- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hayırlı aksamlar canlarrrrrrrrrrra.s.
hayırlı akşamlar şekerim nasılsın
çok tşk ederim hemşocum iyim bende oturuyom sen napıyosun nasılsınnnolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
sağol hayatım bende iyiym eşimle tv izliyoruz bizde
geç oldu ama sanada günaydın tatlım, Divinity arkadaşım nasılsın bakalım
merhaba kızlar mutlu sabahlar........
nasılsınız bakalım görüşmeyeli....
melike bana yazdıysan hoşbuldum canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
beklenmeyen gününe ne kadar kaldıı
evet tatlışım sana yazdımm kuzuuu vala ayın 8 bakalım bende cok heyecanlanıyorum hiç sorma yaa dua edin bana olurmu benimde dualarım hep sizinle canımm
günaydın tatlımhayırlı sabahlar güzellerrrrr
canım az kalmış inşl hamiş haberlerini verisin bize listede ikinci sırada yerini alırsınevet tatlışım sana yazdımm kuzuuu vala ayın 8 bakalım bende cok heyecanlanıyorum hiç sorma yaa dua edin bana olurmu benimde dualarım hep sizinle canımm
en erken senin o zaman tarihin tatlım, inşallah bu ay gelir bebeciğin, blueavcı canım senin çalışmalar ne alemde ? Gıymatlım biz 14 ekimde adet olmuştuk dimi ya, ben gün saymayınca unuttum tam tarihi:26: benim çalışmama gerek varmıki kızlar ya
en erken senin o zaman tarihin tatlım, inşallah bu ay gelir bebeciğin, blueavcı canım senin çalışmalar ne alemde ? Gıymatlım biz 14 ekimde adet olmuştuk dimi ya, ben gün saymayınca unuttum tam tarihi:26: benim çalışmama gerek varmıki kızlar ya
günaydın tatlım
canım az kalmış inşl hamiş haberlerini verisin bize listede ikinci sırada yerini alırsın
canım adetten sonra 12...16.günler diyorya onu baz alırsan düne kadar çalışman gerekiyordu ama sen yinede tedbiri elden bırakma bugün ve bikaç gün daha git istersen bizdede aslında çalışma düşüncesini attım bu ay aklımdan bu ay olmayacağını hissediyorum gibi bizimki bu ay çalışma amaçlı değilde azıcıkta eğlenelim dedikya açıkçası geçen ay tam yumurtlama gününde yaptıkta noldu elde var sıfır bu ayda zaten grip oldum yemeğe bile iştahsızdım değilki o iş ama tabi rabbim nasip ettiyse başımla gözüm üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?