arkadaşım bir misafir ordusu geldi geçti kaç gündür pek yoğundum.. :))
öğlende de ben gidicem, yaz sezonunu açtık galiba :)
doktora gittin mi arkadaşım, tüm gelişmeleri anlat bize
beni de listeye alırmısınız..ama ben bu ay doktorum tatilde olduğu için önümüzdeki ay takip yaptırıcam...6 temmuz günüm...
gıymatlım cnm ben henüz çalışma aşamasındayım bugun adetimin 9. günü önümüzdeki hafta önemli bnm için bakalım hiç drada gitmedm bu ay doğal yoldan olursa olcAk inş olmazsa bi dahaki aya giderim yine..
tabi senide yazayım arkadaşım..
ilaç ve sorun bölümüne ne yazalım
gultun bişey daha sorabilir miyim, beraberlik esnasında yastık filan kullandın mı :kedi:
İlk hamilemiz :hooray:
"gultun" arkadaşımıza Cenab-ı Allah, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin :Saruboceq:
bizde peşinden gelelim inşaAllah :lepi:
:CüvCüv: gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran'dı :CüvCüv:
((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))
İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi
mse121822__________Yumurtlama normal________________Doğal süreç________________İlaçsız uygulama________________6 Temmuz
GIYMATLIM________Yum. normal-Sperm ölçülecek________Yum. Takibi_________________coraspin-Elevit-Progestan_________11 Temmuz
bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________22 Temmuz
aysenik____________PKO (yum.normal)___________________Yum. Takibi_____________Klomen glucophage coraspin folbiol _____22 Temmuz
Chabliss___________Yum.normal_sperm ölçülecek_________Genel Takip ______________?????????????????????__________22 Temmuz
Halev______________PKO - Sperm düşüklüğü______________Yum. Takibi_________________Folic plus_______________________Temmuz
Eftalya22___________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. Takibi ________________Serephone______________________Temmuz
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________Temmuz
Kızlar merhaba, bugün çok güzel gelişmeler oldu ya , çok heyecanlıyım. :sm_cool: Sabh gittim dr a çok güzel 1 tane yumurtan olmuş derken 2. yi gördü. 2 tane çok güzel yumurtam var şuanda , maşallah diyeyimde:dance: Saat 12 de de çatlatma iğnemi vuruldum.Yarında çalışmalar başlayacak :1hug:. Allahım artık gelsin bebişlerimiz
arkadaşım çok sevindim senin adına... ne güzel haberler bunlar. bizede moral olacaksın..
bilgilerini yazarmısın senide listeye ekliyim, gelişmeleri daha yakından takip ederiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?