Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninkide çok güzel olmuş canım ama hayat işte hiçbir zaman bizim düşündüğümüz gibi gelişmiyor işte olaylar evdeki hesap çarşıya uymaz derler ya bende böyle düşünüyorum ama bakalım rabbim nasip edecekmi inşl nasip olunca ne şekilde öğreneceğiz hepsi kısmet tabiki inşl hayırlısıyla olsunda gerisi teferruat dimi ama
sağol hayatım çok şükür ben iyiym sende iyisindir inşl seninde cumhuriyet bayramın kutlu olsun
canlarım nerelerdesiniz siz ya özledik valla hadi gelinde topik şenlensin gün boyu giremedim aklım sizdeydi ama kimsecikler gelmemiş
rica ederim canım evet soyadım avcı karadeniz değil akdenizliyim ben" adana" bi tanıdığın mı vardı yoksaçok tesekkür ederim bitanem benim ya bu arada senin soyadınmı avcı karadenizlimisin bide merak ettimmm???yerimseniben
bende gelmeye calışıyorum canım ama inanki kimse olmuyooo :gitme:
rica ederim canım evet soyadım avcı karadeniz değil akdenizliyim ben" adana" bi tanıdığın mı vardı yoksa
evet canım farkındayım sen giriyosun bende fırsat buldukça bakıyorum ama bizim kızlar yoklamada sınıfta kalacak valla lmazazartesi burda olurlar ama tatil dönüşleri gıymatlımın hastalığıda geçer hepsi bomba gibi döner aramıza yine kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aaaaa demeee bende adanalıyım canım süppermişşş hemşom benim bak kan cekmişşşş olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
evet tatlım kan çekmiş gerçektende çok memnun oldum hemşerim benim
günaydın kızlarrrrra.s.
merhaba canım günaydın
günaydın kızlarrrrra.s.
günaydın kızlarrrrra.s.
aaaaa demeee bende adanalıyım canım süppermişşş hemşom benim bak kan cekmişşşş olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
evet tatlım kan çekmiş gerçektende çok memnun oldum hemşerim benim
merhaba canım günaydın
mrb hemşocum sanada sekerim naber nasılsına.s.
merhabalar canlarım , melike-ecesu ve blueavcı canım topiğimizi yalnız bırakmamışsınız .dün girmeyi çok istedim ama annemlere yemeğe ordan arkadaşın düğününe falan gittik, Geçmiş cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Dimek akdenizlisiniz sizde , bende öyle :):)
Gıymatlım canım nasılsın iyi oldunmu , chabliss tatil hazırlıkları nasıl gidiyor canım.
Delightcimm hani derler ya aklımdan çıkardığım an hamile kaldım diye, sende öylemi oldun yoksa yumurtlama gününden tut haberi aldığın güne kadar aklındamıydı canım,birde bu ay özel bir belirti yaşamışmıydın ?
evet canım hep ugradık hoşgeldin sende naber nasılsınnnn bu arada senlede hemşomusuz a.s.
iyiyim şükür melikecim sadece hala gripten kurtulamadım ya , çok zorluyor beni inat ettim gitmedim de dr a ,
iyiyim şükür melikecim sadece hala gripten kurtulamadım ya , çok zorluyor beni inat ettim gitmedim de dr a ,
çok sağol canım
nasılsın smallengelcim tekrardan geçmiş olsun canım yakanı bırakmadı şu grip valla bende 3gündür kötüydüm bugün biraz iyiyim düzeldim sayılır ama ödüm kopuyodu çalışmalara başlamamız gereken zaman geliyodu neyse atlattım hayırlısı bakalım
selam kızlarr tatil olunca pek giremiyorum ben ya evde işlerim oluyo yada dışarda oluyoruz.nasıl keyifler tabi şu an hepimizden keyiflisi delightcım .. ben de smalla katılıyorum belirtilerin neler oldu canım aklından çıktı mı cidden bu ay yoksa her ayki gibimiydi psikolojin. benim de adet bitti çalışmalar başladı ama gün saymıyorum. tatil hazırlığı daha tam başlamadı canım 2 hafta falan var zaten daha ama heyecanı dersen tavan yapmış durumda. vizeyi bekliyoruz zaten bakalaım hayırlısıyla aksilik olmadan gideriz işallah
ayyy canım güle güle gidip gelin inşl.evet deliğht şimdi çok keyfli maşşallah nazar değmesin darısı bizlere olsun valla bu ay bende günlerimi saymadım açıkcası geçen ay saydımda noldu dedim umursamadım ama tabi kendimi dinlemeye çalışıyorum normalde yumurtladığı farkediyorum çünkü neyse hayırlısı olsun tabiselam kızlarr tatil olunca pek giremiyorum ben ya evde işlerim oluyo yada dışarda oluyoruz.nasıl keyifler tabi şu an hepimizden keyiflisi delightcım .. ben de smalla katılıyorum belirtilerin neler oldu canım aklından çıktı mı cidden bu ay yoksa her ayki gibimiydi psikolojin. benim de adet bitti çalışmalar başladı ama gün saymıyorum. tatil hazırlığı daha tam başlamadı canım 2 hafta falan var zaten daha ama heyecanı dersen tavan yapmış durumda. vizeyi bekliyoruz zaten bakalaım hayırlısıyla aksilik olmadan gideriz işallah
sağol tatlım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok değişik gidiyor, benim yumoş zamanım hastalıkla geçti :çok üzgünüm:,
Kızlar sanırım yumoşlar çatladı benim ilk kez bu ay dikkat ettimde aynen gıymatlımın dediği gibi oldu, afedersiniz lavobadan sonra bu sabah baktım da hakkaten iki parmak arasında uzayan sıvı oldu ama çok şeffaf bi akıntıydı, 2 gündür falan bu oldu birde 3-4 gündür kasıklarımda batma oldu, sizce yumurtlama mı gerçekkeşti, meğer yaradan kaynaklı çok akıntım oluyormuş o yüzden hiç bilemiyordum, şimdi kupkuruyum ya.