- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
inşallah canım ne bilim aklıma takılmıştı , ilk kez o zaman tanışmıştım kadın doğum uzmanı ile
olabilir canım çoğu insan öyle tanışıyor kadın doğumla merak etme ikisinin yeri farklı hamileliğe engel olmaz kızlık zarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ne bilim aklıma takılmıştı , ilk kez o zaman tanışmıştım kadın doğum uzmanı ile
canım benim genelde olur ağrı ama çok şiddetli olmaz eğer böyle çatlama gününden önce başlıyorsa çatlamada daha da ağrı olur ve akıntım çok belirgin olur.galiba daha güzel yumurtluyorum öyle olunca
hee anladım canımm, bakalım bu ayy kırmızıları görecekmiyiz.bende akıntıyı bu ay gördüm , daha önce hep akıntı olunca hiç fark edemiyordum.
ay evet yaaa o giysiler o ayakkabılar ne tatlıdır öyle allahım. helen böyle esprili hamiş kıyafetleri yok mu bakamıyorum bile canım çekmesin diye
Bende dün uzun uzun baktım hatta çok kilo aldığı için çok şikayetçiydi, bende içimden dedimki ahh ahhh keşke benimde olsa bende kilo alsam o zaman hiç şikayet etmeyeceğim kilolu halimden diye.
ahhh kuşum gelsen de yesen keşke şöyle gün yapsak ayy ne güzel olurduuu
ayy valla süper olurdu, akşama uçağa atlıyıp geleyim bariiiii :):):)
yok tatlım merak etme sen onla ilgili bir durum yok zar girişte sonuçta diğer olay ço gerilerde gerçekleşiyor. bir de bunu takma şimdi senn
Valla birde bunu takarsam tam olacak , ne bilim aklıma geldi işte acaba diye, sağolun içimi rahatlattınız, öyle olsa hem dr derdi dimi yani.
ayyyy demiyim demiyim diyorum da yuhh bu millete yaa ne demek yağlanma bebek olmaz. ne alakası var beee bazısının tek derdi bu şahane kehanetleriyle insanları strese sokmak. sakın böyle hurafelere inanma canım benim ayyy bir de o göbeğini gösterip hamilemisin demeleri yok mu..bide şey var azcık ağzından kaçırsan midem bulanıyor gibi bi laf hemen bakışlar değişir. ulenn normal evli kadınların midesi bulanamaz mı her insan gibi illa hamile mi olmak lazım
Öle canım millet duyarsız bu konuda,
gıymatlım sorma kendimi mutfak işlerine verdm. benim kociş bazen bilgisayara fazla kaptırınca kendini ben de jkendimi oyalıcak bişeyler bulıyım diyorum bu sefer biraz abarttım galiba ama iyi oıldu akşama yemeğim hazır. işyerinde de elmalı kurabiyelerimin şanı yürüdü
smallangel öyle bişiyi sakın kafana takma gız bacım.. şimdi sana tanıdıklardan bunun canlı bi örneğini vericem . BEN şekerimmmmm
kızlar ilk sayfayı düzenledim anca bitti
he aynen canımmmmmmmmanaaaaaaaaa seninde mi o gece olmadı kızzz
ellerine sağlık şekerim allahım o elleri minicik bebişlerle doldursun işallahhhh
he aynen canımmmmmmmm
sadece benim öyle olmamasına sevindim bak dimek herkesde olabilen bişey, başta çok stres yapmıştım neden olmadıki kötü bişeymi varki diye siz ne çok benziyoruz seninle
smalangel canım sen yarayı yaktırırken dr bişey demedi mi... hem ayrıca tüp filmi çektirdin. o zaman patlamıştır o gız bacım
manevi kardeşimmm benimmm , he canım zaten öyle diyorum valla ilk doğumu yapayım 2 yıl arayla pıtır pıtır doğurmak istiyorum, ne zaman 3 oldu tamamdır arka arkaya büyüsünler çocuk bahçesi gibi olsun evimiz yaaevet canım ya kardeş olsak bu kadar benzemeyiz.. ama sen sakın bana çekme. bi taneyi doğurunca koyuver gitsin. arka arkaya olsun bicilerin
canlar gelmişsiniz hepiniz maşallah pek bi iyi gördüm sizi..
small canım işin hayırlı olsun bi çırpıda bi dahaki izin vaktin gelsin inşaallah. hafta sonu yaptığınız alışverişler gibi tez vakitte kendinede yapasın inşaallah gülüm....... biz 14 ekimde hastalanmıştık. kaçıncı gündeyiz bilmiyorum ama benim d.kontrol hapım 5 tane kaldıııı ayın kaçını bekliyorsun sen ?
chablis hamaratsızn bu günlerde gız bacım. afiyet şeker olsun canım çekti ah ahh
melike ne kadar az kalmış vaktin hadi hayırlısı bakalım......hiç bi belirti var mı şekerim
divinity yumoşları besiye çek güzelim.. ayy doktora gidip onların büyüdüğünü görmek ne kadar güzel oluyoır. özledim o günleri..
halev senin kaç günün kaldı canımcım. gündüze geçtiniz mi
inşaallah güzel rabbim bu ay her birimizi sevince mutluluğa boğar kızlarr.......
sağol hayatım hiç sorma hafta sonu ev savaş alanına dönüyo iki kişiyiz ama şu toz yokmu herşeye bedelahh canım keşke öyle olsa ama gerçekten bu aydan hiçbir umudum yok yagarip bişey ama kendimi bu sefer kaptırmak istemiyorum diyorum ya geçen ay yumurta çatladığında yaptıkta noldu kısmet artık hayırlısı gelene kapı sonuna kadarrrrr açıkblueavcı kolay gelsin şekerim. ayy ahftasonu ev bi dağılıyor ki bende şimdi neresinden başlasam diye öyyle alık alık bakınıyorum. en iyisi önce kızlar napıyor diye bi bakayım dedim.....
sen demişsin ya bu ay eğlenmek için çalıştık diye.. hep hamile kalanlar beklemediğimiz zamanda oldu diyorlar. hadi inşaallah seninde öyle olurr gız bacım
amin canım benim inşl bizde o günleri görürüz bebişlerimize kıyafetler alırız güzel güzel ciciler herşeyin küçüğü güzel yarabbim mahrum bırakmasın hiçkimseyi el içinde boynu bükük koymasıngıymatlımm canım gelmişsin o zaman ben bugün de çalışayım da garantiye alayım kendimi. daha göğüslerimde öyle aşırı şişkinlik de yok, valla ne zevkli bebek kıyafetleri almak ya, çok hoşuma gitti.İnşallah tez zamanda Rabbim bizlere de nasip eder. Sanada kolay gelsin canım biz bile 2 kişiyiz ev dağılıyor toz oluyor ya anlamadım gitti
canım hiç kafana takma bu meseleyi gerçi kızlarda söylemişler zaten hamileliğe engel hiçbir durum yok canım benim ablamda da kanama olmamış ama maşşallah evlendiğini haftasına hamile kaldıkızlar uzun zamandır aklıma takılan bir sorum vardı, başta hiç ihtimal vermemiştimde şimdilerde acaba sorusu hep düşündürüyor beni, evlendiğimizin ilk gecesi bende kanama olmamıştı sonra dr a gittik kanama olmaz sende esnek çünkü demişti, şimdi bu gebeliğe engelmidir ? Hiç dr a falan da sormadım bunu , gerçi dayımın gelinininde öyle kanaması olmamış ama 2. ye hamile, ne bilim kafam karıştı düşük bi ihtimalde olsa gebeliğe engel olabilirmi? Bu konuda bilginiz varmı kızlar yardım edin
kızlar ilk sayfayı düzenledim anca bitti
kızlar hepiciğinize Allah rahatlık versin canlarım.
hadin bakim sıcak sıcak uyuyun