Canlarım ya:))benim adıma nasıl sevindiniz o kadar mutlu oldum ki...Allah da sizi sevindirsin tez zamanda.....kızlar valla çok memnun oldum,ama içim buruk çünkü hepinizin bir an önce olmasını istiyorum..kan testi de yaptırdım 4 haftalık gebeymişimalkisalkisalkis.....doktora görünmedim aradım doktorumu haftaya gel bebgi görebiliriz dedi....hala kimse bilmiyo,görüştüğüm arkadşlarımdan bile önce geliyosunuz hemen size yazıyorum...değişik bir duyguymuş bu ya gerci henüz çok yeni ama kızlar şimdi de düşerse falan diye bi korkum var,tam psikopatım ben ya,olsa bi türlü olmasa iki türlü benim ayarım....
şimdi size bu ay yaşadığım şeyleri yazacgım..birinciis ben rüyamda halamı hamile görmüştüm,bi tanıdık da bana dedi ki sen hamile kalacn,ona öyle olmuş o da bana dedi...bu bir...ikincisi arkadşım da rüyasında beni hamile görmüş yeşil bi kazk giyiyormuş,karnım bayaga varmış...bi arkadş da beni biberon alırken görmüş rüyasında...içimde bi his yoktu ama bunlar oldu,bi sabah bi arkadaş aradı sen hamilesin dedi,dedim sen deli misin rüyanda mı gördün dedim yok dedi adet olmadıysan öyle çok dua ettim sana dedi....yani bu tarz şeyler.....
çok dua edin kızlar,hayırlısı için..ben geçemn yıl bu dönemde olsun istemiştim ama Rabbim böyle kararlamış...özellikle yağmur yağarken şöyle dua ettim;"Allahım şu yağmur tanelerinin adedince senden diliyorum rabbim,sen ol dersen her şey olur,beni bu duygudan mahrum etme"
siz de edin,ben de sizin için edecegim....
chablis;haklısın ben de dışardan duyduğum hamilelik haberlerinden rahatsız olurdum bazen özellikle kayınvalidem söylediğinde filanca hamileymiş diyemafoldumbeno zaman üzülürdüm biraz..ama burda paylaştım çünkü bunun size güç verecgini düşündüm,illaki olacak bi gün sadece zamanını bilmiyoruz o kadar..bu ay çok rahttım ben,nasılsa olmazsa başka bi tedavi sürecine geceriz diye kafam rahattı....
hepinizi seviyorum,tanımasam da bu duyguyu içimde hissediyorum.....
Allah yardımcınız olsun.....şu an mutluyum ama hepinizin hamilelik haberini alınca daha mutlu olacgım,bencil biri değilim,karşımdakinin duyguları da çok önemlidir,sizin için artık tüm dualarım...sevgiyle kalın...