• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Albeyaz ve aysenik canım siz soğan kürünü uyguladınızmı ? Polikistik over hastalarına iyi geliyormuş diyorlar ya, o yüzden sordum.. Aysenik canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Bu arada kızlar yaşınız kaç ? Beynim o kadar doluki ...

zekai tahir burak hastanesinde reşide önalan doktorum canım ilk hamileliğim tamamen normal oldu hiç doktora gitmeden ama diğer ikinci hamileliklerimde klomenle kaldım bende kan pıhtılaşması çıktı onuda yeni anladıklar eğerki hamile kalırsam (inş.)o zmana hep iğne vurulacağım canım

O kadar güzel anlatmışsınki, her cümlesinde evet ya aynen dedim....Sağolsun eşim dr muayenesinde beni yanlız bırakmıyor, geliyor yanımda ama ne kadarda olsa aladığını sanmıyorum, benim ne çektiğimi ancak çeken bilir... 3 gecedir ben cilve yaptım ya, artık nereye kadar, insan kendini de kötü hissediyor bi süre sonra, herkesin bi tahammül sınırı var..İşte birazda ben sinirli olunca artık dayanamıyorum patlıyorum...Evet benim stresimi anlıyor ve onunda içinden gelmiyor. Neden böyle oldu anlamadım inan bende çok istiyorum diyor ama işte :1ninca: Dediğin gibi artık daha fazla ona anlatmayacagım ay yumurtam olmuş falan da demeyeceğim, bilmesin dediğin gibi...Ne varsa her ayrıntıyı söylüyorum sonuçta erkek o ...ben bu kadar emek harcadım sen hiç bişey yapmadın diye de suçladım dün.. Ama doğru salı günü vuruldum iğnemi, koştur koştur muayene oldum, kostur koştur eczaneye.. raporda geçmesin mi tekrar git görüş, sonra demesinler mi devlet bu raporu kabul etmiyor en az 3 yıl evli olmanız lazım... OFF off ne geçtim o gün iğneyi alsam mı almasam mı düşündüm... hadi alayım dedim yine git hastaneye iğne ol... Koştur koştur iş yerine.. pekmezi bile kendim içiriyordum eşime ... Bende taştım artık... Kızlar ya kusura bakmayın çenem düştü ama kimseye anlatamıyorum bunları doldum iyice... Çok sağolun Allah razı olsun sizlerden. İnşallah Allahım bebişlerimizi bize verecek.

Ya seni çok çok iyi anlıyorum...Ama emin ol söylemezsen daha iyi...İşte sen biraz zorlanacaksın...Cilve falann.....Ama olsun, sen stresli olunca o iş oluyor ama onlar olunca olmuyor:kedi:Yani onlar stres olursa bütün emekler çöpe gidiyor...Ne güzel eşin hep geliyormuş senle şanslısın....Benimki nerdeee....Kaçmanın peşinde....Arkadaşım öfkeni bastırmanın yolunu bul, bu dönem öfkeli olursan çok zor olur...Benim gibi toka al, spor yap, yemek yap, saçına bakım yap, tırnağınla uğraş...İnan rahatlatıyor...Ben sırf bebek için işimi bıraktım...Ama ruh halim kötüleşmesin diye habire kendime uğraş buluyorum...Kocişin cebine zarar oluyor ama ne yapim en azından beynini yemiyorum dua etsin:oklava::oklava:

zekai tahir burak hastanesinde reşide önalan doktorum canım ilk hamileliğim tamamen normal oldu hiç doktora gitmeden ama diğer ikinci hamileliklerimde klomenle kaldım bende kan pıhtılaşması çıktı onuda yeni anladıklar eğerki hamile kalırsam (inş.)o zmana hep iğne vurulacağım canım

İnşallah cnaım inşallah biran önce bebeğine kavuşursun, Mevlam yokluğunu daha fazla göstermesin...

Hııım, ben 27 yaşındayım. Sana Zekai Tahir Burakı önermem canım...Kan pıhtılaşma sorunun varsa sen bence en kısa zamanda Sinan Beksaça gitmelisin... 8, 9 düşük yapan bayanların kucağına bebiş verdi....Kan pıhtılaşması alanında uzman..Şuan senin iğne olman lazı, aspirin ve meteaninden sınırlı diyet uygulaman lazım...

Detaylı bilgi istersen ayrıntılı haberleşelim...Sakın Zekai Tahir Burağa gitme ama...Senin hastalığın çok farklı...Kromozom testlerini yaptılar mı

Ya seni çok çok iyi anlıyorum...Ama emin ol söylemezsen daha iyi...İşte sen biraz zorlanacaksın...Cilve falann.....Ama olsun, sen stresli olunca o iş oluyor ama onlar olunca olmuyor:kedi:Yani onlar stres olursa bütün emekler çöpe gidiyor...Ne güzel eşin hep geliyormuş senle şanslısın....Benimki nerdeee....Kaçmanın peşinde....Arkadaşım öfkeni bastırmanın yolunu bul, bu dönem öfkeli olursan çok zor olur...Benim gibi toka al, spor yap, yemek yap, saçına bakım yap, tırnağınla uğraş...İnan rahatlatıyor...Ben sırf bebek için işimi bıraktım...Ama ruh halim kötüleşmesin diye habire kendime uğraş buluyorum...Kocişin cebine zarar oluyor ama ne yapim en azından beynini yemiyorum dua etsin:oklava::oklava:

Canım arkadaşım ohh sizlere anlattım ya biraz olsun rahatladım, Çok çok haklısın biz stresli olsak bile oluyor ama onlar stresli olunca olmuyor...Valla bu aralar bende düşünüyorum işi bıraksam mı diye hem dr takibi, hem iş çok yoruyor beni... Birde stresli olunca iyice çekilmiyor. Ohh ne güzel canım süslen , püslen keyfine bak. kendini yıpratmaktan bin kat daha iyidir.

Senin hamile kalmadan önce tedavi olman lazım iğneyle ve ilaçla...Şimdi tedavi olmadan kalınırsa yine düşük olma ihtimali çok yüksek olur..Allah korusun

evet yaptılar canım koromozomda bşey çıkmadı sinan beksaç kim hangi hastanede birde meteaninden zayıflama ne pardon anlamadım

Canım arkadaşım ohh sizlere anlattım ya biraz olsun rahatladım, Çok çok haklısın biz stresli olsak bile oluyor ama onlar stresli olunca olmuyor...Valla bu aralar bende düşünüyorum işi bıraksam mı diye hem dr takibi, hem iş çok yoruyor beni... Birde stresli olunca iyice çekilmiyor. Ohh ne güzel canım süslen , püslen keyfine bak. kendini yıpratmaktan bin kat daha iyidir.

Dert paylaştıkça azlıyor,ohhh:dance::dance: :dance::dance::dance:

benim nasıl bi kan pıhtılaşmasıysa canım şu anda problem yaratmıyormuş hamile kaıp bebeğin kalp atımları duyulduktan sonra başlanacakmışşş
çünkü 9 haftaya kadar duruyor sonra düşüyor düşüklerimide anlatayım hiç ağrım felan olmuyor böyle tuvalete giderken bir tek kan parçasıyla düşüyor hele bitanesinde kirtaja bile gerek kalmadı tamamen kendi gitmiş ağrım felan hiç olmuyor ilk hamileliğimde 7 aylık olana kadar durdu ve anne karnında suyu bittiği için gelişemediği için normal doğumla aldılar canım benim olayda böyle uzun oldu ama kusura bakmayınn

evet yaptılar canım koromozomda bşey çıkmadı sinan beksaç kim hangi hastanede birde meteaninden zayıflama ne pardon anlamadım

Prof. Sinan Beksaç Hacettepe Has. Kadın Hastalık Ana Bilim Dalı Başkanıdır. Kan pıhtılaşması üzerine çalışıyor..Ve hastalarına iğneli tedavi başlatıyor hamile kalmadan önce. İğnenin yanında diyette veriyor. Bu diyetin adı METEONİNDEN SINIRLI DİYET.Hamilelik öncesi ve hamilelik döneminde uygulatıyor.....

sen nerden duydun bu doktoru canım gitmişliğin varmı ?

Arkadaşım, kan pıhtılaşması yüzünden 7. 8. ve 9. haftalarda düşük yaşanıyor..Onun için dedim Zekai T. B. gitme diye...Onlar bu tedavide usta değil...HAmile kalmadan tedavi olmalısın ki bebek rahme yerleştiğinde organları gelişsinn...Kan pıhtılaşman yüzünden düşüyor...Çok zaman kaybedersin...Ben Sinan beye gittim.Ben de kan pıhtılaşması çıkmadı.. Hamile kal sonra gel dedi...Ama bu hastalığı olanlara senin kullandığın ilaçlar değil iğne falan yapılıyor...Çok ünlü biri sen nasıl duymadın? Bir araştır. Randevı alması çok zordur..Özel muayenehanesi yok..Hastanede yapıyor..21o YTl..

kirtaja bile gerek kalmadı tamamen kendi gitmiş ağrım felan hiç olmuyor ilk hamileliğimde 7 aylık olana kadar durdu ve anne karnında suyu bittiği için gelişemediği için normal doğumla aldılar canım benim olayda böyle uzun oldu ama kusura bakmayınn

İnanılmaz üzüldüm AYŞENİK... Zor bir durum ama her şerde bir hayır vardır diye düşünmek lazım...Çok geçmiş olsun...Senin sağlığın yerinde olsun da gerisini düşünme...İşte bu hastalıkta gelişme gerilikleri oluyor yada anomaliler...Çok tedbirli olmak lazım ....

Albeyaz ve aysenik canım siz soğan kürünü uyguladınızmı ? Polikistik over hastalarına iyi geliyormuş diyorlar ya, o yüzden sordum.. ..

Ben hayıt otu ve civanperçemini uyguladım canım...Ben de işe yaramadıbenneyaptımki
Soğan küründe ben kusarım yaaa denememkafamçokkarıştı

canlarımmm hepinize benden kucak kucak sarılmalarrrrr........

bu geceden itibaren topiği sizlere emanet ediyorum
okuyor musunuz kızlar,
aysenik
smallangel
albeyaz
chabliss
eftalya
gultun
ve diğer arkadaşlar...

Topik sizlere emanet çünki izne ayrılıyoruz.......... şöyle bi 10 -15 gün yokum, gözden ırak olacağım ama gözüldende ırak olursam gelince hepinize küserim...
döndüğümde her birinizden yoklama alıcam, bebek haberi verene gagoz ısmarlıcam hadi bakayım :lepi:

hayırlısıyla gidip dönmemiz için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar e mi..
görüyorsunuz gecenin bu vaktinde size Allahaısmarladık demeden yatamadım, yarın ruh gibi gezinirim artık..
bi isteğiniz var mı, varsa cepten mesaj yollayın delikafadulden
hepinizi tek tek öptüm.. bensiz bol muhabbetli bereketli günler diliyorum, buraları yetim koymayın kızlar canlı tutun unutmayalım birbirimizi :))

her birinizi Allaha emenet ediyor ve yatağıma dönüyorum
Allaha ısmarladık "yumurtlama günlerinde 70 lik haminneye dönüşen hatunlar...sempatiksalakcinni ......... (evet hakettim dimi :tomato: :tomato: :tomato: )

sizleri seviyorummmm :a015:
canımmm alemsinn selametle git selametle ve hayırlı haberlerle gel inşallah biz de seni çok seviyoruz ben de daha sık girmeye çalışıcam
Albeyazcımm, doğru diyorsun ama nasıl başaracagız onu ya, tedaviye başlamadan önce hiçbi sorun yoktu, 3 gecemiz zehir oldu resmen, yok hep ben hep ben düşünemeyeceğim ya , Bugünde anneme gidiyorum zaten oh olsun ona otursun evde tek başına, 2 gün annemde kalacağım, dün çok üzüldüm çokk, gece uyuduğumda 5 buçuktu. :çok üzgünüm:

O kadar güzel anlatmışsınki, her cümlesinde evet ya aynen dedim....Sağolsun eşim dr muayenesinde beni yanlız bırakmıyor, geliyor yanımda ama ne kadarda olsa aladığını sanmıyorum, benim ne çektiğimi ancak çeken bilir... 3 gecedir ben cilve yaptım ya, artık nereye kadar, insan kendini de kötü hissediyor bi süre sonra, herkesin bi tahammül sınırı var..İşte birazda ben sinirli olunca artık dayanamıyorum patlıyorum...Evet benim stresimi anlıyor ve onunda içinden gelmiyor. Neden böyle oldu anlamadım inan bende çok istiyorum diyor ama işte :1ninca: Dediğin gibi artık daha fazla ona anlatmayacagım ay yumurtam olmuş falan da demeyeceğim, bilmesin dediğin gibi...Ne varsa her ayrıntıyı söylüyorum sonuçta erkek o ...ben bu kadar emek harcadım sen hiç bişey yapmadın diye de suçladım dün.. Ama doğru salı günü vuruldum iğnemi, koştur koştur muayene oldum, kostur koştur eczaneye.. raporda geçmesin mi tekrar git görüş, sonra demesinler mi devlet bu raporu kabul etmiyor en az 3 yıl evli olmanız lazım... OFF off ne geçtim o gün iğneyi alsam mı almasam mı düşündüm... hadi alayım dedim yine git hastaneye iğne ol... Koştur koştur iş yerine.. pekmezi bile kendim içiriyordum eşime ... Bende taştım artık... Kızlar ya kusura bakmayın çenem düştü ama kimseye anlatamıyorum bunları doldum iyice... Çok sağolun Allah razı olsun sizlerden. İnşallah Allahım bebişlerimizi bize verecek.

canımmm o kadar benim ilk zamanlarımı anlattın ki biz 3 yıllık evliyiz bebek isteyeli de bir sene oldu. ilk karar verdiğimiz aylarda hatta belki, de ilk 6 ay acaip takıyordum. eşime de söylüyordum bugün falan diye.adamın yapcağı varsa da kaçıyordu . öyle olunca da ben de kendimi senin gibi hissediyordum hep ben yanaşıorum diye sinir oluyodum. yada bazen eşim yorgun oluyordu yumurtlama günümde ilişki olmayınca sinirimden ağlaya ağlaya uyuyodum.
şimdi düşünüyorum da ne gereksizmiş bunlar belki böyle yapmasaydım şimdi çoktan hamile kalmıştım. arkadaşlarımm güzellerim hamile kalamamızın en büyük sebebi stress. sırf yumurtlamakla iş bitmiyor. eğer stres halindeyseniz yumurta ve sperm bir araya gelse bile döllenemeyebiliyor.
ilişki esnasında bunu düşünmek %80 şansı azaltıyor. ben belki bir senedir ilk defa geçen ay hiç düşünmedim hatta istemedim.hamile kalmadım o ayrı belki de bir problem var ama adetim hiç gecikmedi geçen ay. ve mutluydum en azından çünkü bir senedir o huzurdan yoksundum. işe başladığım için bebek ertelendi kafamda korunmuyoruz ama uğraşmıyoruz da ve inanın ben o psikolojiden çıkınca eşim benim etrafımda dönmeye başladı. ne zaman canımız çekerse o zaman yaptık. çok daha güzeldi. belki böyle giderse ve bir sorunumuz da yoksa kısa zamanda hamile de kalabilirim inşallah.
demem o ki çok zor ama böyle takamyın.ben de çok taktım hiçbişey değişmedi olcağı varsa da olmadı. ha gene olmayabilir akıldan çıksa da ama en azından yıpranmazsınız devamlı beklenti içine girerek

Back