Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

geç oldu ama sanada günaydın tatlım, Divinity arkadaşım nasılsın bakalım

cnm iyiyim ben çok şükür yumoşumu gördüm daha iyi oldum sen nasılsın

selamlar canlarım
hayırlı pazarlar hepinize
cumartesi dr gittim sol tarafta 14 mm yumurtam oluşmuş bi tane
salı günü tekrar gidecem büyüyüp büyümediğine bakacak

:26: en sevdiğim ecrin bebekle şeniz smileyi gitmiş ve sırnaşık smilim ve clodeyes smilim

hu huu bizim mahalle
günlerdir yokum canlarım bu resmi tatil günleri bana pahalıya patladı.. gelen giden koşuşturma..
ama tekrar sizlerin aranıza dönmekten ekibim adına kıvanç duyuyorum

hepiciğinizin yazdıklarını tek tek okudum.. yaramaz bi durum yok Allaha şükür
yarın inşaallah hafta kritiğini yaparız...
yepyeni bir pazartesi sendromunda buluşmak ümidiyle.. esenkalın

merhaba kızlar mutlu sabahlar........
nasılsınız bakalım görüşmeyeli....

melike bana yazdıysan hoşbuldum canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
beklenmeyen gününe ne kadar kaldıı

merhaba canlarımm nasılsınız bakalım yeni bi ay , yeni bir hafta , yeni bir gün gıymatlım bayadır yoktun canım , gözün iyi oldu sanırım .
Divinity canım hadi bakalım yumoşunu da gördün , bol bol çalış artık,
delightcimm seni bekliyorum soru sormuştum cvplarmısın tatlım

evet tatlışım sana yazdımm kuzuuu vala ayın 8 bakalım bende cok heyecanlanıyorum hiç sorma yaa dua edin bana olurmu benimde dualarım hep sizinle canımm

evet tatlışım sana yazdımm kuzuuu vala ayın 8 bakalım bende cok heyecanlanıyorum hiç sorma yaa dua edin bana olurmu benimde dualarım hep sizinle canımm

en erken senin o zaman tarihin tatlım, inşallah bu ay gelir bebeciğin, blueavcı canım senin çalışmalar ne alemde ? Gıymatlım biz 14 ekimde adet olmuştuk dimi ya, ben gün saymayınca unuttum tam tarihi:26: benim çalışmama gerek varmıki kızlar ya

hayırlı sabahlar güzellerrrrr
günaydın tatlım
canım az kalmış inşl hamiş haberlerini verisin bize listede ikinci sırada yerini alırsın

canım adetten sonra 12...16.günler diyorya onu baz alırsan düne kadar çalışman gerekiyordu ama sen yinede tedbiri elden bırakma bugün ve bikaç gün daha git istersen bizdede aslında çalışma düşüncesini attım bu ay aklımdan bu ay olmayacağını hissediyorum gibi bizimki bu ay çalışma amaçlı değilde azıcıkta eğlenelim dedik ya açıkçası geçen ay tam yumurtlama gününde yaptıkta noldu elde var sıfır bu ayda zaten grip oldum yemeğe bile iştahsızdım değilki o iş ama tabi rabbim nasip ettiyse başımla gözüm üstüne

kızlar nerelerdesiniz yahuuu, hadi toplanalım artık, özledim sizlerle yazışmayı ya, izinden geldim siz yoksunuz

allah razı olsun canım inşallahhh dua edin bana olurmu cünkü buna cok ihtiyacım var benimde dualarım hep sizlerler inankiiii rabbim gönlünüze göre versin inşallahhh

inşallah bitanem yaa allah razı olsun canım inşallah bu ay hepimize ugurlu gelir rabbim hepimize kızlarrr bende hamileyim çok şükür diye yazmayı nasip etsin inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…