• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

inşallah canım ne bilim aklıma takılmıştı , ilk kez o zaman tanışmıştım kadın doğum uzmanı ile :17::17:

olabilir canım çoğu insan öyle tanışıyor kadın doğumla merak etme ikisinin yeri farklı hamileliğe engel olmaz kızlık zarı

canım benim genelde olur ağrı ama çok şiddetli olmaz eğer böyle çatlama gününden önce başlıyorsa çatlamada daha da ağrı olur ve akıntım çok belirgin olur.galiba daha güzel yumurtluyorum öyle olunca
hee anladım canımm, bakalım bu ayy kırmızıları görecekmiyiz.bende akıntıyı bu ay gördüm , daha önce hep akıntı olunca hiç fark edemiyordum.

ay evet yaaa o giysiler o ayakkabılar ne tatlıdır öyle allahım. helen böyle esprili hamiş kıyafetleri yok mu bakamıyorum bile canım çekmesin diye :14:

Bende dün uzun uzun baktım hatta çok kilo aldığı için çok şikayetçiydi, bende içimden dedimki ahh ahhh keşke benimde olsa bende kilo alsam o zaman hiç şikayet etmeyeceğim kilolu halimden diye.

ahhh kuşum gelsen de yesen keşke şöyle gün yapsak ayy ne güzel olurduuu :7:
ayy valla süper olurdu, akşama uçağa atlıyıp geleyim bariiiii :):):)
yok tatlım merak etme sen onla ilgili bir durum yok zar girişte sonuçta diğer olay ço gerilerde gerçekleşiyor. bir de bunu takma şimdi senn
Valla birde bunu takarsam tam olacak , ne bilim aklıma geldi işte acaba diye, sağolun içimi rahatlattınız, öyle olsa hem dr derdi dimi yani.

ayyyy demiyim demiyim diyorum da yuhh bu millete yaa ne demek yağlanma bebek olmaz. ne alakası var beee :20: bazısının tek derdi bu şahane kehanetleriyle insanları strese sokmak. sakın böyle hurafelere inanma canım benim ayyy bir de o göbeğini gösterip hamilemisin demeleri yok mu..bide şey var azcık ağzından kaçırsan midem bulanıyor gibi bi laf hemen bakışlar değişir. ulenn normal evli kadınların midesi bulanamaz mı her insan gibi illa hamile mi olmak lazım :36:

Öle canım millet duyarsız bu konuda,
gıymatlım sorma kendimi mutfak işlerine verdm. benim kociş bazen bilgisayara fazla kaptırınca kendini ben de jkendimi oyalıcak bişeyler bulıyım diyorum bu sefer biraz abarttım galiba ama iyi oıldu akşama yemeğim hazır. işyerinde de elmalı kurabiyelerimin şanı yürüdü :64::56:

ohhh ellerine sağlık şeker

smallangel öyle bişiyi sakın kafana takma gız bacım.. şimdi sana tanıdıklardan bunun canlı bi örneğini vericem . BEN şekerimmmmm :65:

Son düzenleme:
smalangel canım sen yarayı yaktırırken dr bişey demedi mi... hem ayrıca tüp filmi çektirdin. o zaman patlamıştır o gız bacım :67:

sadece benim öyle olmamasına sevindim bak dimek herkesde olabilen bişey, başta çok stres yapmıştım neden olmadıki kötü bişeymi varki diye :1::1: siz ne çok benziyoruz seninle :54:

evet canım ya kardeş olsak bu kadar benzemeyiz.. ama sen sakın bana çekme. bi taneyi doğurunca koyuver gitsin. arka arkaya olsun bicilerin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

smalangel canım sen yarayı yaktırırken dr bişey demedi mi... hem ayrıca tüp filmi çektirdin. o zaman patlamıştır o gız bacım :67:

yok canım şimdiye kadar gittiğim hiç bi dr onun hakkında yorum yapmadı, filmle patlarmıki kızzz:9::9: çok komik ilahi emi , dr doğumda yırtılır demişti ta ilk gittiğimde, sonraki drlara da sormadım hiç

evet canım ya kardeş olsak bu kadar benzemeyiz.. ama sen sakın bana çekme. bi taneyi doğurunca koyuver gitsin. arka arkaya olsun bicilerin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:9::9: manevi kardeşimmm benimmm , he canım zaten öyle diyorum valla ilk doğumu yapayım 2 yıl arayla pıtır pıtır doğurmak istiyorum, ne zaman 3 oldu tamamdır :9: arka arkaya büyüsünler çocuk bahçesi gibi olsun evimiz yaa :9:

canlar bende çıkıyorum iyi akşamlar hepinize yarın görüşürüz

canlar gelmişsiniz hepiniz maşallah pek bi iyi gördüm sizi..

small canım işin hayırlı olsun bi çırpıda bi dahaki izin vaktin gelsin inşaallah. hafta sonu yaptığınız alışverişler gibi tez vakitte kendinede yapasın inşaallah gülüm....... biz 14 ekimde hastalanmıştık. kaçıncı gündeyiz bilmiyorum ama benim d.kontrol hapım 5 tane kaldıııı :58: ayın kaçını bekliyorsun sen ?

chablis hamaratsızn bu günlerde gız bacım. afiyet şeker olsun canım çekti ah ahh

melike ne kadar az kalmış vaktin hadi hayırlısı bakalım......hiç bi belirti var mı şekerim

divinity yumoşları besiye çek güzelim.. ayy doktora gidip onların büyüdüğünü görmek ne kadar güzel oluyoır. özledim o günleri..

halev senin kaç günün kaldı canımcım. gündüze geçtiniz mi

inşaallah güzel rabbim bu ay her birimizi sevince mutluluğa boğar kızlarr.......

amin bacım amin inanki bende cokkk heyecanlıyım yaaaa anlatamammm :29: :39:
rabbim inşallah bu ay elimi boş cevirmez emeklerimizin karsılıgını verir hayırlısıyla kuzusum benimle olur :29: :49: :16:
rabbbim hepimizin kucagını doldurur inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür :7:

blueavcı kolay gelsin şekerim. ayy ahftasonu ev bi dağılıyor ki bende şimdi neresinden başlasam diye öyyle alık alık bakınıyorum. en iyisi önce kızlar napıyor diye bi bakayım dedim.....
sen demişsin ya bu ay eğlenmek için çalıştık diye.. hep hamile kalanlar beklemediğimiz zamanda oldu diyorlar. hadi inşaallah seninde öyle olurr gız bacım :34:
sağol hayatım hiç sorma hafta sonu ev savaş alanına dönüyo iki kişiyiz ama şu toz yokmu herşeye bedelahh canım keşke öyle olsa ama gerçekten bu aydan hiçbir umudum yok yagarip bişey ama kendimi bu sefer kaptırmak istemiyorum diyorum ya geçen ay yumurta çatladığında yaptıkta noldu kısmet artık hayırlısı gelene kapı sonuna kadarrrrr açık
gıymatlımm canım gelmişsin o zaman ben bugün de çalışayım da garantiye alayım kendimi. daha göğüslerimde öyle aşırı şişkinlik de yok, valla ne zevkli bebek kıyafetleri almak ya, çok hoşuma gitti.İnşallah tez zamanda Rabbim bizlere de nasip eder. Sanada kolay gelsin canım biz bile 2 kişiyiz ev dağılıyor toz oluyor ya anlamadım gitti
amin canım benim inşl bizde o günleri görürüz bebişlerimize kıyafetler alırız güzel güzel ciciler herşeyin küçüğü güzel yarabbim mahrum bırakmasın hiçkimseyi el içinde boynu bükük koymasın
kızlar uzun zamandır aklıma takılan bir sorum vardı, başta hiç ihtimal vermemiştimde şimdilerde acaba sorusu hep düşündürüyor beni, evlendiğimizin ilk gecesi bende kanama olmamıştı:17: sonra dr a gittik kanama olmaz sende esnek çünkü demişti, şimdi bu gebeliğe engelmidir ? Hiç dr a falan da sormadım bunu , gerçi dayımın gelinininde öyle kanaması olmamış ama 2. ye hamile, ne bilim kafam karıştı düşük bi ihtimalde olsa gebeliğe engel olabilirmi? Bu konuda bilginiz varmı kızlar yardım edin:59:
canım hiç kafana takma bu meseleyi gerçi kızlarda söylemişler zaten hamileliğe engel hiçbir durum yok canım benim ablamda da kanama olmamış ama maşşallah evlendiğini haftasına hamile kaldı
kızlar ilk sayfayı düzenledim anca bitti :36:

ellerine sağlık canım yorduk senide

kızlar hepiciğinize Allah rahatlık versin canlarım. :48:
hadin bakim sıcak sıcak uyuyun :52:

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarr nasılsınız bakalım, dün akşam son kez çalışacaktık güya, :22:sonuç hüsran :59: eşim demesin mi e hani bebek için yapmayacaktık, ülen dedim biz tedbiri elden bırakmayalım da gerisi Allaha kalmış bişey,:22: işte böyle sinir oldum uykularım kaçtı gece, bu ayki çalışma sona erdi anlayacagınız kızlar, kırmızılar gelirse bu yorucu çalışmalar kaldığı yerden devam edecek, Rabbim hayırlısını versin hepimize.

blueavcı demek ablanda öyleydi, ohh içim rahatladı, bunu dert etmeyeceğim artık, sağolun kızlar iyiki varsınız:71:

günaydın canlarım

smallengel kısmet hayatım dedğin gibi kırmızılar gelirse önümüzdki aya çalışmalar başlar ama gelmezse işte buda süper olur.evet canım ablamında o şekil olmuş ve hemen hamile kaldı kız hatta şok geçirdi hamile kaldığına ne demenk ilk ayın sonrası hamile kaldığını öğretiyo çok istedim allahım benim böyle olmasın diye biraz zaman geçsin evliliğimi yaşayalım diye tabi eşimde istemiyodu ama böyle zor olacağını bilsem istemezmiydim gerçi daha bu bizim ikinci ayımız bende hemen karaları bağlıyorum bakarmısınız
kızlar bide benim o malum gece çok fenaydı kan mı kıpkırmızınasıl korktun eşim bile korktu yani napacağını şaşırdı 1hafta yanaşmadı sonra belki yara olmuştur diye ayyy o ilk günlere dönmeyi hiç o anı yaşamayı hiç istemem çok zormuşş

Back