• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

doğru diyorsun blueavcım Allah ol derse , hastalık falan vız gelir, inşallah bizlerde daha fazla beklemeyiz, ya çevremde herkes hamiş, uzak durmak istiyorum hepsinden olmuyor :(:( eşimin teyzesinin oğluda bizden 1 hafta sonra evlenmişlerdi, eşi 4 aylık hamile dün onlarla birlikteydik, ona hamile alışverişi falan yaptık da çok imrendim ya, benimde göbüşüm olsada bende alsam dedim :( birde bi arkadaşımızın kızı 1 aylık oldu ona hediye aldık ayy ne kadar güzel şeyler var ya , hamiş olsam da alsam ama işte :(

selam canlarım oku oku anca bitirdim geçmişi yaaaaaaa bu arada hepinize güzel bir hafta diliyorum bende bu sabah kan verdim tsh için inşallah drumun istediği değere düşmüştür de artık tüp bebek için görüşmelere başlarız yaaa inşallah

slm kızlarrra.s.
bende 1.5 sene olucak evleneli gecen yıl eylül ayında düşügüm oldu 5 haftalıktı....
bende bu ay dr gitmeye basladım yumura takibi yaptı dr bey sonra klomen verdi .....
şimdi bugün 20.günüm sanırım 18.gün yumurtam catladı bi büyük biri küçük iki yumurtam varmıştı dr bey öle demişti ama bende bi kasık agrısı oldu anlatamam bakalım calışmalara devam ediyoruz inşallah bu ay hepimizin melekleri kucagında olurrrrrrrrolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım ilk kaybın için çok üzüldüm ama çok şükür ki kendiliğinden hamiş kalabiliyorsun inşallah en kısa zamanda tekrar o güzel duyguyu tadarsın

KIZLAR SANIRIM BEN:))Bu sabah iki tane test yaptım ikisinde de çift çizgi çıktı inanamadım..şu an hala öyle testler bozulmadı...ama daha önce de öyle magdur olduğum için inanasım gelmedi..bugün de arkadaşlar bana geldi diye kan testine gidemedim,yarın gidecegim inşallah....kızlar siz bana uğurlu geldiniz ya,bu ay topiğe yazı yazayım bi konuşayım sizlerle dedim,önceden hep okurdum yazılanları.....
gıymatlim,cahblis,smallengel,halev,blueavcı,divinity ve diğer şu an yazamdığım arkadaşlar,eger hamileysem hepiniz için her daim dua edecegim,bana da hamile kaln arkadşlarım dua etmişti...şu an kimse bilmiyo annemler,kayınvaldmler..iş kesinleşmedn söylemek istemiyom..aslında bu akşma bize gelcekler ama keseyi dr görmeden söyleymem,belkiş yanılıyorumdur,kimyasal gebeliktir,nebileyim.....
kendi bilgilerimi vereyim canım,,,,yaşım 28 eşimin de öyle....15 aydır korunmuyorduk,2 yıllık evliyim...ilk yılımızı korunarak gecirdik...sperm testi ve diğer hormon testlerim iyiydi,rahim filmimde tüplerim açık çıktı..bi kere serophene kullandım,o ay iğne vurulmamıştım,kendiliğinden olursa diye dr agırdan almıştı...bu ay serophen içtim ve iğne vuruldum ve eger idrar testleri gibi kan testimde pozitif çıkarsa inanasım gelmiyo,hayal kırıklığına uğramk istemiyom,hala kaptırmıyom,gecen ay çok hüsrana uğradım.....
Rabbim herkesi hamile kaldıktan sonra da sonuna erdirsin inşallah.....
hepinizi seviyorum,uğurumsunuz:))Allah gönlünüze göre versin her şeyi...sevgler....

Canlarım ya:))benim adıma nasıl sevindiniz o kadar mutlu oldum ki...Allah da sizi sevindirsin tez zamanda.....kızlar valla çok memnun oldum,ama içim buruk çünkü hepinizin bir an önce olmasını istiyorum..kan testi de yaptırdım 4 haftalık gebeymişimalkisalkisalkis.....doktora görünmedim aradım doktorumu haftaya gel bebgi görebiliriz dedi....hala kimse bilmiyo,görüştüğüm arkadşlarımdan bile önce geliyosunuz hemen size yazıyorum...değişik bir duyguymuş bu ya gerci henüz çok yeni ama kızlar şimdi de düşerse falan diye bi korkum var,tam psikopatım ben ya,olsa bi türlü olmasa iki türlü benim ayarım....
şimdi size bu ay yaşadığım şeyleri yazacgım..birinciis ben rüyamda halamı hamile görmüştüm,bi tanıdık da bana dedi ki sen hamile kalacn,ona öyle olmuş o da bana dedi...bu bir...ikincisi arkadşım da rüyasında beni hamile görmüş yeşil bi kazk giyiyormuş,karnım bayaga varmış...bi arkadş da beni biberon alırken görmüş rüyasında...içimde bi his yoktu ama bunlar oldu,bi sabah bi arkadaş aradı sen hamilesin dedi,dedim sen deli misin rüyanda mı gördün dedim yok dedi adet olmadıysan öyle çok dua ettim sana dedi....yani bu tarz şeyler.....
çok dua edin kızlar,hayırlısı için..ben geçemn yıl bu dönemde olsun istemiştim ama Rabbim böyle kararlamış...özellikle yağmur yağarken şöyle dua ettim;"Allahım şu yağmur tanelerinin adedince senden diliyorum rabbim,sen ol dersen her şey olur,beni bu duygudan mahrum etme"
siz de edin,ben de sizin için edecegim....

chablis;haklısın ben de dışardan duyduğum hamilelik haberlerinden rahatsız olurdum bazen özellikle kayınvalidem söylediğinde filanca hamileymiş diyemafoldumbeno zaman üzülürdüm biraz..ama burda paylaştım çünkü bunun size güç verecgini düşündüm,illaki olacak bi gün sadece zamanını bilmiyoruz o kadar..bu ay çok rahttım ben,nasılsa olmazsa başka bi tedavi sürecine geceriz diye kafam rahattı....
hepinizi seviyorum,tanımasam da bu duyguyu içimde hissediyorum.....
Allah yardımcınız olsun.....şu an mutluyum ama hepinizin hamilelik haberini alınca daha mutlu olacgım,bencil biri değilim,karşımdakinin duyguları da çok önemlidir,sizin için artık tüm dualarım...sevgiyle kalın...

selam kızlar;
bi kutlama yemeği yedik eşimle dışarda.sonra duramadık,gittik kayınvalidemlere:)çaya geldik dedik,aslında dün gece o bendeydi...böyle gitmemizin bi sebebi vardı sonuçta..öperken kulağına,babane oluyosunuz diye fısıldadım...sarıldı öptü beni,havalar uçtu,başkalarının bebklerini seviyoduk şimdi kendimizin olacak falan dedi....beklenen bi şeydi dedi ve ilk defa herkesin sorduğunu söyledi,normalde hiç öyle bi muhabbet gecmedi aramızda...ama soranlara da ben sormuyom diyomuş,belki olmuyosa üzülmesin falan diye:)ben de dedim ki biz zaten 3 4 aydır istiyodukkafamçokkarıştı..2 yıllık evliyiz hem biraz gezelim tadını çıkaralım falan diye dedim....o da bebkle de gezilir hiç merak etme dedi...şimdi ben çalışmadığım için iş baktım olmadı falan,demekki bekleniyormuş,hatta belki ona göre geciktik bile ama çok memnun oldu..çünkü etrafında benimle aynı evli olanların şimdi bebkleri 3-5 aylık falan.....şimdilik çok kişi bilmesin istedik dedim,sonuçta daha dr görmedi,sadece testlere göre..o da tabi dedi,söylemeycek yani....
blueavcı;ballı tarçınlı çörek otu yemiştim her sabah gecen ay,tabi bazen aksattım ama tek yaptığım bu,folik asit kullandım bi de...
kızlar inşllah teker teker duyarım haberlerinizi,hatta çifter çifter....sevgiyle kalın...opuyorumnanaktan

tatlım çok sevindim var yaaaaa kendim hamiş kalmış gibi hissettim Allahım kucağına almayı da nasip etsin sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin güzel rabbim canım

cnm iyiyim ben çok şükür yumoşumu gördüm daha iyi oldum sen nasılsın :70:

selamlar canlarım :29:
hayırlı pazarlar hepinize
cumartesi dr gittim sol tarafta 14 mm yumurtam oluşmuş bi tane
salı günü tekrar gidecem büyüyüp büyümediğine bakacak :27:

inşallah istenilen büyüklüğe ulaşırda çatlar bi bebiş konuverir göbüşüne canım hayırlısıyla

hu huuuu kızlarrr anca geldim valla tatil dönüşü olunca bi yoğunluk yaşadık sabahtan smallcum ne çabuk bitti senin iznin yaaa ben üzüldüm valla sen tam pzt sendromu yaşamışındır.
tatil bana da iyi geldi valla zaten ev işlerim falanda vardı. dün de biraz mutfak terapisi yaptım kendime yoruldum ama değdi biyandan müzik bi yandan hamur yoğurup hırsımı çıkardım. çok güzel elmalı kurabiyeler yaptım alın çaylarınızı da gelin güpletelim beraber mideye. hem tarçın da koydum sizin için çok faydalı :23:
bu arada dün kasıklarımda çok ağrı oldu bir iki gün bal tarç.ın çörekotu yedim diye galiba. yumoşlarım büyüyo sanırsam vatana millete hayırlı yumoşlar olsun hepsi işallah misafirperver olsunlar ki spermciklere kırmızı halılar sersinler :9::12:

ben yemeğe geçiyorum afiyet olsun sizlere canlar

hoşgeldin canım afiyet olsun bakalım

hu huuuu kızlarrr anca geldim valla tatil dönüşü olunca bi yoğunluk yaşadık sabahtan smallcum ne çabuk bitti senin iznin yaaa ben üzüldüm valla sen tam pzt sendromu yaşamışındır.
tatil bana da iyi geldi valla zaten ev işlerim falanda vardı. dün de biraz mutfak terapisi yaptım kendime yoruldum ama değdi biyandan müzik bi yandan hamur yoğurup hırsımı çıkardım. çok güzel elmalı kurabiyeler yaptım alın çaylarınızı da gelin güpletelim beraber mideye. hem tarçın da koydum sizin için çok faydalı :23:
bu arada dün kasıklarımda çok ağrı oldu bir iki gün bal tarç.ın çörekotu yedim diye galiba. yumoşlarım büyüyo sanırsam vatana millete hayırlı yumoşlar olsun hepsi işallah misafirperver olsunlar ki spermciklere kırmızı halılar sersinler :9::12:

hiç sorma tatlım ya:58: bitti işte koskoca 2 hafta bende üzüldüm ama yapacak bişey yok maalesef heme sabah uyanması bi zor geldi. aynen ne sendromdu ama sanki bi yabancı hissettim ofiste ya, işlerde birikmişti hallettim hemencik ama, minik kaktüsü vardı ablası izne ayrıldı diye üzülmüş pörsümüz kalmış yaa:58: pek bi üzüldüm.
Ohh ellerine sağlık canımcım bende elmalı kek yapacağım eve gidince valla, nasıl canım çekti ha tarçınlı falan hmmmm, mutfakda bişeyler yapmak ne iyi geliyor dimi şeker:27: insanın beyni rahatlıyor resmen.

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olur senin yumoşlar,

halevcim inşallah değerlerin normal olur canım ya, bi an önce hayırlısıyla tüp bebek çalışmaların başlar,
Chabliss canım seninde ağrıların oldu demek, hep oluyormuydu. ben bu ay kendimi dinledim de 3 gün falan kasıklarımda batma oldu, birde hafiften hafiften karın ağrım oluyo sanki ya adet olacakmışım gibi.

selam canlarım oku oku anca bitirdim geçmişi yaaaaaaa bu arada hepinize güzel bir hafta diliyorum bende bu sabah kan verdim tsh için inşallah drumun istediği değere düşmüştür de artık tüp bebek için görüşmelere başlarız yaaa inşallah

aramıza hoşgeldin canım ilk kaybın için çok üzüldüm ama çok şükür ki kendiliğinden hamiş kalabiliyorsun inşallah en kısa zamanda tekrar o güzel duyguyu tadarsın

tatlım çok sevindim var yaaaaa kendim hamiş kalmış gibi hissettim Allahım kucağına almayı da nasip etsin sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin güzel rabbim canım

inşallah istenilen büyüklüğe ulaşırda çatlar bi bebiş konuverir göbüşüne canım hayırlısıyla

hoşbulduk tatlım benim allah razı olsun canım inşallah hepimiz meleklerimize kavusuruz en hayırı zamanda dualarımızı esirgemeyelim birbrimizden :29: :16: :49:

tatlışlarım temizlik yapıyorum arada birde gelip yazdılkarınızı okuyorum malum hafta sonu ypktunuzya iyice kaynatırsınız geri kalmayayım dedim

canlar gelmişsiniz hepiniz maşallah pek bi iyi gördüm sizi..

small canım işin hayırlı olsun bi çırpıda bi dahaki izin vaktin gelsin inşaallah. hafta sonu yaptığınız alışverişler gibi tez vakitte kendinede yapasın inşaallah gülüm....... biz 14 ekimde hastalanmıştık. kaçıncı gündeyiz bilmiyorum ama benim d.kontrol hapım 5 tane kaldıııı :58: ayın kaçını bekliyorsun sen ?

chablis hamaratsızn bu günlerde gız bacım. afiyet şeker olsun canım çekti ah ahh

melike ne kadar az kalmış vaktin hadi hayırlısı bakalım......hiç bi belirti var mı şekerim

divinity yumoşları besiye çek güzelim.. ayy doktora gidip onların büyüdüğünü görmek ne kadar güzel oluyoır. özledim o günleri..

halev senin kaç günün kaldı canımcım. gündüze geçtiniz mi

inşaallah güzel rabbim bu ay her birimizi sevince mutluluğa boğar kızlarr.......

blueavcı kolay gelsin şekerim. ayy ahftasonu ev bi dağılıyor ki bende şimdi neresinden başlasam diye öyyle alık alık bakınıyorum. en iyisi önce kızlar napıyor diye bi bakayım dedim.....
sen demişsin ya bu ay eğlenmek için çalıştık diye.. hep hamile kalanlar beklemediğimiz zamanda oldu diyorlar. hadi inşaallah seninde öyle olurr gız bacım :34:

gıymatlımm canım gelmişsin o zaman ben bugün de çalışayım da garantiye alayım kendimi. daha göğüslerimde öyle aşırı şişkinlik de yok, valla ne zevkli bebek kıyafetleri almak ya, çok hoşuma gitti.İnşallah tez zamanda Rabbim bizlere de nasip eder. Sanada kolay gelsin canım biz bile 2 kişiyiz ev dağılıyor toz oluyor ya anlamadım gitti

chablissss yaptığın pastalardan istiyorum bendeeee ya çok canım çekti, midemiz alışmıştı izinde sürekli bişeyler yemeğe:52::52:

kızlar uzun zamandır aklıma takılan bir sorum vardı, başta hiç ihtimal vermemiştimde şimdilerde acaba sorusu hep düşündürüyor beni, evlendiğimizin ilk gecesi bende kanama olmamıştı:17: sonra dr a gittik kanama olmaz sende esnek çünkü demişti, şimdi bu gebeliğe engelmidir ? Hiç dr a falan da sormadım bunu , gerçi dayımın gelinininde öyle kanaması olmamış ama 2. ye hamile, ne bilim kafam karıştı düşük bi ihtimalde olsa gebeliğe engel olabilirmi? Bu konuda bilginiz varmı kızlar yardım edin:59:

smalcım ben çok yiyorum son zamanlarda ya.kilo aldım sen ne durumdasınnnn

kilo mu dedin sen şeker:52::52::52: valla acayip yiyorum hele 15 gün koçiş acıktım dedikçe bişeyler hazırladım e onun yanında oturdum bi güzel bende yedim, ağlamak istiyorum ya benim zayıflamam lazım :5: uzun zamandır görmeyen karnımı elliyo yaa bişey mi var diye, sinir bozucu bir durum bu gıymatlım bide demesinlermi artık yapın sizde bak yağlanma olurda bebeğiniz olmaz :52::52: eşim çok kızdı birde bunu takma kafana diye, aman bende de takılacak amma çok konu var, vay halimeee :30::30:

canlar gelmişsiniz hepiniz maşallah pek bi iyi gördüm sizi..

small canım işin hayırlı olsun bi çırpıda bi dahaki izin vaktin gelsin inşaallah. hafta sonu yaptığınız alışverişler gibi tez vakitte kendinede yapasın inşaallah gülüm....... biz 14 ekimde hastalanmıştık. kaçıncı gündeyiz bilmiyorum ama benim d.kontrol hapım 5 tane kaldıııı :58: ayın kaçını bekliyorsun sen ?

chablis hamaratsızn bu günlerde gız bacım. afiyet şeker olsun canım çekti ah ahh

melike ne kadar az kalmış vaktin hadi hayırlısı bakalım......hiç bi belirti var mı şekerim

divinity yumoşları besiye çek güzelim.. ayy doktora gidip onların büyüdüğünü görmek ne kadar güzel oluyoır. özledim o günleri..

halev senin kaç günün kaldı canımcım. gündüze geçtiniz mi

inşaallah güzel rabbim bu ay her birimizi sevince mutluluğa boğar kızlarr.......

hoşgeldin canım evet kocişim gündüze geçti çok şükür benim adet yeni bitti sayılır ama gün saymıyorum hiçde saymaya niyetim yok tatlım boşver olursa olur olmazsa olmaz nede olsa ikiside güzel Allahımın bize yazdığı kader değilmi aklımdan çıkmasa bile napim ya neyse inşallah tsh değerim düşmüştür de çalışmalarımıza tez elden hayırlısı ile başlarız inşallah

kızlar uzun zamandır aklıma takılan bir sorum vardı, başta hiç ihtimal vermemiştimde şimdilerde acaba sorusu hep düşündürüyor beni, evlendiğimizin ilk gecesi bende kanama olmamıştı:17: sonra dr a gittik kanama olmaz sende esnek çünkü demişti, şimdi bu gebeliğe engelmidir ? Hiç dr a falan da sormadım bunu , gerçi dayımın gelinininde öyle kanaması olmamış ama 2. ye hamile, ne bilim kafam karıştı düşük bi ihtimalde olsa gebeliğe engel olabilirmi? Bu konuda bilginiz varmı kızlar yardım edin:59:

canım esnek zar dert değil merak etme bebek olacak kanalla kızlık zarının yerleri ayrı birbirlerinden farklı hamiş kalınca yırtılır ancak zarın ve hamiş kalmamana sebep olmaz için rahat olsun

hoşgeldin canım evet kocişim gündüze geçti çok şükür benim adet yeni bitti sayılır ama gün saymıyorum hiçde saymaya niyetim yok tatlım boşver olursa olur olmazsa olmaz nede olsa ikiside güzel Allahımın bize yazdığı kader değilmi aklımdan çıkmasa bile napim ya neyse inşallah tsh değerim düşmüştür de çalışmalarımıza tez elden hayırlısı ile başlarız inşallah

Çok doğru diyorsun canım bu ay bende öyle dedim koçişe, tamam çok istiyorum bebişimizn olmasını bizden bir parça olmasını, düşünmesini bile muhteşem ama bunu verecek olan Rabbimiz, olmuyorsa elimizden bişey gelmez, Rabbim inşallah hayırlı olarak verir

canım esnek zar dert değil merak etme bebek olacak kanalla kızlık zarının yerleri ayrı birbirlerinden farklı hamiş kalınca yırtılır ancak zarın ve hamiş kalmamana sebep olmaz için rahat olsun

inşallah canım ne bilim aklıma takılmıştı , ilk kez o zaman tanışmıştım kadın doğum uzmanı ile :17::17:

halevcim inşallah değerlerin normal olur canım ya, bi an önce hayırlısıyla tüp bebek çalışmaların başlar,
Chabliss canım seninde ağrıların oldu demek, hep oluyormuydu. ben bu ay kendimi dinledim de 3 gün falan kasıklarımda batma oldu, birde hafiften hafiften karın ağrım oluyo sanki ya adet olacakmışım gibi.
canım benim genelde olur ağrı ama çok şiddetli olmaz eğer böyle çatlama gününden önce başlıyorsa çatlamada daha da ağrı olur ve akıntım çok belirgin olur.galiba daha güzel yumurtluyorum öyle olunca
gıymatlımm canım gelmişsin o zaman ben bugün de çalışayım da garantiye alayım kendimi. daha göğüslerimde öyle aşırı şişkinlik de yok, valla ne zevkli bebek kıyafetleri almak ya, çok hoşuma gitti.İnşallah tez zamanda Rabbim bizlere de nasip eder. Sanada kolay gelsin canım biz bile 2 kişiyiz ev dağılıyor toz oluyor ya anlamadım gitti
ay evet yaaa o giysiler o ayakkabılar ne tatlıdır öyle allahım. helen böyle esprili hamiş kıyafetleri yok mu bakamıyorum bile canım çekmesin diye :14:
chablissss yaptığın pastalardan istiyorum bendeeee ya çok canım çekti, midemiz alışmıştı izinde sürekli bişeyler yemeğe:52::52:
ahhh kuşum gelsen de yesen keşke şöyle gün yapsak ayy ne güzel olurduuu :7:
yok tatlım merak etme sen onla ilgili bir durum yok zar girişte sonuçta diğer olay ço gerilerde gerçekleşiyor. bir de bunu takma şimdi senn
kilo mu dedin sen şeker:52::52::52: valla acayip yiyorum hele 15 gün koçiş acıktım dedikçe bişeyler hazırladım e onun yanında oturdum bi güzel bende yedim, ağlamak istiyorum ya benim zayıflamam lazım :5: uzun zamandır görmeyen karnımı elliyo yaa bişey mi var diye, sinir bozucu bir durum bu gıymatlım bide demesinlermi artık yapın sizde bak yağlanma olurda bebeğiniz olmaz :52::52: eşim çok kızdı birde bunu takma kafana diye, aman bende de takılacak amma çok konu var, vay halimeee :30::30:

ayyyy demiyim demiyim diyorum da yuhh bu millete yaa ne demek yağlanma bebek olmaz. ne alakası var beee :20: bazısının tek derdi bu şahane kehanetleriyle insanları strese sokmak. sakın böyle hurafelere inanma canım benim ayyy bir de o göbeğini gösterip hamilemisin demeleri yok mu..bide şey var azcık ağzından kaçırsan midem bulanıyor gibi bi laf hemen bakışlar değişir. ulenn normal evli kadınların midesi bulanamaz mı her insan gibi illa hamile mi olmak lazım :36:

gıymatlım sorma kendimi mutfak işlerine verdm. benim kociş bazen bilgisayara fazla kaptırınca kendini ben de jkendimi oyalıcak bişeyler bulıyım diyorum bu sefer biraz abarttım galiba ama iyi oıldu akşama yemeğim hazır. işyerinde de elmalı kurabiyelerimin şanı yürüdü :64::56:

Back