Ben polikistikover hastasıyım...Zaten bu hastalar da görülen birşeymiş...Ne kadar 5 yıl tanısanızda aynı evde yaşamak gibi olmuyor...Benim evlilikte 5. yılım olacakk...Daha yeni yeni kabullendik birbirimizi ve farklılıklarımızı...Erkekler ilk başta doktora gitmek istemiyorr...Muayenelerine ve tedavi sürecine imkan varsa eşini de götürmeni tavsiye ederim... Onlar bizim ne yaşadığımızı ne kadar emek verdiğimizi pek göremiyor...Ben birkaç muayeneme eşimi de götürdüm...Doktor sırasına girmeyi, muayene faslını en azından hastane kokusunu alınca biraz daha duyarlı oluyorlar....Bir iki kere yeterli oluyor..Ya tabi yumurtlama gününde yapmalıyız yerine başka şeyler diyorum
Ben steresimi ona yansıtmamaya çalışıyorum....Erkekler anlayınca içinden gelmiyor...Zorlayınca da olmuyor
O günler de sen de benim gibi kendini biraz sakinleştir derim, Biraz işve cilve yap derimm... Bu stresle içinden ne kadar geldiğini tahmin edebiliyorum :1no2:Ama ne yapalım mecburen...Sanki o gün yumurtlama günün değilmiş gibi yani....Bırak sen bil, o bilmesin.İkinizin de stres olmasından çok daha iyi...Ben öyle yapıyorum yani.....