmüş de diye:dance:

albeyaz bende polikistik over hastasıyım canım ama eşimde muayane oldu onda bi problem çıkmadı bende bide kilo porblemi var

Ayşenik, çok üzüldüm arkadaşım..Hangi doktora gidiyorsun? Ankara dasın di mi?Bu arada kilo problemini çözmen lazım...Polikistikoverliler de çok sıkıntı oluyor...Önceki hamileliklerin doğal yolla mı oldu

Ben polikistikover hastasıyım...Zaten bu hastalar da görülen birşeymiş...Ne kadar 5 yıl tanısanızda aynı evde yaşamak gibi olmuyor...Benim evlilikte 5. yılım olacakk...Daha yeni yeni kabullendik birbirimizi ve farklılıklarımızı...Erkekler ilk başta doktora gitmek istemiyorr...Muayenelerine ve tedavi sürecine imkan varsa eşini de götürmeni tavsiye ederim... Onlar bizim ne yaşadığımızı ne kadar emek verdiğimizi pek göremiyor...Ben birkaç muayeneme eşimi de götürdüm...Doktor sırasına girmeyi, muayene faslını en azından hastane kokusunu alınca biraz daha duyarlı oluyorlar....Bir iki kere yeterli oluyor..Ya tabi yumurtlama gününde yapmalıyız yerine başka şeyler diyorum:utangac::utangac:Ben steresimi ona yansıtmamaya çalışıyorum....Erkekler anlayınca içinden gelmiyor...Zorlayınca da olmuyor:utangac: O günler de sen de benim gibi kendini biraz sakinleştir derim, Biraz işve cilve yap derimm... Bu stresle içinden ne kadar geldiğini tahmin edebiliyorum :1no2:Ama ne yapalım mecburen...Sanki o gün yumurtlama günün değilmiş gibi yani....Bırak sen bil, o bilmesin.İkinizin de stres olmasından çok daha iyi...Ben öyle yapıyorum yani.....

O kadar güzel anlatmışsınki, her cümlesinde evet ya aynen dedim....Sağolsun eşim dr muayenesinde beni yanlız bırakmıyor, geliyor yanımda ama ne kadarda olsa aladığını sanmıyorum, benim ne çektiğimi ancak çeken bilir... 3 gecedir ben cilve yaptım ya, artık nereye kadar, insan kendini de kötü hissediyor bi süre sonra, herkesin bi tahammül sınırı var..İşte birazda ben sinirli olunca artık dayanamıyorum patlıyorum...Evet benim stresimi anlıyor ve onunda içinden gelmiyor. Neden böyle oldu anlamadım inan bende çok istiyorum diyor ama işte :1ninca: Dediğin gibi artık daha fazla ona anlatmayacagım ay yumurtam olmuş falan da demeyeceğim, bilmesin dediğin gibi...Ne varsa her ayrıntıyı söylüyorum sonuçta erkek o ...ben bu kadar emek harcadım sen hiç bişey yapmadın diye de suçladım dün.. Ama doğru salı günü vuruldum iğnemi, koştur koştur muayene oldum, kostur koştur eczaneye.. raporda geçmesin mi tekrar git görüş, sonra demesinler mi devlet bu raporu kabul etmiyor en az 3 yıl evli olmanız lazım... OFF off ne geçtim o gün iğneyi alsam mı almasam mı düşündüm... hadi alayım dedim yine git hastaneye iğne ol... Koştur koştur iş yerine.. pekmezi bile kendim içiriyordum eşime ... Bende taştım artık... Kızlar ya kusura bakmayın çenem düştü ama kimseye anlatamıyorum bunları doldum iyice... Çok sağolun Allah razı olsun sizlerden. İnşallah Allahım bebişlerimizi bize verecek.

Tabi sizin de uzun olmuş...Bir destek alıyor musunuz canım? Psikolog falan...Bu süreçte gitmek lazımmış aslında...

Back