• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Olmaz olur muuuu?buyrunnnnnnnnn. Bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu ez. Sonra sıcak suda ağzı kapalı olarak 10 dakika demle..Sabah ve akşam düzenli olarak iç bunu...Aç tok farketmiyor...Ama ağzını kapatıp demle mutlaka. Ezmeyi de unutma...Sarımsak döveceğiyle eziyorum ben.Ezmesi çok zor.

Canım bende kullanıyorum hayıt tohumunu ama ezmeden yapıyorum. Ezilmesi mi gerekliymiş ? Birde bunu kaç gün süre ile içmek gerekli acaba yani hiç ara vermeden içiliermi ? bal- tarçın-örek otu için de geçerlimi. CADIARZU

Canım bende kullanıyorum hayıt tohumunu ama ezmeden yapıyorum. Ezilmesi mi gerekliymiş ? Birde bunu kaç gün süre ile içmek gerekli acaba yani hiç ara vermeden içiliermi ? bal- tarçın-örek otu için de geçerlimi. CADIARZU
Ezmek lazımmış...Mutlaka ez...Ezince çayın yoğunluğu da fazla oluyor. Farkedersin zaten...Ben daha düne kadar içiyordum. şimdi bıraktım...Reglimin 23. gününde bıraktım...Hamile kaldıysam bir zararı olur diye..Ne olur ne olmaz. Sonuçta gebelikte bitkisel çaylar zararlı diyorlar...Ama hayıt tohumu için öyle yazmamışlar. Ben tedbirli davrandım...Bal+tarçın+çörek otu karışımının bir zararı yok...istediğin zaman kullanabilirsin diye biliyorum. Ben kullandımmm...Temmuz başında test yaptıracağım.İnşallah hamileyimdir...Bu kürleri ilk denemem....

Ezmek lazımmış...Mutlaka ez...Ezince çayın yoğunluğu da fazla oluyor. Farkedersin zaten...Ben daha düne kadar içiyordum. şimdi bıraktım...Reglimin 23. gününde bıraktım...Hamile kaldıysam bir zararı olur diye..Ne olur ne olmaz. Sonuçta gebelikte bitkisel çaylar zararlı diyorlar...Ama hayıt tohumu için öyle yazmamışlar. Ben tedbirli davrandım...Bal+tarçın+çörek otu karışımının bir zararı yok...istediğin zaman kullanabilirsin diye biliyorum. Ben kullandımmm...Temmuz başında test yaptıracağım.İnşallah hamileyimdir...Bu kürleri ilk denemem....

Çok sağol canım benim, inşallah hamişsindir. Tamam ezmeye çalışacağım, çok sert ama nasıl ezilecek bilmiyorumda. Bende bal+tarçın+çörek otu ve hayıt için ilk denemem. Bende merake diyorum etkisi olacak mı diye , Pazartesi yada salı dr kontrolüne gidecegim bakalım inşallah yumoşlarım olur :Saruboceq:

Çok sağol canım benim, inşallah hamişsindir. Tamam ezmeye çalışacağım, çok sert ama nasıl ezilecek bilmiyorumda. Bende bal+tarçın+çörek otu ve hayıt için ilk denemem. Bende merake diyorum etkisi olacak mı diye , Pazartesi yada salı dr kontrolüne gidecegim bakalım inşallah yumoşlarım olur :Saruboceq:

Ben sırf onu ezmek için tahta sarımsak ödeveceği aldım:) Biraz uğraşınca toz haline geliyor..İnşallah canım:) Yumoşlarımız olur....

canım soğanı adetin bitince bir hafta sonra başlıyorsun bana mailde yazdığı cevapta öyle demişlerdi i.saraçoğlunun sitesinden
bu arada ben de bu sabah adet oldum bekliyordum zaten. benim için bu ay hayırlısı da böyleydi gibigelio

kızlarrr hepinize selamlar
nasılsınız bakalım.. gördüğüm kadariyle yeni haberler var

gultun arkadaşımmmmmm tebrik ediyorum seni, çok mutlu oldummmm Mevlam tamamına erdirsin hayırlısıyla inşaAllah

hasta olanlara Allah önümüzdeki ay nasib etsin inşaAllah

kızlar ben yum zamanındayım ama çok keyifsizim, hiç içimden gelmiyor ne olacak benim halim ya :(

İlk hamilemiz :hooray:
"gultun" arkadaşımıza Cenab-ı Allah, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin :Saruboceq:
bizde peşinden gelelim inşaAllah :lepi:

(((((((((((((((((((((((((((((((((:Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))

İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi

Eftalya22___________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. Takibi ________________Serephone______________________Temmuz
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________Temmuz
GIYMATLIM________Yum. normal-Sperm ölçülecek________Yum. Takibi_________________coraspin-Elevit-Progestan_________Temmuz
gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran'dı :CüvCüv:

bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________Temmuz
aysenik____________PKO (yum.normal)_________________Yum. Takibi_____________Klomen glucophage coraspin folbiol _____Temmuz
Chabliss___________Yum.normal_sperm ölçülecek_________Genel Takip ______________?????????????????????__________Temmuz
Halev______________PKO - Sperm düşüklüğü______________Yum. Takibi_________________Folic plus_______________________Temmuz

:dance:

gıymatlım kıs nerelerdeydin kaç gundur??
sağol bu arada canım rabbim hepinizede nasip etsin amiinn :Saruboceq:

arkadaşım bir misafir ordusu geldi geçti kaç gündür pek yoğundum.. :))
öğlende de ben gidicem, yaz sezonunu açtık galiba :)

doktora gittin mi arkadaşım, tüm gelişmeleri anlat bize

arkadaşım bir misafir ordusu geldi geçti kaç gündür pek yoğundum.. :))
öğlende de ben gidicem, yaz sezonunu açtık galiba :)

doktora gittin mi arkadaşım, tüm gelişmeleri anlat bize

inşallah peşimden geleceksiniz canım kaydirigubbakcemile5
gittim keseyi gorduk 12 temmuzda tekrar gidicem.şimdilik bir sorunum yok canım inşallahda olmaz.
tavsiyem 2gunde bir ilişki ve işinizi akşam yapıp hiç kalma sabaha kadar sabah duşunu al
kaydirigubbakcemile3

gultuncum yumurtlama günlerinde mi 2 günde denediniz.. yoksa adetten itibaren mi

adetten sonra başladık ama yumurtama gunlerinde ozen gosterdik ben klomen kullanmıştımya yumurta buyumuşmu die doktora gittiğimde bu hafta ilişki olsun dedi bizde hemen o gun başladık(14.gun) sonra 3 gece eşim şehir dışına gitti geldiğinde (20.gun)tekrar gun aşırıya devam ettik 29.gunume kadar çünkü 32 yada 33 gun adet gunumdu gelmedi işte.

Merhaba arkadaşlar...Ben de sizdenim. Yumurtlama takibim için doktara gittim. Hastalığımın 23. günü olmasına rağmen hala yumurtam gelişmemiş...Hergün bebek için çalışmıştım..Okadar da bitkisel çaylar içtimmm...Çoookk üzüldümmm....Ben de çatlamıştır umuduyla gitmiştim. Pregestron verdi..7 gün kullanacağım..Adetimin 5. günü klomene başlayacakmışım...Bu ay hamile kalırım yumurtladım kesin diye çok şartlamıştım kendimi..Şimdi içim kötü oldu...Yine aynı şeyler...senağlamasenağlama

adetten sonra başladık ama yumurtama gunlerinde ozen gosterdik ben klomen kullanmıştımya yumurta buyumuşmu die doktora gittiğimde bu hafta ilişki olsun dedi bizde hemen o gun başladık(14.gun) sonra 3 gece eşim şehir dışına gitti geldiğinde (20.gun)tekrar gun aşırıya devam ettik 29.gunume kadar çünkü 32 yada 33 gun adet gunumdu gelmedi işte.

gultuncum sen çatlama iğneside oldun mu...
dediklerine göre yumurtlama zamanında tek ilişki yaşamışsın, yani yumoşlarının olgunlaştığı dönemde..
doktor sana çatlama vakitlerini söylemişmiydi?
ilginç geldi senin durumun bana, yada aklım karıştı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar...Ben de sizdenim. Yumurtlama takibim için doktara gittim. Hastalığımın 23. günü olmasına rağmen hala yumurtam gelişmemiş...Hergün bebek için çalışmıştım..Okadar da bitkisel çaylar içtimmm...Çoookk üzüldümmm....Ben de çatlamıştır umuduyla gitmiştim. Pregestron verdi..7 gün kullanacağım..Adetimin 5. günü klomene başlayacakmışım...Bu ay hamile kalırım yumurtladım kesin diye çok şartlamıştım kendimi..Şimdi içim kötü oldu...Yine aynı şeyler...senağlamasenağlama

albeyaz aramıza hoşgeldin.. doktor sık aralıklarla mı ölçtü yumurtaların büyüklüğünü?
aslında gelişme aşamasında seni yönlendirmesi lazımdı.. tabi ki şimdi boşa uğraştım diye hayıflanıyorsun, madem 23. güne kadar gelişmemiş ona göre başka çözümler arayabilirdi doktor değil mi..
hayır bizim aklımız bu kadarına eriyor da, doktorlar neden bu kadar ince ayrıntıları düşünmüyorlar anlayamıyorum
adet günün ne zaman arkadaşım, olsun bu ay geçmiş olsa bile önümüzdeki günler bizi bekliyor.. bak görüyorsun burda birsürü arkadaş takiplerden sonuç almaya çalışıyor.. inşaAllah mevlam da dilediği zaman bursan birbirimizin haberlerini alacağız , üzülmek yok..
aynen yüksek performansla çalışmalara devam gız bacım :lepi:

gultuncum sen çatlama iğneside oldun mu...
dediklerine göre yumurtlama zamanında tek ilişki yaşamışsın, yani yumoşlarının olgunlaştığı dönemde..
doktor sana çatlama vakitlerini söylemişmiydi?
ilginç geldi senin durumun bana, yada aklım karıştı bilmiyorum

canım iğnesiz kendinden çatlamasına bırakmıştık.3 yumurtam oluşmuştu biri20 mi 23 mu ole bişiydi diğer ikisi 19 mm di.doktor bu hafta çatlar demişti 14.gun gitmiştim.14-16 gunler ve(17-18-19 boş) 20-22.... die 29.gune kadar çalışmıştık.sanırım 16.gun çatladı çünkü o sabah ağrım vardı yururken bile acıodu.
doktor kontrolun iyi geçer ve yeterli büyüklüğe ulaşmışsa iki gun en fazla 3gun arayla çalışın yılmadan:) iki hafta felan kaydirigubbakcemile5

albeyaz aramıza hoşgeldin.. doktor sık aralıklarla mı ölçtü yumurtaların büyüklüğünü?
aslında gelişme aşamasında seni yönlendirmesi lazımdı.. tabi ki şimdi boşa uğraştım diye hayıflanıyorsun, madem 23. güne kadar gelişmemiş ona göre başka çözümler arayabilirdi doktor değil mi..
hayır bizim aklımız bu kadarına eriyor da, doktorlar neden bu kadar ince ayrıntıları düşünmüyorlar anlayamıyorum
adet günün ne zaman arkadaşım, olsun bu ay geçmiş olsa bile önümüzdeki günler bizi bekliyor.. bak görüyorsun burda birsürü arkadaş takiplerden sonuç almaya çalışıyor.. inşaAllah mevlam da dilediği zaman bursan birbirimizin haberlerini alacağız , üzülmek yok..
aynen yüksek performansla çalışmalara devam gız bacım :lepi:

Sık aralıklarla gittim..Hormon testi yaptı hep..Oranları yükselmeye başlamış dedi...Ama kesin tarih hiç vermedi..Ben de heran olabilir diye hep çalıştım..Son gittiğimde birçok yumurtam olduğunu ve hiç birinin olgunlaşmadığını söyledi..Haziran 3'te hasta olmuştum. Zaten ben polikistikoverim...Yumurtlamalarım düzensiz. ilk hamileleiğimde de klomenle gebe kaldım. Ama düşük oldu..bir de klomensiz denemek istedi ama yumurtam olgunlasmadı...Şimdi yine klomenle deneyeceğiz..Bu arada evlilikte de 5. yılım. Onun için sabırsızlanıyorum artıkkk..İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...

albeyaz klomenle büyüyorsa öyle devam edersin arkadaşım, bi kere düşük olmuş ama inşaAllah tekrar olmaz.. belki klomen kaynaklı değildir düşüğün
eşine faydalı olacak gıdalarla da destekleyebilirsiniz..
hatta e vitaminide kullanabilir.. bize doktor söyledi, kaliteyi arttırıyormuş bilmiyorumkismile

bu ay da sonuç almazsak bende klomene başlamayı düşünüyorum, cümbür cemaat hepimiz kullanırız, beraberce gün sayarız arkadaşım kaydirigubbakcemile5

Back